FatBike Eksperten Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg købte en air tracker til 274kr de skrev den vil komme inden for 2-3 dage der gik lidt tid den kom ik. Nu er der gået 3 måneder siden jeg købte den jeg har skrevet til dem flere gange og de har ikk... Näytä lisää

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos dem. Jeg ringede på forhånd, og de oplyste, at cyklen ville være samlet inden for en time. Da jeg ankom, stod den klar som aftalt. Personalet var meg... Näytä lisää

Købte en cykel online men min søn fortrød købet. Vi kunne nemt og helt problemfrit få den returneret i deres fysiske butik i Odense. God og hurtig service, det var en flik og rar medarbejder jeg talt... Näytä lisää

Jeg har haft den bedste oplevelse med FatBike Eksperten! Leveringen var super hurtig og tog kun 5 hverdage, hvilket virkelig overraskede mig positivt. Kundeservicen var også helt i top – de var både v... Näytä lisää

Hos Fatbikexperten.dk hjælper vi dig med at finde den elcykel, der passer bedst til dine behov. Vores fokus er på fatbikes med brede dæk, der kan køre på alle underlag – perfekt til både bykørsel og off-road eventyr. Vi sætter dig i centrum og giver personlig rådgivning, så du får mest værdi for pengene. Med hurtig levering og fair priser sørger vi for, at du føler dig tryg både før og efter dit køb. Vi er her for at sikre, at du får den bedste cykeloplevelse.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfekt kundeservice

Havde nogle stridigheder med levering og en defekt skure men alt blev godt igen med fatbike eksperten gode kundeservice og alt i alt blev det et godt og perfekt handl og køb og jeg anbefaler 100%📲👍

17. tammikuuta 2026

Jeg havde problmer med mine bremser og de var hurtige til at hjælpe med at fikse dem, kan klart anbefales

7. tammikuuta 2026

God Service

Der har været lidt ventetid hen over julen og nytår og det er der fuld forståelse for, Jeg synes det blev håndteret meget godt, og fik svar på alle mine spørgsmål. Min cykel kom sikkert og godt frem, kan klart anbefaldes!!

6. tammikuuta 2026

Engwe cykel

Cyklen virker, som den skal. Den blev købt for 3 måneder siden som konfirmationsgave og fejler intet.
Servicen var fantastisk hjælpsom, der besvarede mine spørgsmål hurtigt.

Kæmpe anbefaling herfra :)

23. joulukuuta 2025

jeg har købt en cykel og et gashåndtag…

jeg har købt en cykel og et gashåndtag ved FatBike Eksperten d. 3/8. Cyklen er kommet men gashåndtaget er aldrig blevet sendt selvom pengene er blevet trukket, jeg har sendt dem 3-4 mails henover 14 dage for at høre hvornår det bliver leveret og om det evt. kan afbestilles. men de svarer ikke

3. elokuuta 2025
FatBike Eksperten-logo

Vastaus yritykseltä FatBike Eksperten

Vi har allerede sendt dig en forklaring omkring dette og beklager den oplevelse, du har haft. Vi håber, at det er med til at afklare situationen.

Mvh,
Fatbike Eksperten

Bedste service

Jeg har aldrig oplevet bedre service! Hadi var utrolig hjælpsom og gav fantastisk vejledning. Hele teamet er super professionelle, og man kan trygt handle hos dem. Derudover har de nogle virkelig gode priser og attraktive rabatter jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!!!

27. syyskuuta 2025

Vi har købt en el cykel til vores søn

Vi har købt en el cykel til vores søn. Dog syntes jeg den var længe om at komme og da den så kom havde de ikke sendt displayet endnu som gør den lovlig. Vi venter stadig på det og forstår ikke hvorfor de ikke sendte det nogenlunde samtidigt så både cykel og skærm ankommer på samme tid.

Jeg vil dog sige de er utrolig søde og hjælpsomme på tlf når man ringer med spørgsmål.
Vi har efterfølgende fået tilsendt displayet og vi glæder os meget til at modtage det

16. syyskuuta 2025

Ordre annulerer

Jeg bestilte et bmx styr d. 04.09.2025, og pludselig uden varsel, eller nogen form for kontant fra firmaet, så annullere de min ordre d. 11.09.2025.

De skriver i mailen at det er på min anmodning - men det er ikke korrekt.

11. syyskuuta 2025