Nem betjening. Havde lidt problemer med 1.gangs køber koden, men fik fluks god hjælp og vejledning. Vil bestemt købe der igen.

Det er nogle rigtig gode opgaver med et godt fagligt indhold og det er dejligt at der også or noget der henvender sig til børn i førskolealderen. God afveksling mellem kreative og faglige opgaver.

1. Askarteluliike

Hos Farverige Dage finder du kreative produkter til børnefamilien. Herunder en danskproduceret modellervoks lavet af fødevarergodkendte ingredienser. Du finder også et udvalg af kreakasser til børn, der gør det nemt for dig at være kreativ med børnene.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Fantastiske materialer og ideer

Fantastiske materialer og ideer, som er meget præcis i børnehøjde og rammer interesse og sæsoner præcis hos mine børn. Aldersindelingen passer også meget fint. Alt er også nemt at gå til. Tror vist snart jeg har købt alle bøger.

18. maaliskuuta 2026

Inspirerende og gode produkter

Inspirerende og gode produkter. Jeg købte bl.a. to sæt bagsædespil, der straks blev taget i brug og vakte begejstring blandt både børnebørn og deres forældre og det yngste barnebarn på 4 var helt opslugt af klippeopgaverne, som jeg havde fået med i købet.

16. tammikuuta 2026

Det er altid skønt at se

Det er altid skønt at se, hvad Camilla nu har fundet på, og det er dejligt, at der er aldersvariation og forskellige muligheder for brugen af opgaverne.
Børnebørnene er glade

8. lokakuuta 2025
Farverigedage-logo

Vastaus yritykseltä Farverigedage

Kære Hanne
Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder meget som en lille virksomhed som min. Jeg er SÅ glad for at høre, at du kan bruge mine materialer sammen med børnebørnene.
Jeg går ud fra, at der skete en fejl, da du angav stjerner i anmeldelsen?

De bedste hilsner
Camilla
Farverige Dage

Mange gode forslag/ideer til både leg…

Mange gode forslag/ideer til både leg og læring (det sidstnævnte nærmest som en ‘sidegevinst’🤔👍🏻).
Dertil en masse materialer, som kan købes trykt eller som PDF-filer, og som alle er meget nemme at gå til. til at gå til.
Og så er der ovenikøbet ofte gratis materialer til fri afbenyttelse- de skal blot printes ud❣️

21. kesäkuuta 2025

Den nye Fuglebog…

Jeg har netop modtaget den nye Fuglebog fra Farverige Dage. Super fin bog, der er skrevet i et børnevenligt sprog. Kan klart anbefale Farverige Dage.

30. toukokuuta 2025

Hej Camilla

Hej Camilla
Jeg er så glad for dine krea ideer. Jeg er pædagog i en børnehave og børnene er vilde med at lave det kreative. Forberedelse har jeg ikke meget af, derfor er dine ideer den 3. Pædagog for mig. Jeg omtaler dig til både pædagoger, mødre og bedstemødre. Tusind tak for dig.
Mvh Lis

13. tammikuuta 2025