Glas på vej, men endnu ikke modtaget. På hjemmesiden reklamere de med 2-4 leveringsdage men dette kan man slet ikke stole på. Jeg har valgt levering til privat adresse med DAO, men min ordre... Näytä lisää

Sweetmemory stod for at levere pynt til vores bryllup den 22. august 2020. De lavede bl.a. vores bordkort, gæstebog, bordplan, bordnumre og personlig kagekniv. En beslutning vi aldrig vil fortryde! D... Näytä lisää

Helt unik og fantastisk service! Oliver brillerede og vores kære chef kunne få sine glas osv i tide. Hun stod med tårer i øjnene, da hun læste skiltet i gaveæsken og snøftede da hun læste teksten p... Näytä lisää

Perfekt handel. Super hjælp fra kundeservice, da deres side var lidt ustabil, lavede ordren manuelt via chatten. Super professionel. Kan kun varmt anbefale Sweetmemory. Har handlet der 2 - 3 gange n... Näytä lisää

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Dårlig levering

Jeg har valgt levering til privat adresse med DAO, men min ordre bliver nu leveret med Post Nord til et afhentningssted.

Konfirmanden fik ikke sit glas til tiden hvilket sagtens kunne nås hvis I overholdt hvad I lover på hjemmesiden.

Det er bare ikke i orden 🤬

22. huhtikuuta 2024

Modtaget meget pæne glas fra Sweet…

Modtaget meget pæne glas fra Sweet memory men bare ikke i korrekt tid. På hjemmesiden reklamere de med 2-4 leveringsdage men dette kan man ikke stole på. Min pakke blev leveret 3 dage forsinket i forhold til hvornår de senest skulle leveres. Det resulterede I at brudeparret ikke fik deres gave i tide til bryllup. Firmaet blev kontaktet flere gange og tager intet ansvar for at levering ikke er sket i tide da de "ikke garantere nogen leveringstid" og giver ansvaret til PostNord. Det er heller ikke muligt at sende pakken retur/reklamere den. Så anbefaler deres glas men ikke deres kundeservice og husk bestille i meget meget god tid før!

22. syyskuuta 2023
Sweetmemory-logo

Vastaus yritykseltä Sweetmemory

Jeg synes vores kundeservice har været helt i orden. Jeg har besvaret alle dine mails og hjulpet så godt jeg kunne, talt i telefon med både dig og din kæreste sen fredag og besvaret i weekenden. At postnord ikke kan levere til tiden kan vi desværre ikke gøre noget ved. Vi tager fuldt ansvar for vores del af ordren, vi har indleveret til tiden og at pakken forsvinder i postnords varetægt kan vi ikke gøre noget ved. Nej man kan ikke returnerer personliggjorte vare, det står også på hjemmesiden. Jeg tænker at du har helt ret i at man skal bestille i god tid når man f.eks. skal til et bryllup, så man undgår at forsendelsen evt. skulle være forsvundet eller være forsinket.

Dårlig service

17. heinäkuuta 2023
Sweetmemory-logo

Vastaus yritykseltä Sweetmemory

Du fik endda din gin selvom varen var forsvundet + beløbet blev refunderet til dig. Så totalt fedt at give os 1 stjerne...

Jeg har handlet meget på nettet

Jeg har handlet meget på nettet, men aldrig oplevet så fin og venlig betjening. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer. Glassene blev modtaget med stor glæde. Vivi

14. heinäkuuta 2022

Fantastisk

Rigtig flotte gin glas, hurtig levering og sikker fin inpakning.
Handler helt sikkert hos Sweetmemorys igen.

29. kesäkuuta 2022

Fin service.

De modtagene gin-glas, havde jeg ikke pakket ud ved modtegelsen, da det ikke hastede fordi det var en gave.
Ved nærmere eftersyn, kunne jeg, trods bobleplasten se, at efternavnet var blevet delt forkert. En opringning til Sweetmemory, resulterede i nye glas med korrekt indgravering. Perfekt service.

12. toukokuuta 2022