Varm velkomst, hyggeligt personale Pepsi på køl, underholdning på tv’et, mulighed for at kigge med under syn, passion for biler… hmm what’s not to like?? Fik en lille optursfølelse af at have bile... Näytä lisää
En 'ægte' anmeldelse.... Jeg kan kun give Falkevej Bilsyn MAX på stjerner og ikke mindst Sh** Ma** Az** (vil ikke offentliggøre specifikt navn), men fantastisk serviceminded og imødekommende!! Supe... Näytä lisää
Forbandet godt synssted i Hillerød En 'ægte' anmeldelse.... Jeg kan kun give Falkevej Bilsyn MAX på stjerner og ikke mindst Sh** Ma** Az** (vil ikke offentliggøre specifikt navn), men fantastisk s... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse, at køre bilen til Falkevej bilsyn. Jeg var selv med ved checkpunkterne, og fik bekræftet, at bilen kunne trænge til rustbeskyttelse med efterfølgende kvalitetskontrol på syn... Näytä lisää
Vi fortager hurtigt bilsyn, til en fornuftig pris. Vi rådgiver om sikkerhedskrav og stand af bilen og giver en god kundeservice.
Falkevej 11, 3400, Hillerød, Tanska
- info@falkevejbilsyn.dk
- falkevejbilsyn.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hurtig og imødekommende
Imødekommende medarbejder og hurtigt klaret.
Dejligt at de har åben på lørdage.
Bliver varmt anbefalet til venner og familie.
Falkevej bilsyn var en meget positiv…
Falkevej bilsyn var en meget positiv oplevelse, med et professionel og grundigt syn.
Suppleret med et par gode råd til min bil.
Desuden en meget behagelig og service mindet mand.
Meget rimelig pris
Jeg kommer helt sikkert igen.
Vild god kundeservice
Vild god kundeservice. Blev budt velkommen med et stort smil og tilbud om noget at drikke. Under selve synet fik jeg lov til at følge ham og se hvad han gjorte imens han forklaret hvorfor.
Det tog kun 10 minutter.
Tak for super god service, kan klart anbefale at man bruger Falkevejbilsyn ApS
Super service
Super service, sød og professionel ejer af værkstedet. Pænt og ordentligt værksted.
Jeg fik forklaring på alt hvad der blev tjekket på bilen mens det blev foretaget 👍
Andet år i træk jeg har haft min bil til tjek der. Jeg kommer igen til næste år
Super flink og fremragende service
Super flink og fremragende service.
Super service
Super service. Venlig og imødekommende. Kompetent gennemgang af bilen.
Kan klart anbefales.
Bilsyn
Bilsyn. Ekstrem venlig modtagelse og betjening. Fik kompetente svar på spørgsmål, som ikke havde noget med selve bilsynet at gøre. Kaffen var god, og der var interessant læsestof i ventetiden. Verner Johansen
Sikke en service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sikke en service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefales! Sød og høflig betjening!
Har fundet mit faste syn sted 👌🏻
Bilsyn i Hillerød
Bilsyn i Hillerød
Sikke en service! God pris, nemt at bestille online. Skønt personale - vil helt klart komme tilbage hertil!
👌Professionelt til en god pris
Serviceorienteret
Med og uden tidsbestilling
Pænt og rent
Kaffe mens du venter
Hurtigt og nemt
Fik min bil synet
Fik min bil synet, var med under hele processen. Virkelig god service og hjælpsomhed. Meget rent.
Nemt med online booking. Kommer helt sikkert igen
Super service
Super service. Fik en god snak med indehaver der var sød og rådgive mig om praktiske ting ved min bil. Samtidig billigt at få lavet syn. Fine dejlige lokaler og god service. Kan klart anbefales. Vh. Gert
Super venlig og imødekommende
Super venlig og imødekommende. Fik synet min bil her og det kan klart anbefales. 5 store stjerner her fra 😁😁
Fik min bil synet idag
Fik min bil synet idag.
Super god service, faglighed og venlighed.
Fik god kaffe chokolade og sodavand men jeg ventede hvad mere kan man
ønske sig ;)
Nemt med online booking.
Ren og pæn synshal.
Jeg kommer bestemt igen.
Bilsyn Hillerød
Nem online booking.
God og super venlig service.
Gratis drikkevare og chokolade mens man venter.
Rent og ryddet synshal.
Billigste i Hillerød.
Nu ved jeg hvor jeg skal hen fremover.
Jeg kommer klart igen.
Det var en virkelig god oplevelse at få synet sin bil her. Servicen var i top, det gik rimelig hurtigt og så var der en god medmenneskelig under hele synet. Jeg kommer klart her igen.
Anmeldelsesværdig
Venlig og fair synshal og bruger gerne tid på at vis og forklare...
Super god og vejledende service
Super god og vejledende service. Godt humør. Gjorde en mandag morgen til en god start på ugen.
Kompetancer og faglighed i top, kombineret med pædagogiske evner.
Ja tak🌟🌟🌟🌟🌟🙏
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! De overholdte tidsaftalen og deres service var rigtig god.
Meget dejlig oplevelse
Meget dejlig oplevelse
Vi kom 16.05 hvor de skulle lukke og spurte om de havde tid til at syne en bil.
Svar: ja altid også selv om det er lidt over lukketid.
Meget fint service