bilsyn3000.dk Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Bilsyn3000 målte min CO udledning til ikke mindre end 1,3% og bilen blevet kasseret. Jeg fik prakket en Kent motorrens på til det 2-3 dobbelte af hvad den ellers koster viste det sig (og et omsyn).... Näytä lisää

Kompetent /Professionel gennemgang af min bil, med fin rådgivning under forløbet. Der er 5 stjerner til Ali, for god stemning og gratis kaffe også! Varm anbefaling herfra. Glemte at nævne at synet k... Näytä lisää

1. Ajoneuvotarkastus

Støt den sidste rigtige lokale synshal i Helsingør. God service til stærk pris!

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Klage over uoverensstemmelse i synspris og upassende anbefaling af værksted

Jeg havde på forhånd fået oplyst en fast pris for periodisk syn. Ved fremmøde blev jeg imidlertid opkrævet 100 kr. mere end det aftalte beløb uden nogen forklaring. Jeg betalte kontant og modtog ikke en kvittering, hvilket jeg finder stærkt kritisabelt.

Umiddelbart efter synet blev jeg desuden direkte opfordret til at benytte et nærliggende værksted — som ligger lige ved siden af synshallen — til udbedring af de konstaterede fejl. Denne meget påtrængende anbefaling virkede uprofessionel og giver anledning til alvorlig tvivl om synets uafhængighed. Det efterlader et indtryk af et muligt interessefællesskab mellem synsvirksomheden og værkstedet, hvilket jeg finder dybt problematisk.

8. toukokuuta 2025

Grundig gennemgang af min bil

Grundig gennemgang af min bil, der var til Syn.
Ali fortalte mig om vigtige detaljer, som jeg ikke var opmærksom på. Godt at han gav sig tid til at fortælle om sikkerhedssystem i bilen, som jeg ikke kendte til.
Super syn, god oplevelse hele vejen igennem.
Og god kaffe.

28. tammikuuta 2025

Dygtig, hurtig og effektiv.

Hurtig, dygtig og effektivt syn med et smil og en god snak om vedligeholdelse fremadrettet. Ali er sympatisk, cool og kompetent. Mine bedste anbefalinger.

1. helmikuuta 2024

Fantastisk service hos Ali fra bilsyn3000

Fantastisk service hos bilsyn3000! Ali leverede virkelig god service under bilsynet. Der var endda kaffe og chokolade, hvilket gjorde oplevelsen ekstra behagelig. En positiv og professionel atmosfære – kan varmt anbefales!

19. tammikuuta 2024

Uovertruffen Service, Oplevelse og Pris

Ali sætter en ære i sit arbejde og driver et godt og ryddeligt værksted. Han er super venlig og oprigtig i sin service. Han er meget vidende og giver nyttige forklaringer og forslag til at rette din bils defekter. Da jeg kom for sent til en af mine aftaler, var Ali venlig nok til stadig at sørge for at få bilen set den dag.

Tager du din bil med hertil, får du ikke kun en uovertruffen service og oplevelse, men også en uovertruffen pris oveni. Vil stærkt anbefale dette sted til alle. (Also, Ali speaks good english which was very helpful to me.)

7. marraskuuta 2023