Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Glimrende behandling ved selve synet. Desværre manglede der en registrering til et toldsyn, som gjorde, at jeg ikke kunne komme videre. Da FDM bilsyn, Horsens, blev gjort opmærksom på fejlen, var d... Näytä lisää
Super god service og neutral feedback på de punkter der blev fremlagt. Ingen salgsgas eller dyre råd, men gode anbefalinger til hvad der skulle gøres/udbedres.
Yritys on vastannut
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FDM og deres bilsyn på Egegårdsvej i Odense S – det hele spillede bare fra start til slut. Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var... Näytä lisää
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Glimrende behandling ved selve synet.
Da FDM bilsyn, Horsens, blev gjort opmærksom på fejlen, var der absolut ingen interesse i at hjælpe. "Synsmanden arbejder i Århus i dag, prøv at køre derhen". "Jeg ved ikke, hvordan man kontakter FDM, og jeg kan og gider ikke hjælpe." "Det har ikke noget med mig at gøre"
Først, da vi af omveje fik fat i synsmanden skete der noget.
Efter 30års som medlem, føler jeg mig ikke rigtigt velkommen mere, stil din bil og kom igen når den er færdig.
Vh Bo
Men det er irriterende, at FDM tilbyder bilsyn for deres medlemmer til vidt forskellige priser afhængig af ens bopæl, selv om alle betaler samme årskontingent og samme pris for alt i FDM's netbutik etc.

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Kompetent medarbejder. Har været hos ham tidligere ig han tjekkede endda om værkstedet havde udskiftet defekt pakning. Så god anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Fagligt og personligt en super oplevelse

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Professionel og informativ gennemgang der åbner for at man kan "deltage" i synet

God og behagelig gennemgang og som altid professionel personale, 5 ***** herfra

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var både effektivt og professionelt. Servicen var helt i top, og man føler sig virkelig godt taget imod.
Det, der især gjorde indtryk, var gennemsigtigheden i selve bilsynet. Det var både spændende og trygt at få indblik i, hvad der blev gennemgået – og samtidig få en klar og ærlig vurdering af bilens samlede stand.
Medarbejderne var utrolig behagelige og imødekommende, og deres store viden skinnede tydeligt igennem. Man er ikke i tvivl om, at man er i trygge hænder.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse – jeg kan varmt anbefale FDMs bilsyn! 🚗✨

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
God stemning og højt humør.
Jeg blev taget godt imod og kunne hygge mig i solen mens testen blev udført.
Der blev givet et kort referat af tedtens resultat, og en udførlig testrapport tilsendt på mail.

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Fdm er dygtige og grundige god info de holder tidsfristen .

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Usædvanlig fint sted, at få synet bilen, hvor man kan følge prøveassistenten hele bilen rundt og få svar på alle spørgsmål og høre hans bedømmelse om godt & skidt !

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Professionel tilgang og super kommunikation

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
God og professionel betjening/vejledning at kompetent medarbejder.

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
grundig gennemgang af bilen hvorved testassistenten
fandt fejl på 12volt batteriet som så blev udskiftet uden udgift for mig.det hele i en behagelig atmosfære. kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Meget imødekommende personale. Blev tilbudt at overvære selve synet af bilen og stille spørgsmål. Alt i en sober og venlig tone

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans kollega Henrik. Det var en helt igennem rar og humørfyldt oplevelse og jeg følte mig meget velkommen hos dem.

Vastaus yritykseltä FDM Test & Bilsyn
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.