Fadandel.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

This was my first order from this shop. I found a bottle of whisky here that isn't available in Germany. Both shipping and payment went smoothly. Delivery was fast, and everything arrived in perfect c... Näytä lisää

Expédition rapide, le jour de la commande. Bon suivi transporteur (Chronopost pour la France), livraison sous 5 jours en France. Échantillons commandés bien reçus, mais pas sous forme de mignonne... Näytä lisää

Jeg har gennem en årerække handlet hos Fadandel.dk - både andele og enkeltstående flasker eller samples. Leverancer, kvailitet og passion skinner tydeligt igennem for mig som forbruger. Ydermere... Näytä lisää

Et helt genialt besøg hos Brian, da vi var på polterabend 20 tøser🍸🍹 Brian havde i samarbejde med en fantastisk bartender lavet et 2 timers program med 3 cocktails og forskellige quiz🥳 Vi gik de... Näytä lisää

1. Viinakauppa
  2. Aloholimyymälä

Fadandel.dk blev ”født i maj 2011, med tanken om, at god fadstyrke whisky skulle være tilgængelig i Danmark, til fornuftige penge. Derfor lavede vi konceptet med Fadandele, hvor man køber sig ind i et specifikt fad whisky, som ligger i Skotland, og efter en årrække, få flaskerne hjem på hylden. Vi importerer selv vores whisky, rom, gin mm., og har vores eget lager i Danmark, hvorfra vi sender bestillinger ud fra. I 2017 flyttede vi firmaet fra vores kælder til nabohuset, som vi købte, og hvor vi i dag har vores fysiske butik, og tilbyder whiskysmagninger mv. Vi har vores eget brand på bl.a. whisky fra vores egne whisky fade, som ligger i Skotland. Foruden eget brand inden for whisky, har vi også Gin og rom fra egne aftapninger. Vi hjælper ligeledes med at få whisky fade aftappet i Skotland, for en lang række kunder, for efterfølgende at importere de aftappede flasker fra Scotland til Danmark.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

165 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Sorry to hear that, we do our best on every order. After I have looked up your order, I can see that your parcel have been ready for pickup 3 days after you ordered it - not sure we can do it faster :-)

I will send you an email with details as well.

Excellent service

Excellent service, quality product.

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

We really appreciate your review – and we’re delighted to hear that you’re enjoying the product 😎 Thanks for sharing your experience!

Mine 3 ordre blev sendt som en pakke

Mine 3 ordre blev sendt som en pakke, dette er ok.
Men der er opkrævet forsendelse for alle 3!
Så det har kostet 135 kroner at få fremsendt pakken!

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Hej Mogens, jeg skal beklage fejlen! Jeg har lige sendt dig en mail, så vi kan få rettet op på dette.

Mvh
Brian

Fair price

Fair price, too long delievery.

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Hi Kent, Thank you for your review. We have looked at your order, and in it, you have chosen to pick up in our store - no shipping has been ordered on the order, which is why it is here ready for pickup. We wrote this to you on September 22, where we also offered to send the order to you in exchange for you ordering shipping on a link we sent you. We will contact you by email again, where together we will probably find a solution to it.

The order will be packed today, and shipped asap.

Han ved utroligt meget om whisky.

Han ved utroligt meget om whisky.
Interessant at høre på.
Altid gode whisky på hylden.😊

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse – og vi er glade for at høre, at du nyder produktet 😎 Tak fordi du deler din oplevelse!

Udmærket

Fin levering

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi pris på - også at du kan lide produktet 😎

Superb whisky store

Superb whisky store. The best.

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

We’re glad to hear you’re happy with our selection and our website – Hope you will enjoy 😎 We hope to see you again soon!

Quick international delivery

I was surprised to get my products so quickly despite internaltioanl delivery

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

We’re glad to hear you’re happy with both the delivery and our website 😎
We hope to see you again soon!

SUPER service

Jeg er blæst bagover hvor hurtig og god serves der er er fra dette firma.

Jeg har længe gerne ville prøve Sam Heughans
"The Sassenach Whisky" og hans "The Sassenach Wild Scottish Gin" endelig er den så nu kommet til Danmark....
Og så har dette firma enda så prøve flasker som man kan købe og prøve dem før man køber de helt store flasker. Endelig havde de kun Whisky-en men en mail til firmaet og så var der hurtigt også gjort muligt at købe gin-en i en prøve.
Så det er et firma der gør alt for deres kunder.
Det er helt klart et firma som kan anbefales aldrende inden man modtager varen.

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse – og vi er glade for at høre, at du finder servicen god - vi glæder os til at kunne fremsende din forudbestilling 😎
Tak fordi du deler din oplevelse!

Fadandel

Som altid et godt sted at handle sin whisky🥃😊

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse 😎 Tak fordi du deler din oplevelse!

Quick delivery and nice homepage with…

Quick delivery and nice homepage with some very nice whiskys

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

We’re glad to hear you’re happy with both the delivery and our website – and that you found some whiskies you enjoyed 😎 We hope to see you again soon!

Fine whisky on sale

Got my hands on a great whisky that was sold out in Sweden , a little bit more expensive than in Sweden but still a great whisky.

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Thank you for making time to make your review, much appreciated 🤗

Great Service

Great Service

5. elokuuta 2025

Thank you for your review, much appreciated 😃

Easy to deal with

Easy to deal with, nice shop with friendley staff, and a lot to taste

29. heinäkuuta 2025

Thank you for your review, much appreciated 😃