Fadandel.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

This was my first order from this shop. I found a bottle of whisky here that isn't available in Germany. Both shipping and payment went smoothly. Delivery was fast, and everything arrived in perfect c... Näytä lisää

Expédition rapide, le jour de la commande. Bon suivi transporteur (Chronopost pour la France), livraison sous 5 jours en France. Échantillons commandés bien reçus, mais pas sous forme de mignonne... Näytä lisää

Jeg har gennem en årerække handlet hos Fadandel.dk - både andele og enkeltstående flasker eller samples. Leverancer, kvailitet og passion skinner tydeligt igennem for mig som forbruger. Ydermere... Näytä lisää

Et helt genialt besøg hos Brian, da vi var på polterabend 20 tøser🍸🍹 Brian havde i samarbejde med en fantastisk bartender lavet et 2 timers program med 3 cocktails og forskellige quiz🥳 Vi gik de... Näytä lisää

1. Viinakauppa
  2. Aloholimyymälä

Fadandel.dk blev ”født i maj 2011, med tanken om, at god fadstyrke whisky skulle være tilgængelig i Danmark, til fornuftige penge. Derfor lavede vi konceptet med Fadandele, hvor man køber sig ind i et specifikt fad whisky, som ligger i Skotland, og efter en årrække, få flaskerne hjem på hylden. Vi importerer selv vores whisky, rom, gin mm., og har vores eget lager i Danmark, hvorfra vi sender bestillinger ud fra. I 2017 flyttede vi firmaet fra vores kælder til nabohuset, som vi købte, og hvor vi i dag har vores fysiske butik, og tilbyder whiskysmagninger mv. Vi har vores eget brand på bl.a. whisky fra vores egne whisky fade, som ligger i Skotland. Foruden eget brand inden for whisky, har vi også Gin og rom fra egne aftapninger. Vi hjælper ligeledes med at få whisky fade aftappet i Skotland, for en lang række kunder, for efterfølgende at importere de aftappede flasker fra Scotland til Danmark.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

165 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lækkert 😊

Rigtig god solbærrom - levering meget hurtigt

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse – og vi er glade for at høre, at du nyder produktet 😎 Tak fordi du deler din oplevelse!

Jeg er glad for at I har fået…

Jeg er glad for at I har fået rettighederne til at sælge the Sassanach whisky/gin/ vodka.
Før skulle jeg bestille hos Masters of malt og det var ret besværligt på grund af told.

Mange tak for din anmeldelse, håber også du kan lide produkterne 😎

Jeg kan ikke beklage

Jeg kan ikke beklage, jeg er super tilfreds

Mange tak for din anmeldelse, håber også du kan lide produkterne 😎

Det var dejligt ment at bestille og…

Det var dejligt ment at bestille og elsker min gin og vodka.
Godt at det nu kan sælges i Danmark

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

I really thought of a scam but I had to…

I really thought of a scam but I had to try it, the sassenach gin is not sent to France in any other way : I was not disappointed, thank you so much for shipping this delicious Gin to us !!

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

We really appreciate your review – and we’re delighted to hear that you’re enjoying the product 😎 Thanks for sharing your experience!

Præcis hvad jeg bestilte

Præcis hvad jeg bestilte, godt beskyttet i pakken

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi pris på - håber også du kan lide produktet 😎

Ingen problemer

Første gange jeg har købt hos Fadandel.dk. Forudbestilte Sassenach Gin, med levering sidst i oktober. Varen blev lidt forsinket, men blev oplyst om det. Varen kom forsvarligt pakket ind.

wiskykalender

Eftersom jag köpt en wiskykalender kan jag inte svara ärligt innan den 24/12 men förväntan är stor

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Mange tak for anmeldelsen, vi glæder os til at åbne årets julekalender sammen med jer 😃

Altid en fornøjelse

Igen en god whisky jeg har ventet tålmodigt på i 1,5 år :)

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse – og vi er glade for at høre, at du nyder vores 35 års Cambus 😎
Tak fordi du deler din oplevelse!

All was at it best

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Thank you very much for the review, we appreciate it - hope you liked the product as well 😎

När man bokade så sas det inget om att…

När man bokade så sas det inget om att det skulle tillkomma mer kostnader och man skulle få tillbaka överskottet på andelen om det blev billigare men man har inte fått det eller hört om det

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Hej Ulf, vi er uforstående overfor denne anmeldelse, da det altid fremgår hvad udbyttet er på en fadandel på produktsiden, i certifikatet og på den faktura du modtager ved købet. I dette tilfælde, hvor du har købt en fadandel i Cambus fadet fra 1990, var dette på 2 flasker af 70 cl, når fadet blev aftappet – hvilket næsten alle vores fadandele er på. Ligeledes er det også beskrevet på produktsiden, certifikatet og på den fremsendte faktura, at der tilgår hjemtagelse når fadet er aftappet på flasker, som dækker omkostningerne for flytning af fadet, aftapning af fadet, labels, fragt til vores lager, spiritusafgift mv. Alt dette var også beskrevet i den fremsendte mail, da flaskerne var på vej til vores lager. Du er velkommen til at kontakte os på mail, hvis du ønsker at returnere flaskerne ubrudte, og så får du prisen for andelen og hjemtagelsen tilbage, når vi har modtaget flaskerne på vores lager.

Med venlig hilsen
Fadandel.dk

Everything was ok

Everything was ok. Fast delivery

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

We’re glad to hear you’re happy with both the delivery and our website 😎 We hope to see you again soon!

God service og god whisky

Brian er alltid hyggelig og klar for en god handel, anbefales på det sterkeste.

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fadandel.dk

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores hjemmeside – og at du fandt nogle whiskys, du kunne lide 😎 Vi håber at se dig igen snart!

God whisky

God whisky, man får noget for pengene der smager

13. lokakuuta 2025