Tack för snabb leverans och snygga…
Tack för snabb leverans och snygga glasögon! Jättenöjd tant här 🤩😎
Köp billiga glasögon och linser online från endast 195:-. Direkt från Sveriges ledande Optiker på nätet! Vi korrigerar för närsynthet, översynthet och brytnigsfel.
Tack för snabb leverans och snygga glasögon! Jättenöjd tant här 🤩😎
Den 14 december fick jag mail om att min beställning skulle skickas om ett få par dagar. Jag fick leveransen den 2a januari 2025
Jag gjorde ett speciellt test för att besluta var jag i framtiden ska köpa mina progressiva glasögon. Jag hade ett befintligt recept/synundersökning från kontroll vid beställning av terminalglasögon där företaget står för både glasögon och synundersökning. Synundersökningar som är fria upphör nu med ålderns rätt. De tre firmorna jag köpte glasögon av var Specsavers (butik) Extraoptical (nät) LensWay (nät). En enda punkt var Specsavers vinnare: att på plats prova 10-tals par för att välja de man fastnade för. Resten vann nätföretagen en jordskredsseger. Lensway är dock solklart mitt val för alla framtida köp, om de kan hålla samma standard med normal prisutveckling. Varför då 5 stjärnor till LensWay (extraoptical 4) och bara 2 till Specsavers? LensWay krossar motståndet med 1: Så skönt att prova glasögonen hemifrån på datorn (använde inte ens möjligheten att få hemskickat några prover): Slapp allt vad behov att ta sej till butik, boka tid för att igen behöva åka dit för att ta emot dem. Istället hölls jag uppdaterad och glasögonen levererades till dörr tidigare än utlovat. Att dessutom få fria reservbågar vid leverans är sjukt bra. Så trots att priset hamnade på cirka hälften av butikens så är synfältet så mycket bättre/vidare på LensWays glas. Skulle man nå samma synfält på Specsavers glas så skulle jag behövt betalat tre gånger så mycket. Enligt mitt högst personliga tyckande så når Extraoptical inte riktigt upp till en 5:a trots lågt pris. Enkelt uttryck så var detta konstiga prov att 3 progressiva glasögon med samma recept från 3 olika leverantörer samma dag väldigt värdefullt. Behöver aldrig mer fundera på vem som ska tillverka leverera mina glasögon i framtiden. En 4a på undre halvan
Nöjd från början till slut. Enkel hemsida, stort sortiment och leveransen av mina solglasögon med styrka gick fort!
Kommer att handla här igen och kan varmt rekommendera denna butik.
Är väldigt nöjd med produkterna jag beställt på ExtraOptical.se och har inget att anmärka på och sen är det mycket mycket billigare att köpa glasögon ifrån än att gå till SpecSavers, smarteyes, synoptik med mera. Hade jag gått till en fysisk butik så hade blivit tusenlappar dyrare. ExtraOptical har fina och riktigt snygga bågar att välja från deras sortiment och har extra tillägg att välja till din beställning. Blir nöjd för varje beställning. Så har du en ansträngd ekonomi och inte har råd att köpa glasögon över disk i en fysisk butik så ska du beställa din glasögon härifrån. Snabb frakt och kompetenta anställda som tar väl hand om din beställning. Riktigt bra alltså.
Skulle har nya glass i mina gamla Ray-ban bågar, Googlar lite och extraoptical dyker upp det verka bra tänkte jag välja alt och priset verka bra! Betalar och det kommer snabbt en order erkännande med information hur tillverkning går till och hur lång tid det ta.
Längst ner står addressen i Trelleborg bra jag skickade direkt,Efter några dagar börjar jag undra varför dom inte hör av sig,
Nu fick jag höra att addressen i Trelleborg är bara en retur teknisk konstruktion Och bågar måste skickas till Trondhelm,Och mycket riktigt står det på hemsidan SE JAG NU,Men varför inte på order erkännande det är det man har framför sig? Vill ni inte skyltar med Trondhelm Norge?
Nu måste jag tydligen vänta 14 dagar innan posten skickar tillbaka till mig och sen skicka på nytt till Norge, Extraoptiker har tydligen ingen möjlighet att hjälpa mig,
Jag kommer att avbeställa och hitta en annan lösning, Mycket strull
Snabba leveranser och jättebra glasögon. Har redan beställt 3 gånger och är supernöjd.