Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fi... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Näytä lisää
Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Näytä lisää
Havde fået en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tænde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skærmen var desværre i stykker i den ene side. Dette blev fikset på 20 minutter og jeg modtog glimr... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Shop powered by PrestaShop
Vesterbrogade 12, 8000, Aarhus, Tanska
- expertfix.dk
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super service og god pris
Fik lavet skærmen på min iPhone 8 på under 20 min mens jeg gik en tur i byen. Super service. Han var meget høflig og professionel. Kan klart anbefales!
Fantastisk service på ingen tid
Fantastisk service på ingen tid!
Og til en god pris
Hurtigt og god service!
Bedste service jeg nogensinde har…
Bedste service jeg nogensinde har oplevet. Kan helt klart anbefales!
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Kan varmt anbefales 😊
Nice and professional job !
Nice and professional job !! great service, and very friendly !! am very satisfied with my I phone, looks like new .thank you !!!
Venlig og professionel service.
Venlig og professionel service.
Jeg fik lavet min Iphone på 15 min. og min Ipad på 2 timer.
Ovenud tilfreds. Kan kun anbefale dette sted.
Virkelig højt service niveau og en…
Virkelig højt service niveau og en super smilende og dejlig betjening. Med en telefon, der er klar på kun 30 min. Kan jeg kun anbefale Ahmed!
Super god og hurtig service
Rigtig god service og hurtig reparation
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Tog 40 minutter at skifte skærmen på min ødelagte Samsung s20, som virker upåklageligt efter. Kan varmt anbefales herfra
God service og hurtig ekspedition
Rigtig god service
Rigtig god service!
Alt tip top!
En klar anbefaling herfra!
Super service og konkurrencedygtige…
Super service og konkurrencedygtige priser.
Rigtig god service
Fik skiftet skærm på min OnePlus 6, som nu virker upåklageligt! Butikken blev holdt ekstra åben for at reparationen kunne blive færdiggjort samme dag. Venlig og god service.
Jeg gik ind for at få et nyt batteri i…
Jeg gik ind for at få et nyt batteri i min telefon, men hvis batteriet er blevet skiftet, er det nye lige så dårligt som det gamle.

Vastaus yritykseltä Expertfix
RIGTIG RIGTIG god service
Jeg anbefaler butikken meget stærkt. RIGTIG RIGTIG RIGTIG god service.
god butik
Vanvittig god butik. Super priser, med en meget højt serviceniveau. En flink mand. Anbefaler den stærkt.
God service og perfekt reparation!