Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fi... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Näytä lisää
Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Näytä lisää
Havde fået en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tænde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skærmen var desværre i stykker i den ene side. Dette blev fikset på 20 minutter og jeg modtog glimr... Näytä lisää
Shop powered by PrestaShop
Vesterbrogade 12, 8000, Aarhus, Tanska
- expertfix.dk
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fin service og flot udført arbejde
Min nyere Samsung med smadret skærm blev indleveret til rep. hos Expertfix. Fin info om reparationen, pris og reparationstid.
Absolut god og fair oplevelse, så kan varmt anbefale Expertfix i Vesterbrogade Aarhus.
Fik skiftet skærm og panserglas på…
Fik skiftet skærm og panserglas på IPhone 8 til en virkelig god pris. Venlig betjening og færdig på 5 min. Værd at køre efter!
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, kan klart anbefales.
Bedste reparation jeg nogensinde har…
Bedste reparation jeg nogensinde har oplevet! Fantastisk service, hurtig reparation til en rigtig god pris! De kunne endda arbejde rundt om mit arbejdsskema, ift til afhentning! Eneste sted at få repareret sin telefon!
Effektiv, flink og troværdig betjening
Helt igennem troværdig, flink og effektiv betjening af Ahmed. Jeg fik min mobil tilbage i top stand til en super god pris. Jeg kan kun anbefale Expertfix til alle med iPhones og tablets!
Fantastisk butik
Fantastisk og hurtig service og rigtig flink ejer af butikken. Det er mit foretrukne sted jeg går hen, hvis min iPhone er i stykker. Der er også meget fine priser. Helt klart den bedste butik i Aarhus.
Den bedste butik
En super god service. Anbefaler den stærkt.
Hurtig og god service!
Fik nyt panserglas på min telefon
Fik nyt panserglas på min telefon. Hurtig og meget venlig service. Og til en rigtig god pris!
Super tilfreds kunde!
Super tilfreds kunde!
jeg har været inde og få fixet både skærm og batteri på min iPhone, og det virker som det skal. Rigtig venlig og god betjening/service samt fornuftige priser
Fornuftig pris og service
Telefonen fik ny skærm og batteri på ingen tid. Desuden var det den billigste pris man kunne finde i Aarhus og måske endda den bedste service :-)
Fantastisk og hurtig service og rigtig…
Fantastisk og hurtig service og rigtig flink ejer af butikken i Århus. Det er mit foretrukne sted jeg går hen, hvis min iPhone er i stykker. Der er også fine priser i øvrigt.
God service :)
Hurtig service
Hurtig service, fair pris - whats not to like :)
ADVARSEL
ADVARSEL
Venter halvanden time på at han fixer min skærm, to dage senere virker den IKKE da der kun er blevet skiftet glas og ikke lcd, ihvert fald ikke en der virker, så den er ikke blevet repareret korrekt.
Kommer tilbage indenfor en uge da jeg har haft travlt med arbejde, hvor jeg bliver afvist da der er kommet en ubetydelig næsten usynlig ris på skærmen,men fordi det bryder garantien gider han ikke at tage i mod den. Kæmpe spild af 750 kr.
Brug ikke dine hårdt tjente penge på at støtte denne forretning, der er andre det gør det bedre i samme område.
Svar: fuldstændigt smadret ?! Det var en lille rids som forekommer naturligt på alle skærme?? Utroligt at du ikke anderkender en ærlig fejl. Siden du siger den er helt smadret lægger jeg gerne en anmeldelse op på Facebook med billeder med dato dukomentation
jeg Kan desuden også se dette heller ikke er første gang du har lavet fejl på en skærm udskiftning (samtlige LCD fejl) og at flere har haft samme problem. Super ærgeligt at det skal ende med en dårlig anmeldelse, men sådan er det når man ikke kan yde en god kundeservice.
Og ja du tilbyder mig en rabat så prisen er 600 kr for en ny? Har lige betalt dig 750 kr for at fikse en skærm der stadig ikke virker ? Hvordan kan det være lovligt ??
Telefon har lagt i en skuffe da den ikke har virket så nej den har ikke være tabt.

Vastaus yritykseltä Expertfix
Hurtig service og god betjening!
Super god service
Super god service, til rigtig god pris og hurtig reparation.
Altid god service
Expertfix er min go-to når jeg har problemer med eletronikken. Jeg fået ordnet både mobil og ipad derhenne. Altid god service til gode priser. I dag kom jeg der hen for at skifte skærmen på min mobil. Det viste sig så, at det kun var beskyttelsesskærmen, der var ødelagt, og skærmen var hel fin under. Expertfix var så flink at putte en ny beskyttelsesskærm på for mig.
Super tilfreds
Meget god og seriøs betjening, original reservedel og meget billig pris. Super tilfreds.
Fik en hurtig og professionel service
Fik en hurtig og professionel service. Kan klart anbefales!