Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!
Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Näytä lisää
Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Näytä lisää
Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Näytä lisää
Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.
Anna Anchers vej 68, 9200, Aalborg SV, Tanska
- Support@evercleancarcare.dk
- evercleancarcare.dk
Flot bil :-) Godt arbejde
Flot bil :-) Skal aflevere min brugtleasingbil retur - den er nærmest pænere nu end da jeg hentede den :-)

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Har fået rengjort min bil
Har fået rengjort min bil. Virkelig godt arbejde - er MEGET tilfreds.

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
God service og effektivt arbejde
God service og effektivt arbejde. Rengøring i top både indvendig og udvendig. Anbefaler det gerne og kommer selv til at bruge dem fremover.

Rigtig flot arbejde
Rigtig flot arbejde . Som at få en ny bil igen :)

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Helt igennem perfekt koncept med fuldt…
Helt igennem perfekt koncept med fuldt tilfredsstillende resultat👌

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Super flot rengøring og vask
Super flot rengøring og vask - som at få en ny bil

Ok rengøring af bil
Ok rengøring af bil, men der er nogle steder både indvendigt og udvendigt som ikke er ordentlig rengjort, som desværre gør, at jeg ikke er 100% tilfreds.

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Meget for pengene og meget rare…
Meget for pengene og meget rare mennesker. Bilen var gjort gennem ren bestemt at anbefale lige inden og efter vinter. Det er ikke sidste gang vi bruger dem. Tror at resten på job er med på ideen næste gang

Super god service
Super god service. Så ren har bilen ikke været siden jeg købte den. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem.

Ren bil til en god pris
Ren bil til en god pris. God kommunikation fra firmaet og fra ham, der gjorde bilen ren. Flink gut, og grundig.

Pæn og ren bil
Pæn og ren bil, både indvendig og udvendig og som igen dufter af ny bil. Super service. Ikke sidste gang, jeg har brugt dem.
Kan klart anbefales.

Effektivitet der batter
I kom - til aftalte tid - I arbejdede og blev færdig indenfor de aftalte 2 timer og resultatet er en lækker ren bil.
Venlig og behagelig ung mand gjorde et fint stykke arbejde.
Vil helt sikkert bruge jer igen en anden gang

5 af de gode fra os.
5 af de gode fra os.
Super god service og Emil 5 ekstra stjerner for din høflighed. Vi vil anbefale jer til vores netværk uden tøven.

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Virkelig god service for pengene
Virkelig god service for pengene! Kan klart anbefales!

Klasse service
Everclean ankom på min arbejdsplads, fik nøglerne og jeg kunne køre hjem i en ren bil. Nemt og bekvemt og vanvittigt billigt for sådan en service, synes jeg

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Fantastisk oplevelse at få vasket bil…
Fantastisk oplevelse at få vasket bil hos jer! Jeg kommer igen og igen... Den ligner en million når i har været her

Sindssyg lækker service
Sindssyg lækker service! Jeg fik min Audi SQ7 rengjort og jeg har virkelige været tilfreds!

Super fin rengøring!

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Jeg var virkelig positiv overrasket…
Jeg var virkelig positiv overrasket over den service, som Johan leverede. Bilen stod super skarpt og særligt indvendigt stod den som ny. Kan varmt anbefales!