Everclean Carcare Arvostelua 203

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!

Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Näytä lisää

Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Näytä lisää

Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Näytä lisää

1. Autopesu

Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

hold op hvor er det dejligt

hold op hvor er det dejligt - at sætte sig ind i en helt ren bil - fantastisk flot arbejde - og så mens jeg selv er på arbejde - jeg skal ikke røre en finger og får en lækker bil igen ;-) tak tak tak

26. helmikuuta 2024

Hej Pernille.
Tak for anmeldelsen.
Vi glæder os til at komme igen.

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt.
Super fin og ren bil efterfølgende!

27. helmikuuta 2024

Hej John.
Tak for anmeldelsen.
Vi glæder os til at komme igen.

Ren bil = Everclean Carcare

Ren bil - så er Everclean Carcare løsningen.
Din bil kommer til at skinne og dufte som ny både udvendigt og indvendigt.

14. helmikuuta 2024

Godaften Peter.

Tusind tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at kommer forbi igen!

Vi ses. :)

Mvh Emil.

Jeg er virkelig tilfreds med Everclean…

Jeg er virkelig tilfreds med Everclean og de får min største anbefaling. Det var nemt at booke og bilen var pletfri da de var færdige.

Jeg vil tilsidst tilføje, at jeg havde tømt min bil inden rengøring, men havde efterladt min iskraber og isfjerner (da der stadig var frost udenfor). Ved en fejl var det blevet væk, og jeg kontakter Emil om aftenen, som meget hurtigt (faktisk en time efter jeg skrev) stod udenfor min dør med en ny iskraber og isfjerner. Det er virkelig service. Det havde jeg ikke forventet, men jeg synes virkelig han skal have ros for det. Tak for det! Jeg vil helt sikkert bruge Everclean igen!

13. tammikuuta 2024

Hej Maria.

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager din iskraber og isfjerner forsvandt under rengøring, og håber du er godt tilfreds med dit nye sæt :)

Mvh Emil.

Tak for at i altid holde min bil ren og…

Tak for at i altid holde min bil ren og pæn! Jeg er yderst tilfreds. Jeg kan sagtens anbefale andre at bruge jer! Super dejlig i kommer når der er brug for det også i weekenden

22. joulukuuta 2023

Hej Hr. Møller.
Tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at komme igen, og yde vores service.

Mvh Emil fra Everclean.

Everclean Carecare laver et fantastisk…

Everclean Carecare laver et fantastisk stykke arbejde!

Jeg har brugt den flere gange på på flere forskellige biler, og resultatet skuffer aldrig. De kommer med alt udstyr, vand og strøm, og vasker bilen lige på stedet.

Resultatet fornægter sig ikke, og er altid fantastisk! Jeg kan varmt anbefale dem.

15. joulukuuta 2023

Hej Mike.
Tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at komme ud til din garage igen, og gøre dine biler fine.

Sublim oplevelse

God kvalitet til lav pris- kan kun anbefales herfra. Vender helt sikkert tilbage når bilen trænger igen.

18. joulukuuta 2023

Hej Magnus.

Mvh Emil fra Everclean.

Ukompliceret service og flot resultat

Ukompliceret service og flot resultat - eneste kommentar er at jeg opdagede ret sent at i ved en 7 personers bil ikke rengør 6 og 7 plads. Det ville jeg ellers gerne have givet lidt ekstra for…

12. joulukuuta 2023

Hej Daniel.
Tak for din anmeldelse.

Vi rengør ikke 6 og 7-sæde desværre. Det har vi før gjort, og måske indføre vi det igen på et tidspunkt, men det er ikke planerne lige pt. Vi servicere kun 5-personers.

Mvh Emil fra Everclean.

Hurtigt og nem at bestille

Hurtigt og nem at bestille. Rigtig flot og ren bil bagefter, både inde og ude

30. marraskuuta 2023

Hej Lise.

Mvh Emil fra Everclean.

Hej har fået bil gjort ren her i dag 22…

Hej har fået bil gjort ren her i dag 22 november. Jeg er meget tilfreds med resultatet, det er længe siden min bil har set så godt ud. Jeg er glad for, at jeg har lavet abonnement hos jer, og ser frem til fremtidige besøg af jer.

22. marraskuuta 2023

Hej Jann.
Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi glæder os til at komme igen, og servicere din bil, da den jo er på abonnement.

Mvh Emil fra Everclean.

Virkelig flot og grundig rengøring af…

Virkelig flot og grundig rengøring af bilen både inde og ude samt rens af alle sæder. Bilen ser næsten ud som ny, og jeg er yderst tilfreds med resultatet.

15. marraskuuta 2023

Hej Inger.

Mvh Emil fra Everclean.

Som en ny bil efter rengøring

2. marraskuuta 2023

Hej Claus.

Mvh Emil fra Everclean.

Et virkelig pænt stykke arbejde

Et virkelig pænt stykke arbejde. Indvendig er bilen som ny igen. Og luksus at det bliver udført hjemme hos en selv så man slipper for at skal ud og aflevere bilen et bestemt sted.

2. marraskuuta 2023

Hej Michael.

Virkelig godt arbejde!

Peter dukkede op hjemme hos mig til aftalt tid, og da han tog afsted stod min bil som ny ☺️
Virkelig godt arbejde, som kun kan anbefales til alle!

19. lokakuuta 2023

Hej Kristian.

Mvh Emil fra Everclean.

Meget godt tilfreds med rengøring af…

Meget godt tilfreds med rengøring af min bil

26. lokakuuta 2023

Hej Glennie.

Godt og proff arbejde

Godt og proff arbejde. Kan varmt anbefales

23. lokakuuta 2023

Hej Dennis.

Nemt

Nemt, god pris og fin rengøring af min bil

10. lokakuuta 2023

Hej Maibrit.

Mvh Emil fra Everclean.

Super kundeservice og resultat skinnende bil🌞

Super god service under vanskelige forhold, det hele gjort til aftalt tid, og med et super godt resultat. Kan kun anbefale everclean carcare til alle der vil have en skinnende ren bil, til en rigtig god pris

22. lokakuuta 2023

Hej Lars.
Tak for din anmeldelse.

Vi rykker altid ud ligemeget vejrfoholdende, hvis det er det kunden ønsker, det skal dog siges at resultatet ville have været endnu bedre i bedre vejrforhold.

Bravo

Bravo! Venlig, høflig og punktlig betjening. Bil rengjort udvendig og indvendig til den helt store guldmedalje. Bilen har ikke været pænere siden den var ny. Det var en dejlig positiv oplevelse :-)

9. lokakuuta 2023

Hej Peter.
Tak for din anmeldelse.

Vi er glad for du synes det var en dejlig og positiv oplevelse, det er altid det vi sigter efter at levere.

Great job

Great job - nice People’s.

23. lokakuuta 2023

Hello Pinot.

Thank you for your review.
We are happy you are satisfied with your car detail.

/Emil.