Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!
Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Näytä lisää
Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Näytä lisää
Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.
Anna Anchers vej 68, 9200, Aalborg SV, Tanska
- Support@evercleancarcare.dk
- evercleancarcare.dk
Super flot Arb
Super flot Arb. Min bil fremstår bare så flot nu

Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde, bilen var som ny ud og indvendig,efter den flinke unge mand havde gjort den ren.

Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk. Som st få en ny bil

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclean Carcare og få minutter senere kontaktede Emil, som havde rengjort min bil, mig.
Forruden er nu pletfri og kan tage sig godt ud i solskinnet!
Benytter gerne deres service igen - især hvis prisen forbliver på samme niveau!

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Var så tilfreds med bilerne
Var så tilfreds med bilerne, den bedste gave jeg har givet mig selv.også meget billigt.. God kundeservice

Super flot arbejde
Super flot arbejde og behageligt personale. Kom til aftalt tid og var her i 2 timer med et kanon flot resultat. De varmeste anbefalinger fra os.

Ren og skinnende bil
Nemt at bestille. De rengjorde bilen hjemme hos mig selv. Bilen står skinnende ren, ude og inde

Ren bil 😀😀
Super service og rengøring af to biler 👍.
Kan kun anbefale ECC.

Stort set som NY igen!
Min bil er stort set ren som NY igen!
Kan klart anbefale at de kommer ud og rengøre bilen!
Ikke sidste gang jeg bestiller hvert fald 👌

Super service
Super service, god pris, høj kvalitet og flinke medarbejdere

Fint resultat
De kom på en søndag og gjorde begge mine biler rene, rigtig flink fyr som leverede et fint resultat.
Der var dog et par steder der lige var overset invendigt og fælgene kunne godt ha været bedre, ellers havde det været et 5. Bestiller gerne igen.

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Nemt og perfekt resultat!
Havde valgt deluxe pakken, tog lidt over 2 timer, og derefter var bilen som ny igen!
Det ikke sidste gang jeg bruger dem!

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Meget flot service efter dårlig start
Fået rengjort bil indvendig og udvendig i dag.
Efter endt rengøring var jeg klar til at give 2 stjerner. Jeg sad i onlinemøde, så jeg kastede kun et kort blik på bilen, som stod i lidt mørk carport og sagde ok. Men det var virkelig mangelfuldt. Sendte en lang mail. 5min efter bliver jeg kontaktet og de lover at komme og udbedre mangler samme dag. Og jeg skrev vel og mærke efter kl 16.00. Der kommer en mand ud og er der i næsten halvanden time indtil kl 19. Jeg får klart medhold i at det ikke var godt nok og har nu fået præcist hvad jeg havde betalt for: en flot og skinnende bil ind- og udvendig.
Stærk service som fortjener alle 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Rigtigt fint og godt arbejde
Rigtigt fint og godt arbejde. Vender helt sikkert tilbage en anden gang

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Vi var tilfredse med resultatet og fair pris

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Tak for rigtig god service og god…
Tak for rigtig god service og god kommunikation ..🤗🤗 og ikke mindst en lækker ren bil🤗

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Altid flot og veludført arbejde 👌
Jeg har haft Everclean Carcare til at rengøre min bil flere gange.
Det er en fornøjelse hver gang at komme ud til en hel ren og skinnende bil. Jeg kan absolut anbefale dette firma.
Servicen lever fuldt op til mine forventninger og det er servicemindede folk der udfører opgaven 👌.
Jeg vil give dem 5 ud af 5 stjerner for godt udført arbejde 🙂

Vastaus yritykseltä Everclean Carcare
Virkelig god service ☺️ Kan godt…
Virkelig god service ☺️ Kan godt anbefale Everclean. Jeg havde en leasingbil, der trængte til en (virkelig god) rengøring inden aflevering efter kontraktens udløb. Den blev så fin og det var det hele værd, at få Everclean ud. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen, når jeg får en min nye bil.

Absolut en god oplevelse
Absolut en god oplevelse - langt over forventning. På trods af bilens alder, så stod den virkelig pæn og lækker, både udvendig og indvendig. De bedste anbefalinger her fra.