Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
EVBox is a global leader in electric vehicle charging solutions. Founded in 2007 and based in Léognan, near Bordeaux, EVBox designs, manufactures, and distributes smart and scalable charging stations, along with management software solutions tailored for businesses. A pioneer in the field of fast charging (DC), EVBox has over 18 years of industrial expertise in this sector, with more than 7,000 DC charging points installed across Europe. The company relies on a strong capacity for innovation, driven by a particularly dynamic R&D department: 40% of its employees are dedicated to research and development. EVBox plays a key role in the development of a reliable and sustainable charging infrastructure, supporting the energy transition at a European scale. Its 300 m² laboratory and production site in Léognan reflect this concrete commitment to innovation, both in hardware and software, as well as in the development of value-added services. Our mission is clear: to accelerate the electrification of transport by providing high-performance, sustainable, and user-friendly charging technologies. We continuously innovate to meet the demands of a rapidly growing market, while ensuring high standards of quality, safety, and sustainability.
34 rue denise papin , 33850, Léognan , Ranska
- service.marketing@evbox.com
- evbox.com
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Heel erg slecht bereikbaar maandenlang wachtijd…
Ik ben sinds september 2025 bezig met een probleem aan mijn 50five EVBox-laadpaal. Na maanden bellen kwam er eindelijk een monteur op 24 december, waarvoor ik €350 moest betalen. De monteur gaf aan dat het probleem waarschijnlijk aan een chip ligt.
Sindsdien probeer ik herhaaldelijk contact te krijgen voor het rapport en een offerte voor reparatie. Ondanks meer dan 100 telefoontjes krijg ik steeds alleen de klantenservice te spreken, die telkens zegt dat het wordt doorgegeven en dat ik wordt teruggebeld! wat nooit gebeurt!
Het is zeer frustrerend en onacceptabel dat ik al maanden wacht, geen rapport of offerte ontvang en niet kan beoordelen of reparatie de moeite waard is.
Tip voor anderen: wees voorbereid op lange wachttijden en slechte bereikbaarheid bij problemen.
borne de recharge acheté il y a 3 ans
borne de recharge acheté il y a 3 ans , problème avec le cable de recharge , il y a un faux contact , trop peu de service derrière , aucun numéro de téléphone , société qui c'est tourné a en croire internet vers les stations de recharge et a abandonnée les particuliers , la seule chose que l'on me propose c'est un nouveau cable a 300€ alors que j'ai acheté la borne pour 428€ une honte a fuir

Vastaus yritykseltä EVBox
Door een storing bij hun openbare…
Door een storing bij hun openbare laadpaal kan ik mijn kabel niet loskoppelen op kerstavond! Telefoon en mail adres op het informatie bord buiten gebruik. Laadpaal moeten achterlaten en zoals het er naar uit ziet kan ik zelf voor de kosten opdraaien
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf; nooit mee in zee gaan. Door verandering van platform kan ik mijn laadstation aan huis niet meer gebruiken; overgaan op ander platform heeft ook geen zin, daar laadstation (G2) zgn te oud is en toch nog maar een jaar te gebruiken is... Afgelopen jaren 2x kabelbreuk gehad met dure reparatie, Bij eerdere platformwijziging had EV-box geen back-up gemaakt;kon oude gegevens niet meer inzien.

Waardeloos
Waardeloos, laadpaal is afgesloten na omzetting lease / privé, waarbij wordt aangegeven “na meerdere pogingen u te bereiken”, echter heb ik nooit iets van ze gehoord. Nu kan ik mijn laadpaal dus niet gebruiken en support reageert niet op mails, bellen sta je eerst 3 kwartier in de wacht en wordt je vervolgens met een kluitje in het riet gestuurd. En ik kan niet naar een andere aanbieder omdat men dan eerst de laadpaal moet vrijgeven.
Edit: uiteindelijk is het wel netjes opgelost een dag na mijn review. Mijn melding bleek tussen wal en schip vanwege een zieke medewerker.
Worst aftersales support ever
Worst aftersales support ever. Now that you are forced to move to another provider, no support is given. When you ask for feedback the reply is that you should stop requesting feedback. No wonder they go bankrupt ...

ZEER zeer slecht
ZEER zeer slecht. Sluit nooit een contract af, je bent je geld kwijt
EVBox is very bad for the customers!
EVBox blijkt 1 dec 2025 een platform eruit te gooien. Daarop draaide zgn. G2 laadpalen. Nu met stopt met het platform blijken al deze laadpalen niet meer te werken vanaf 1 dec 2025 as. Schandalig!!!
EVBox stops with their platform. From December 1 2025 all G2-loading stations do not work anymore!
This is a very bad job with negative impact on all the customers. Shame on them!!!!
Geplante Oboleszenz und kein Support
Meine Elvi Wallbox hatte kurz vor Ende der Garantie einen Software-Defekt und wurde ausgetauscht. Das Austauschgerät hatte nach fast genau 2 Jahren den gleichen Fehler. Für mich sieht das nach geplanter Obsoleszenz aus. EvBox weigert sich auch das Gerät zu reparieren oder Ersatzteile zur Verfügung zu stellen. Ich soll eine neue Wallbox kaufen
EVbox Elvi broken, no repair possible
I bought EVbox Elvi about 4 years ago. Due to some circumstances, I only started using it from June 2024. After a bit more as half a year, I could not charge with 11kW anymore. The wallbox stopped charging due to high temperature. According to the service department that reacted after a while, I should not use the wallbox anymore. Danger of overheating. They could not help me with a repair. I should buy a new wallbox……….
Definitely not the right quality of product and company
The car is only for use in town
The car is only for use in town, do not intend to take it for a trip to the highway. It can not handle long distance in any shape or form. When i say long distance it means anything over 150 km.

Vastaus yritykseltä EVBox
Zeer duur de info van de laadpaal staat…
Zeer duur de info van de laadpaal staat 0,7381 per kWh maar je moet 1,16 per kWh betalen.
een van mijn 3 laadpalen is al meer dan…
een van mijn 3 laadpalen is al meer dan 5 maanden stuk maar een oplossing is nog steeds niet gevonden
en dan zit de evbox nog in de garantie
waardeloos bedrijf, doe er geen zaken mee
Jeg kan desværre tilsluttet mig de…
Jeg kan desværre tilsluttet mig de andre der også har oplevet dårlig kundeservice. Grundet online software udfordringer, er evboksen nedtaget og erstattet af et andet fabrikant der ikke "låser" deres oplader hvis ikke er knyttet til en abomentsordning ( den blev købt kontant og uden abonnent for et par år tilbage )
Kan al maanden niet laden
Kan al maanden niet laden, ze zijn niet bereikbaar en reageren niet op mails, laadpaal is al een paar keer stukgegaan. Slecht product, nog slechter bedrijf!
Zeer matig product dat ze leveren
Zeer matig product dat ze leveren. 2 keer stuk gegaan in 3 maanden tijd. Ik ben nu 4 maanden bezig om een monteur aan huis te krijgen, dus ik kan al die tijd niet laden thuis. Zeer matige klanten service, slecht bereik baar, duurt super lang voordat ze reageren. En dan durven ze ook nog een offerte te sturen voor het fixen van hun eigen falen. Nooit iets bestellen of van afnemen! Hebben hun zaakjes absoluut niet op orde...
Superduur en traag
Superduur, 1,40 per kw + 3,71 vast
En traag, volgens de info op de anwb site 22 kWh, werkelijk nog geen 5 kWh. Pas de 3e lader werkte ook echt.
I used an EVbox charger at my an…
I used an EVbox charger at my an appartment complex when visiting a friend. I wasnt able to see the charging cost, but trusted it cant be that bad. Today I found out I was charged 1,18 euro per KWH. Wich is insanly high and I also was charged 2,42 euros when the machine failed to start charging, and I had to reconnect. So I spend a total of 8,55euros for 5,22kwh. Normally I pay around 1,89 euro for this amount of KWH.. I will never charge at EVBox again. Please be carefull at this charger! Luckily I have a plugin hybrid with a small battery.
Abzocke pur
Ich habe leider zwei Everon Wallboxen.
Nie wieder!
Wenn Du zwei Stück hast, wird das Verwalten zahlungspflichtig und sie wollen pro Wallbox und Monat 7.- Euro
Die Installation ist sowieso eine Katastrophe, da Bluetooth immer wieder abbricht.

Onbereikbaar
Onbereikbaar. Indien je hun probeert te bellen is de lijn ALTIJD bezet.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.