EUclaim was declared bankrupt on Monday 24 August 2026. So don't expect to have your claims processed anytime soon... After 15 months waiting for our claim to be processed that's all wasted time and e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het heeft bijna 8 jaar geduurd maar uiteindelijk mijn vergoeding teruggekregen via EUclaim. Heel fijn dat ze zijn doorgegaan en niet hebben opgegeven. Ook hielden ze mij goed op de hoogte van de statu... Näytä lisää
Het is vooral die eeuwige strijd die je moet leveren bij Ryanair om die vergoeding te krijgen. Ik weet zeker dat veel mensen afhaken omdat men steeds niet akkoord gaat met het uit te keren bedrag. Dan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nadat EU claim onze claim in behandeling had genomen werden we voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Toen uiteindelijk bleek dat onze claim door de Spaanse rechtbank moest worden beoorde... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
EUclaim helpt gedupeerde vliegtuigpassagiers op basis van no cure, no pay.
EUclaim helpt passagiers bij:
Yrityksen kirjoittama

Met onze service loop je geen enkel risico.
Vossenstraat 6, 6811 JL, Arnhem, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Zelf niet duidelijk uitgezocht, maar wel geschrokken van de marge die ze zelf pakken

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
We hadden zelf enkele mails gestuurd naar Swissair, maar kregen alleen nietszeggende antwoorden en als laatste dat ze de verdere communicatie stopten. Toen alles overgedragen aan EUclaim, die het wel lukte om de wettelijke compensatie te krijgen. Duurde wel ruim 10 maanden, maar hun aanpak werkte. Hulde!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Zonder inzet van EU Claim hadden wij denk ik niet dit bedrag teruggekregen. In dit soort zaken heb je echt deze specialistische juridische kennis nodig.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Dit is pure oplichting,mensen blijf hier aub weg.
Ze sturen brieven naar de airline en nog brieven en hier komt helemaal niets van.
Je stuurt zelf naar de airline en op paar dagen uitbetaald en dan vraagt deze firma geld voor hun (bewezen) diensten.
Dat dit in deze tijd nog mogelijk is is ongelooflijk.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Very good work. They did an amazing job and kept going with a lot of rejections from the ariline. VEry recomendable. much better than many competitors

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Je kan alles zien online en ook zijn ze bereikbaar voor eventuele vragen. Ze zijn succesvol geweest met onze claim . Heeft wel een half jaar geduurd voordat het geregeld was.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
professionals with amazing capability. Thank you for your service.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Het proces van het indienen van de schadeclaim verliep soepel en bij vragen stond een medewerker van EUclaim altijd snel en vakkundig te woord. Ik kreeg ook regelmatig een update. Het duurde even voor het proces voltooid was, maar het geduld werd beloond met het uitbetalen van mijn schadeclaim!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Ik ben erg tevreden over de hulp van EUclaim. Nadat KLM mijn eigen claims had afgewezen, heeft EUclaim mij uitstekend geholpen. Dankzij hun inzet heeft KLM uiteindelijk alsnog uitbetaald.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Goed en snel geholpen tegen een fair tarief.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Goede communicatie zowel via mail of telefonisch.
Vriendelijk te woord gestaan.
Zal jullie zeker aanbevelen.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
EU claim bewijst de aanhouder wint. Na 4 jaar is onze claim voor geannuleerde vlucht uit Praag uitbetaald.
Top

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
EUclaim krijgt van ons 3 sterren. Niet omdat het niet doet wat het belooft maar omdat de kosten best hoog zijn en omdat de bijkomende kosten die we hebben gemaakt net onder hun grens zat van waar ze voor wilde declareren. Dat betekent dus dat als dit je overkomt je vooral moet zorgen dat je veel extra kosten maakt terwijl wij dat juist wilde beperken. Verder is het een keurige instantie waarvan het eigenlijk niet nodig zou moeten zijn dat ze er zijn. Maar de ‘eng-nekken’ van Ryanair zorgen er door hún onbereikbaarheid voor dat je dit soorr partijen nodig hebt. En ondanks bovengenoemde is EUclaim wel een net bedrijf.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Heel fijn dat jullie onze zorg uit handen nemen, maanden lang vol hielden en met resultaat!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Het was allemaal erg duidelijk en makkelijk. Het heeft een behoorlijke tijd geduurd en blijkbaar de aanhouder wint. Top dat er zoveel moeite in gestoken word

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Snelle reactie op onze aanvraag. Nadat de claim was beoordeeld en aangenomen een goede uitleg omtrent de procedure.
Hele goede communicatie en service. Duidelijk omtrent kosten/uitbetaling.
Wij zijn zeer tevreden aan raden hun ten zeerste aan !!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Got my refund in the end.
EUclaim did all the work and kept me fully informed at every stage.
Thanks

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.
Volhoudend ondanks dat de luchtvaartmaatschappij de hakken in het zand zette