EUclaim B.V. Arvostelua

15 711
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

EUclaim was declared bankrupt on Monday 24 August 2026. So don't expect to have your claims processed anytime soon... After 15 months waiting for our claim to be processed that's all wasted time and e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het heeft bijna 8 jaar geduurd maar uiteindelijk mijn vergoeding teruggekregen via EUclaim. Heel fijn dat ze zijn doorgegaan en niet hebben opgegeven. Ook hielden ze mij goed op de hoogte van de statu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het is vooral die eeuwige strijd die je moet leveren bij Ryanair om die vergoeding te krijgen. Ik weet zeker dat veel mensen afhaken omdat men steeds niet akkoord gaat met het uit te keren bedrag. Dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat EU claim onze claim in behandeling had genomen werden we voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Toen uiteindelijk bleek dat onze claim door de Spaanse rechtbank moest worden beoorde... Näytä lisää

1. Lakipalvelut

Tietoja yrityksestä EUclaim B.V.

Yrityksen kirjoittama

• De meeste ervaring op het gebied van passagiersrechten
  • Ontzorgt je volledig
  • Altijd op de hoogte via je eigen online dossier
  • Sterke juridische afdeling
  • Op werkdagen bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail
  • Je krijgt waar je recht op hebt!

EUclaim helpt gedupeerde vliegtuigpassagiers op basis van no cure, no pay.

EUclaim helpt passagiers bij:

EUclaim | It's all about passengers

Yrityksen kirjoittama

No cure, no pay

Met onze service loop je geen enkel risico.

Is jouw claim succesvol afgehandeld door ons? Alleen dan worden onze fee en dossierkosten ingehouden op het compensatiebedrag dat je ontvangt.

Erinomainen

(15 711)

381 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima afgehandeld …

Steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk ook met de gewenste afloop.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Wil, bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je goed op de hoogte bent gehouden en dat je claim naar wens is afgehandeld.

~ Jerry

Hulpzaam

Hulpzaam, professioneel.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Dank voor de review en veel plezier met uw compensatie ~ Jerry

Duidelijke instructies en afhandeling

Duidelijke instructies en afhandeling. Bespaart veel stress want de airlines zelf sturen je van het kastje naar de muur en EUclaim neemt je alles uit handen.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Dank voor de fijne review Sara, daar zijn we heel blij mee. Ook zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen met je compensatie. Fijne dag ~ Jerry

Magnifico trabajo

Magnifico trabajo, muy profecional gracoas

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Muchas gracias por tu reseña, Alexis. Nos alegra saber que estás satisfecho con nuestro trabajo y con la gestión de tu reclamación.

~ Jerry

Saanut 5/5 tähteä

Lang proces met positieve uitkomst

Bij de aanvraag worden veel gegevens gevraagd, maar ik begrijp dat dit nodig is voor beoordeling of een claim kans van slagen heeft. In mijn geval duurde het vervolgens heel lang nadat de claim was ingediend en leek er ondanks de regelmatige updates geen voortgang te zijn. Maar EUclaim gaat rustig verder met het proces en toen ik er eigenlijk niet meer op rekende kwam toch het bericht met de positieve uitkomst en de vergoeding. Een heel prettig resultaat dus.
Kortom, EUclaim is professioneel en doet wat ze zegt en boekt resultaat.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste D.F.L, bedankt voor dit positieve review. Het heeft inderdaad een tijdje geduurd voordat de claim positief afgerond kon worden, maar de aanhouder wint! ;) Wij wensen jou heel veel plezier met de vergoeding! ~ Anne

Efficient and good communication

Efficient and good communication. You know what to expect of the process from the start and get informed as it progresses. Also easy to use website. Great results.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Marianne, thanks for the positive words about our service and our website :) We do hope you enjoy the financial compensation! ~ Anne

Uiteindelijk is het Euclaim gelukt

Door de vasthoudendheid van Euclaim is uiteindelijk na 2 jaar de claim gehonoreerd.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Wat fijn om te horen dat de claim na al die tijd alsnog is gehonoreerd. Bedankt voor uw mooie review, Menno! 😊 Veel plezier met de compensatie. ~ Team EUclaim

Saanut 4/5 tähteä

Houden je per stap goed op de…

Houden je per stap goed op de hoogte.Vragen wel aardige commissie, maar het wordt wel goed geregeld

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor uw review, Wendy. Fijn om te lezen dat u goed op de hoogte bent gehouden en dat alles goed is geregeld. Veel plezier met de vergoeding ~ Jerry

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en ik werd goed…

Duidelijke communicatie en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor uw mooie review, Astrid. Fijn om te lezen dat onze communicatie duidelijk was en dat u goed op de hoogte bent gehouden. Veel plezier met de compensatie ~ Jerry

De claim is geslaagd

De claim is geslaagd en het “no-cure-no-pay” heeft zich uitbetaald. Alleen jammer dat de betaling slechts 2x per maand geschiedt, het had sneller gekund.

Dank voor de review en de 5 sterren. Veel plezier met je compensatie ~ Jerry

Uitstekende claim organisatie

Duidelijk, direct en efficient. Men houdt je op de hoogte tussentijds en zeer resultaat gericht.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor uw mooie review, Marcel. Fijn om te lezen dat u onze aanpak duidelijk, direct en efficiënt heeft ervaren. Mooi dat we dit resultaat voor u hebben kunnen bereiken. Geniet van de compensatie ~ Jerry

Saanut 5/5 tähteä

Kundig en hebben me goed geholpen met…

Kundig en hebben me goed geholpen met als resultaat een uitkering van een claim.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor uw mooie review, Janneke. Fijn om te lezen dat u onze hulp als kundig heeft ervaren en dat we een mooi resultaat voor u hebben kunnen behalen. Veel plezier met uw compensatie ~ Jerry

Eu claim is geweldig!

Eu claim heeft voor ons een geweldige vergoeding geregeld. Onze vlucht naar Alicante had enorme vertraging. We hebben via eu claim 75% van onze ticket weer terug gekregen. We zijn erg tevreden!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Dennis, dank voor je review en we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen ~ Jerry

Saanut 1/5 tähteä

Volledige vergoeding krijg je niet

Ging ervan uit dat ik de volledige vergoeding van de vertraging zou krijgen. 800 euro terug krijgen is wel veel geld. Had hard gespaard voor mijn vakantie.
Nu heb ik maar iets meer als de helft gekregen via deze organisatie. Ga nooit meer met deze organisatie samen werken. MENSEN LEES WAT DEZE ORGANISATIE VORDERD VOOR ZICHZELF

1. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Hi Nando, wat jammer dat je over onze kosten hebt heen gelezen. Deze staan onder andere op de homepagina van onze website. Wij willen hier zo transparant mogelijk over zijn.

Wij rekenen inderdaad kosten voor de werkzaamheden die wij voor jou hebben verricht. Ondanks dat je niet tevreden bent over onze service wensen wij jou plezier met de vergoeding. ~ Anne

Saanut 4/5 tähteä

Duurde wel lang maar uiteindelijk…

Duurde wel lang maar uiteindelijk gelukt.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor je review, Dennis! Ik zie dat het vier maanden heeft geduurd nadat wij de luchtvaartmaatschappij hebben aangeschreven voordat de claim positief was afgerond, dat valt wel mee toch ;) Veel plezier met de vergoeding! ~ Anne

Saanut 5/5 tähteä

Ik was blij dat euroclaim dit voor ons…

Ik was blij dat euroclaim dit voor ons heeft opgepakt. Duurde wel wat lang maar uiteindelijk is het toch gelukt om het bedrag, waar we recht op hebben, terug te krijgen.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste mevrouw Klein, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Gelukkig hebben wij de zaak tegen de luchtvaartmaatschappij gewonnen na 1,5 jaar en zo uw vergoeding weten uit te betalen. Wij wensen u heel veel plezier met de vergoeding! ~ Anne

Saanut 3/5 tähteä

Was netjes geregeld door EU claim vindt…

Was netjes geregeld door EU claim vindt alleen wel dat er erg hoge kosten in rekening worden gebracht. Kan wel ietsje minder als het al na een brief geregeld is. Snap extra kosten als het zelfs via de rechtbank moet maar 31% en dan ook nog 33,- dossierkosten per persoon vind ik toch wel iets overdreven.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Hoi Rijnders. Bedankt voor je review. Omdat het voor ons niet mogelijk is van te voren vast te stellen welke claim zonder juridische procedure gehonoreerd wordt, hanteren wij een vast percentage en bedrag voor administratie bij elke succesvolle claim. Op deze manier loopt geen enkele passagier een risico. Geniet van de vergoeding! ~ Gwendolyn

Saanut 5/5 tähteä

Euclaim goede hulp bij claim

Het was mezelf niet gelukt geld terug te krijgen bij de luchtvaartmaatschappij. Verschillende mails verstuurd, maar ze zeggen gewoon dat de claim onterecht is. Fijn dat het euclaim wel is gelukt, voor een redelijke vergoeding.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Hi Linda, bedankt voor je positieve review! Wij wensen jou heel veel plezier met de vergoeding :) ~ Anne

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin