EUclaim B.V. Arvostelua

15 711
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

EUclaim was declared bankrupt on Monday 24 August 2026. So don't expect to have your claims processed anytime soon... After 15 months waiting for our claim to be processed that's all wasted time and e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het heeft bijna 8 jaar geduurd maar uiteindelijk mijn vergoeding teruggekregen via EUclaim. Heel fijn dat ze zijn doorgegaan en niet hebben opgegeven. Ook hielden ze mij goed op de hoogte van de statu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het is vooral die eeuwige strijd die je moet leveren bij Ryanair om die vergoeding te krijgen. Ik weet zeker dat veel mensen afhaken omdat men steeds niet akkoord gaat met het uit te keren bedrag. Dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat EU claim onze claim in behandeling had genomen werden we voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Toen uiteindelijk bleek dat onze claim door de Spaanse rechtbank moest worden beoorde... Näytä lisää

1. Lakipalvelut

Tietoja yrityksestä EUclaim B.V.

Yrityksen kirjoittama

• De meeste ervaring op het gebied van passagiersrechten
  • Ontzorgt je volledig
  • Altijd op de hoogte via je eigen online dossier
  • Sterke juridische afdeling
  • Op werkdagen bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail
  • Je krijgt waar je recht op hebt!

EUclaim helpt gedupeerde vliegtuigpassagiers op basis van no cure, no pay.

EUclaim helpt passagiers bij:

EUclaim | It's all about passengers

Yrityksen kirjoittama

No cure, no pay

Met onze service loop je geen enkel risico.

Is jouw claim succesvol afgehandeld door ons? Alleen dan worden onze fee en dossierkosten ingehouden op het compensatiebedrag dat je ontvangt.

Erinomainen

(15 711)

381 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super gemakkelijke site en duidelijkheid vooraf.

Duidelijke site en uitleg.
Alles is binnen 5 minuten te realiseren zonder gedoe met een vervoersmaatschappij.
Alles wordt keurig geregeld door EUclaim B.V.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Fijn om te lezen dat het allemaal zo snel ging. Veel plezier met je compensatie ~ Jerry

Eenvoudige procedure, betrouwbaar, professioneel

Eenvoudige procedure, heldere en adequate informatie, professionele dienstverlening. Betrouwbaar gebleken voor mij. We hadden zelf nooit zover met de claim kunnen komen.

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Dank voor je review en veel plezier met je compensatie ~ Jerry

Claim met succes afgehandeld

Claim betaald gekregen. Gaandeweg het proces geven ze goede updates, houden je op de hoogte van alle stappen.

Hoi Ellen, dank voor je review. Veel plezier met je compensatie ~ Jerry

Duidelijk. Maar beperkte terugbetaling

Zeer duidelijke communicatie en opvolging. Niets op aan te merken.

Houden wel veel commissie voor zichzelf. Zeggen dat ze 30% afhouden, maar dan komen er nog 122€ administratiekosten bij. Dus 1500€ van de 2400€ ontvangen.

Kleine extra gemaakte kosten (bvb 100€ taxi) worden als te laag beschouwd en niet meegerekend.

Beste Irene,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze communicatie en opvolging als duidelijk heeft ervaren. ~ Jerry

Saanut 5/5 tähteä

Euclaim wint toch mijn zaak!

Ondanks dat de vliegtuig maatschappij mijn claim had afgewezen heeft euclaim toch na 1,5 jaar de vergoeding kunnen afdwingen!
Helemaal TOP

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Fijn! We hebben er voor moeten knokken, maar we zijn blij dat het gelukt is. Veel plezier met je compensatie ~ Jerry

Excellent service from EuClaim

Excellent service from EuClaim. Had a delayed flight with Ryan Air, as expected they blocked all means to raise the claims directly so I turned to EuClaim. They immediately confirmed the claim and start working on the resolution for it. Opened the claim at the end of april and in June I have the money in my bank account. Even though the airline tried to void the claim in all ways possible, EuClaim did not let them get away. Super happy with recovering my rights. Payment was also very quick, they confirmed claim is accepted, company paid. They emailed me on the 12th that on next payment day will be cleared and on the 15th I received the money in my bank account. Great service!

Dear Vali,

Thank you for your wonderful review. We are happy to hear that you had such a positive experience with EUclaim.

It is great to read that our team was able to help you successfully recover your compensation, especially after the airline made it difficult to claim directly. We are glad the process was clear and that the payment reached you quickly. ~ Jerry

Saanut 5/5 tähteä

Persistent and highly professional service!

I expected this to be a very very difficult task, especially since it involved a non-European airline and a somewhat complex case. However, the company did an outstanding job. Although the process took nearly two years, they followed up intensively and with great persistence until I finally received the compensation. If I ever face a similar situation in the future, I will definitely turn to them again.

Dear Gamal,

Thank you for your wonderful review. We are very happy to hear that you experienced our service as professional and persistent.

Some cases can indeed take more time, especially when they are complex or involve a non-European airline. We are glad that our team continued to follow up and that this ultimately led to a successful outcome.

Enjoy your compensation ~ Jerry

Saanut 3/5 tähteä

Hoge commissie

Goed geregeld alleen tegen een hoge commissie en ook nog administratieve kosten.

Beste Victor,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles goed geregeld is.

Wij begrijpen dat onze kosten een belangrijk punt zijn. EUclaim werkt op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat u alleen betaalt wanneer wij succesvol compensatie voor u innen. Onze commissie en dossierkosten communiceren wij vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. ~ Jerry

Saanut 4/5 tähteä

Jullie hebben ons goed op de hoogte…

Jullie hebben ons goed op de hoogte gehouden van het proces. Had nooit verwacht dat het echter zoooo lang zou duren een vlucht van dec 2022 krijg ik retour in 2026.....is dat echt normaal? Ligt mogelijk aan de rechtspraak......hoop dat er rente is meegerekend voor bijna 4 jaar in de compensatie.............

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in EUclaim. We begrijpen heel goed dat bijna vier jaar ontzettend lang voelt. Helaas kunnen sommige dossiers veel tijd kosten, bijvoorbeeld wanneer een luchtvaartmaatschappij niet direct meewerkt of wanneer een zaak via een juridische procedure moet worden afgehandeld. Veel plezier met uw compensatie, ~ Jerry

Goed resultaat

Het belangrijkste is dat het bedrijf resultaat heeft geboekt!
De voorwaarden zijn een beetje lastig te doorgronden, waardoor het niet a priori duidelijk was welke vaste lasten er betaald moesten worden naast het percentage. Maar na wat navragen is het verduidelijkt.

18. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Guus, bedankt voor de review. Ik wens u heel veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

EUclaim heeft het waargemaakt

EUclaim heeft het waargemaakt. Ik had er weinig vertrouwen in omdat het duurde en duurde, maar als ik in het dossier terug zoek ligt dat volledig aan de luchtvaartmaatschappij. Het is heel transparant hoe de communicatie verlopen is. EU-claim heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen na bijna 2 jaar (!) procederen. Natuurlijk niet gratis, maar dat hebben ze verdiend. Ben erg tevreden.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor het vertrouwen in EUclaim. Ik wens u heel veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de goede…

Ik ben zeer tevreden over de goede afhandeling. Telkens werd je op de hoogte gesteld van de status van de claim, super!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Dorette, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik wens je veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Was perfect gegaan.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Krijn, bedankt voor de positieve review. Veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Saanut 5/5 tähteä

Het heeft wel 1 jaar geduurd maar we…

Het heeft wel 1 jaar geduurd maar we werden van elke stap wel op de hoogte gebracht en hebben alle begrip voor de duur die erover gegaan is. Top!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Myriam, bedankt voor het vertrouwen in EUclaim. Ik wens u heel veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Saanut 5/5 tähteä

Hebben ons super geholpen!

Hebben ons super geholpen, luchtvaartmaatschappij reageerde steeds niet. Zij zijn doorgegaan, hebben ons steeds goed geinformeerd en na 1,5 jaar hebben we onze vergoeding gekregen. Erg blij met EUclaim!

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Bedankt voor de positieve woorden. Ik wens u veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Wat een vakmensen

Wat een vakmensen, alles uit mijn handen genomen en een zeer positief resultaat!
Nogmaals dank

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Harent, goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u heel veel plezier met uw vergoeding! ~ Jayla

Professionele organisatie

Professionele organisatie. Heldere digitale intake, actieve terugkoppeling van alle stappen, en bovenal heb je als klant geen gedoe. Je wordt volledig ontzorgd.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Mireille, fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Ik wens u veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Saanut 5/5 tähteä

Claim aanvraag voor gecancelde vlucht

Wij zijn vanaf het begin heel goed begeleid en ook steeds op de hoogte gehouden, hoe de zaak verliep.

Vastaus yritykseltä EUclaim B.V.

Beste Roma, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik wens u veel plezier met de vergoeding! ~ Jayla

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin