Io ho ordinato una e bike. Era tutta rigata, graffiata.l, non sembrava per niente nuova. Lo rimando indietro, questi non hanno voluto ridarmi i miei soldi(+ di 800€). La loro risposta è che io devo pa... Näytä lisää
Precies gekregen wat ik dacht te hebben gekocht. Duidelijke uitleg (middels pdf-download) wat te doen om je aankoop te installeren. Ik zou binnen 12 uur mijn licentie via e-mail toegestuurd krijgen. O... Näytä lisää
Alles ontvangen zoals toegezegd, ook wat leveringsduur en down load duur betreft maar had wat moeite het gedownloade bestand te vinden plus installeren. Stap 4 van de handleiding had wat dat betreft... Näytä lisää
Ik had problemen met installeren van Office 2016 vanwege een verouderde laptop. Na twee dagen zelf tobben dacht ik laat ik nu maar eens bellen met eProducts. Binnen no time was het probleem opgelost... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä eProducts BV
Yrityksen kirjoittama
eProducts is dé specialist in softwarelicenties! Dagelijks werken we met een team van specialisten aan het verbeteren van onze website, het scherp houden van ons aanbod en het verbeteren van onze installatiehandleidingen.
Installatiehandleiding op maat
U krijgt de beschikking over een installatiehandleiding die volledig afgestemd is op het gekochte product. Deze handleiding helpt u stap voor stap met het downloaden, installeren en activeren van de software.
Technische support
Zoekt u ondersteuning bij een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling. Onze specialisten helpen u graag verder! 24/7 en binnen 12 uur antwoord, óók in het weekend.
Installatiegarantie
eProducts is pas tevreden wanneer u tevreden bent. Bij ons staat de klant centraal, wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie, wij nemen geen genoegen met minder. Met onze installatiegarantie weet u zeker dat de software werkend op uw computer komt te staan.
Houten, Hollanti
- +31 85 1301 286
- info@eproducts.nl
- eproducts.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
heel goed geholpen met het installeren
Zonde geld
Zonde geld, je hebt geen draw en geen optie voor PDF bestanden
zowel maken als ontvangen.
Dus al gewist zonde van het geld

Vastaus yritykseltä eProducts BV
goede en snelle service.
Precies zoals ik dacht dat het was
Alles prima
Alles prima. Weliswaar nog niet geïnstalleerd. Bezorging het perfekt, evenals administratie en betaling.
Avast ultimate
Amazing price. Fast delivery.I will be happy to buy product from eProduct again
Downloaden ging meteen
Downloaden ging meteen, het installeren een uurtje of zes later omdat je het licentiecode nodig hebt. De licentiecode wordt binnen 12 uur naar je e-mailadres gestuurd. Mooie prijs voor Corel Draw 2021 Essentials .
ik zou meer punten kunnen geven maar…
ik zou meer punten kunnen geven maar wil eerst mijn bestelling ontvangen
Snelle hulp
Eerste key werkte niet lekker, waarschijnlijk door een fout in het registry van Windows. EProducts deed niet moeilijk en stuurde snel een nieuwe key die wel werkte.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, was op een kwartiertje in orde ik kan weer verder werken met mijn office
Goed en snel geregeld en prima prijzen.
Duidelijke uitleg om product te kiezen…
Duidelijke uitleg om product te kiezen en te installeren. Sneller dan verwachte levering.
Correcte en snelle service
Correcte en snelle service; zeer goede prijzen en enorm goeie klantenservice!
Snelle levering!
Duidelijke website en informatie,snelle…
Duidelijke website en informatie,snelle levering van activeringscode,installatie AVG Ultimate werkt prima.
Aankoop Office 2019
Makkelijk om via internet aan te kopen. Binnen een dag heb je de sleutel binnen om office te downloaden.