Energii Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Dejlig, sjov og hård træning. Det er nemt at bestille og afbestille hold, fedt at man kan træne frit i flere byer og ikke kun et sted. Dygtige instruktører- altid med et smil på læben. Eneste minus n... Näytä lisää

Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Näytä lisää

Love the Classic Reformer classes here. They were also super nice and immediately offered to exchange the gloves that I recently had bought when they started to rip open. Customer service is a perfect... Näytä lisää

Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Näytä lisää

1. Pilates-studio
  2. Kehonmuokkaus
  3. Kuntosalit
  4. Fitness-tunti
  5. Personal trainer

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

213 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtigt og venlig kundeservice!

Hurtigt og venlig kundeservice!

8. tammikuuta 2026

Kære Asgar.

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du oplever hurtig og venlig kundeservice hos os! 💪

Super træning og service

Super træning, søde og dygtige trænere og fantastisk kunde betjening.

6. tammikuuta 2026

Kære Nana,

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er glade for, at du nyder træningen, vores trænere og kundeservicen hos Energii! 💪

Altid god service

Altid god service, f.eks. i forhold til medlemskaber, feedback på træning & i det hele taget.

5. tammikuuta 2026

Kære Janne,

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Det glæder os at høre, at du altid oplever god service – både omkring medlemskaber, træning og generelt! 💪

Hilsen energii

Wonderfull studio with nice people 🌸

Energii is such a very nice studio! Everyone is super kind you can always ask for help and nothing is a problem. The training is super fun and the teacher is always willing to give you tips. Every class I visit was super amazing!
Thank you all!

28. joulukuuta 2025

Dear Gloria,

Thank you so much for your kind words 💚
We’re thrilled to hear you enjoy the classes and feel welcome at Energii! It means a lot to us that our team and instructors make your experience so positive. 💪✨

Best regards
energii

Ved en fejl har jeg fået en bøde for…

Ved en fejl har jeg fået en bøde for manglende fremmøde, til et hold jeg aldrig har tilmeldt mig. Jeg skrev til Energii.dk, og inden for få timer havde jeg svar. De annullerede naturligvis bøden.

Tak for god kundeservice.
Og tak for altid god træning ❤️

2. tammikuuta 2026

Kære Fie,

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig og det betyder meget at høre, at du er tilfreds med både kundeservice og træning hos os! 💪

Hurtig respons på spørgsmål

Masser af muligheder for location og tidspunkter at træne power pilates hele ugen ;-)
Ved kontakt og spørgsmål, hurtig respons, tak for jer i Energii ;-)
Og godt nytår, vi ses i Centrene til god træning og sved på panden

26. joulukuuta 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Vi er glade for, at du oplever hurtig respons på dine spørgsmål, og at du nyder dine workouts💪! Vi glæder os til at se dig i centrene til mere træning og sved på panden.

Hilsen energii

Hurtig og effektiv hjælp til medlemskab

Jeg fik hurtig hjælp til ændring i mit medlemskab. Indenfor blot et par minutter havde jeg fået svar på min mail, hvilket er ud over alt forventning på en søndag.
Meget positiv oplevelse af Energiis medlemssupport. Stor ros herfra!

28. joulukuuta 2025

Kære Katinka,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚💚
Vi er rigtig glade for, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp – selv på en søndag! Det betyder meget for os at høre, at vores kundeservice gjorde et positivt indtryk. 🌟

Hilsen energii

Rigtig god og hurtig service hver gang…

Rigtig god og hurtig service hver gang man henvender sig på mailen.

26. joulukuuta 2025

Kære Kristina,

Mange tak for din feedback 💚
Det glæder os virkelig, at du oplever effektiv og venlig service hver gang, du skriver til os!

Hilsen energii

Super sød og imødekommende…

Super sød og imødekommende kundeservice, som svarer hurtigt og er klar på at hjælpe! Kan kun anbefale Energii herfra :)

1. joulukuuta 2025

Kære Dagmar,

Tusind tak for din flotte anbefaling 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice! 💚

Hilsen energii

De har rigtige gode træner

De har rigtige gode træner. Jeg har glemt at tjekke mig ind, support er altid rigtig søde og prøve at hjælpe med alt de kan.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energii

TUSIND tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores trænere, og vores support står altid klar til at hjælpe. 💚

Kære Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💚
Vi er så glade for, at træningen giver dig energi – og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi glæder os til at se dig igen ✨

Hilsen energii

Unreliable schedule and terrible customer service

The workouts themselves are fine, but the customer service and overall instructors experience has been extremely disappointing. I am not Danish, and I reached out several times to customer service by email after noticing that classes advertised as being in English were actually taught in Danish once they started.

This has happened four times in the past two weeks. Each time, I mentioned to the instructors that the class was scheduled in English, but my concerns were dismissed and I was made to feel uncomfortable in front of the entire class. The sessions then continued in Danish because "they cannot teach in English", and also without any effort to check in with me or make sure I could follow the exercises properly.

I also reported these incidents via email, but unfortunately I encountered the same issue there, as customer service was unfriendly and dismissive of my complaints.

Because of this, I have effectively lost four workouts, which is equivalent to the cost of my monthly membership. If there are changes to the schedule, including the language a class is taught in, members should be informed in advance by email.

Energii continues to advertise classes as being conducted in English, even though they are repeatedly delivered in Danish. This is misleading and unfair, and can reasonably be considered false advertising, as the service promoted is not the one being provided.

14. joulukuuta 2025

Energii er er godt!

Energii er et fantastisk træningscenter. Jeg elsker både deres reformer hold og deres mobility and stretch hold.
Deres kundeservice er altid imødekommende og venlige. De kan hjælpe med alle de ting du ikke selv formår at gøre online. Kan varmt anbefales!

15. joulukuuta 2025

Kære Saniya,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse!💚
Det gør os virkelig glade at høre, at du elsker både vores reformer-hold og Heat'it'up mobility – og at vores kundeservice kan hjælpe, når teknikken driller.
Vi er altid her for jer, og din anbefaling betyder mere, end du tror.

Superfin og hurtig service

Superfin og hurtig service - og benhård og effektiv træning 💪🏻

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energii

Tusind tak for de skønne ord! Og tak fordi du er en del af energii fællesskabet.💚
Vi glæder os til endnu flere træninger💪

Stor anbefaling herfra

Altid super venlig og hurtig kundeservice. Og kan kun anbefale træningen - altid kompetente undervisere, alsidighed og god stemning.

9. joulukuuta 2025

Kære ML,

Tusind tak for den store anbefaling! Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever både hurtig og venlig kundeservice – og at træningen lever op til dine forventninger.
Vores instruktører og den gode stemning betyder meget for os, så din feedback varmer ekstra.
Tak fordi du træner hos os 🙏💚

Kundeservice 10/10

Har endnu ikke prøvet deres centre, men jeg vil gerne slå et slag for deres fantastiske kundeservice. De svarer hurtigt og er meget hjælpsomme. Tusind tak for den gode kundeservice, det er ikke alle virksomheder der har dette.

5. joulukuuta 2025

Kære Amalie,

Tusind tak for de virkelig pæne ord!💚
Det betyder meget for os at høre, at vores kundeservice har gjort en forskel. Vi gør os umage for at svare hurtigt og hjælpe bedst muligt, så din feedback varmer ekstra meget. !
Endnu engang tak for tilliden 🙏

Effektivt!

Effektivt! Både træning og kundeservice. Selv de omstændelige momsregler fra 1. januar 2026 formår Energii at håndtere pragmatisk og simpelt. De varmeste anbefalinger her fra.

4. joulukuuta 2025

Kære Louise,

Tusind tak for de varme ord! 💚
Vi er glade for, at du oplever både træning og kundeservice som effektiv.
Vi sætter stor pris på din anbefaling!