Dejlig, sjov og hård træning. Det er nemt at bestille og afbestille hold, fedt at man kan træne frit i flere byer og ikke kun et sted. Dygtige instruktører- altid med et smil på læben. Eneste minus n... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Love the Classic Reformer classes here. They were also super nice and immediately offered to exchange the gloves that I recently had bought when they started to rip open. Customer service is a perfect... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Yhteystiedot
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Tanska
- info@energii.dk
- energii.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Energii
Altid venlige og hurtige til at svare !

1.300 kr for meget trukket - manglende svar fra useriøs kundeservice
Jeg er dybt chokeret over Energii’s manglende kundeservice og deres håndtering af betalinger.
Energi har gentagne gange trukket alt for meget fra mit kort. I de sidste par måneder er der trukket ca. 1.272 kr. for meget, som stadig ikke er blevet modregnet – på trods af at Energii selv tidligere har erkendt fejl og indsat penge med løfte om modregning. Det er ikke sket.
Jeg har nu ventet over 8 dage + sendt rykker, uden ét eneste svar. Ifølge Energii’s eget autosvar er maks svartid 72 timer – det bliver tydeligvis ikke overholdt. Samtidig har Energii intet telefonnummer, så man kan ikke få hurtig eller effektiv hjælp. Man er tvunget til at skrive mails igen og igen uden respons.
Det er fuldstændig uacceptabelt, at en stor virksomhed som Energii trækker store beløb forkert også oven i købet vælger at ignorerer henvendelser pr. mail.
Det her er ikke en enkelt fejl – det er gentagne fejl og total mangel på ansvar. Som kunde føler man sig magtesløs og ignoreret. Jeg kan på ingen måde anbefale Energii, og vil kraftigt opfordre andre til at tænke sig om inden de vælger at støtte en SÅ uansvarlig kæde, hvis kundeservice tydeligvis ikke vil hjælpe.

God oplevelse
Jeg er medlem hos Energii i Rødovre og havde fået to gebyrer på grund af en misforståelse. De var søde og fjernede begge gebyrer. Hjælpsomme og flinke mennesker i deres supportafdeling.

Vastaus yritykseltä Energii
Skøn træningssted med plads til alle ☺️👌

Skimmelsvamp
Er super glad for at træne hos jer, men synes måske det er lidt ærgerligt I ikke sørger for at der mere effektivt bliver gjort rent og luftet ud, således der ikke vokser skimmelsvamp. Pt er der skimmelsvamp mange steder i den på Nørrebro, fx 😄. På et eller andet tidspunkt bliver det vel sundhedsskadeligt for folk at opholde sig der?
Update: Fedt I fik gjort noget ved situationen!

Fantastisk træning
Fantastisk træning! Både hårdt og skånsomt på samme tid. Jeg har døjet med mange smerter i ryggen, og brugt penge på fysioterapi og massage. Det behøver jeg ikke mere, så længe jeg træner med faste intervaller i Energii :-)

Vastaus yritykseltä Energii
God kundeservice i forbindelse med…
God kundeservice i forbindelse med oprettelse inkl. 3 gratis prøvetræninger, der ikke kunne lade sig gøre grundet ny åbning af center med massivt pres. Der var ingen problemer med at forlænge tidsperioden for de gratis prøvetræninger. Hurtigt svar.

Min varmeste anbefaling af Energii – Et fristed for både krop og sind ⭐⭐⭐⭐⭐
Min varmeste anbefaling af Energii – Et fristed for både krop og sind
Jeg føler mig utrolig heldig over at have fundet et træningscenter som Energii. Det er sjældent, man støder på et sted, hvor professionalisme og menneskelig varme går så flot hånd i hånd.
Ting, der gør Energii til noget helt særligt for mig:
• Enestående træner-faglighed: Trænerne er ikke bare dygtige; de er dedikerede. Man mærker tydeligt deres ekspertise, og de formår altid at guide og motivere, så man føler sig i trygge, imødekommende og professionelle hænder.
• Mental balance og sundhed: For mig er Energii meget mere end bare fysisk træning. Det er en kilde til mental styrke og overskud. Jeg går altid derfra med en følelse af fornyet energi og ro i sindet – det er virkelig en sundhedsgivende oplevelse for mig.
• Fleksibilitet i topklasse: Som en person med en travl hverdag og egen virksomhed sætter jeg stor pris på, hvor fleksibelt det er at træne her. Deres bookingsystem og App fungerer upåklageligt; det er nemt, hurtigt og intuitivt, hvilket gør det let at prioritere sin sundhed selv i en tætpakket kalender.
Kort sagt: Energii leverer en helstøbt oplevelse af højeste kvalitet. Hvis du leder efter et sted, hvor der er styr på detaljen, og hvor din træning bliver dagens højdepunkt, så er det her, du skal være.
Tak til hele Energii og hele teamet i både træningslokaler, admin og kundeservice for at skabe så fantastiske rammer!

Fede hold
Super fede hold der udfordre en på alle de gode måder

Great classes
Great classes & good timeschedule
Have been to many classes and several different teachers and can definitely recommend all of them.

Vastaus yritykseltä Energii
hurtig betjening på mit spørgsmål vedr betaling
hurtig betjening

Imødekommende service
Jeg havde et klippekort på 10x træning, men havde på grund af særlige omstændigheder ikke mulighed for at benytte mine klip inden for tidsperioden. Fik krediteret mine klip så jeg kunne bruge dem når jeg havde mulighed for det - meget imødekommende og forstående personale.

Vastaus yritykseltä Energii
Særdeles hurtig, serviceminded og effektiv opfølgning på henvendelse

Vastaus yritykseltä Energii
Hurtigt og venligt svar på spørgsmål…
Hurtigt og venligt svar på spørgsmål omkring abonnement

Hurtig hjælp og venlig betjening
Hurtig hjælp og venlig betjening

Variation og fleksibilitet
Super instruktører. Stor variation i reformer træningen. Super fleksibilitet omkring ændringer i abonnementer samt udbud af flere timer ved overbooking. Så cool! Mange tak.

Vastaus yritykseltä Energii
the best reformer in CPH!
great workouts, flexible schedule, lovely teachers! i continued going to normal classes even when i was highly pregnant, and all the teachers were so nice to help me modify positions / continue to challenge myself even into late pregnancy!

Vastaus yritykseltä Energii
Super hurtig og effektiv support

Vastaus yritykseltä Energii
Hurtigt og venlig kundeservice!
Hurtigt og venlig kundeservice!

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.