Aldeles rimelige priser, super service og pragmatisk løsnings orienteret tilgang til projekter. Tilmed virkelig sympatiske, proaktive og venlige mennesker. Altid tilgængelige. De allerbedste anbefal... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har lige haft fornøjelse af, at få udarbejdet en "Energirammeberegning" hos Energiberegner.dk. Alt var super nemt. Jeg skulle blot sende tegning samt beskrivelse af materiale-valg, og allere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god, behagelig og kompetent rådgivning vi har fået ved energiberegner.dk Vi har været i branchen i mange år, og stod pludselig med en akut udfordring, som krævede energiberegning i løbet af 2... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til Energiberegner.dk Energiberegner.dk er specialister i energiberegninger, bæredygtighedsdokumentation og indeklimaanalyser i byggeriet. Vi har været på markedet siden 2006 og har hjulpet tusindvis af private, arkitekter, entreprenører og ingeniører med at dokumentere overholdelse af bygningsreglementets krav – hurtigt, grundigt og til en fast, fair pris. Vores ydelser omfatter blandt andet: Energiramme- og varmetabsrammeberegninger LCA-beregninger (livscyklusvurdering af byggeri) Indeklima-analyser (fugt, CO₂, dagslys, temperatur m.m.) Optimering og sparring under hele projektforløbet Variant- og ændringsberegninger ved tilpasninger i byggeriet Vi har de sidste 15+ år arbejdet udelukkende med energi og bæredygtighed i byggeriet og har derfor opbygget en af branchens mest specialiserede erfaringer. Med over 2000 energiberegninger bag os, kan du trygt regne med vores viden og sikre dokumentation. 50% af vores kunder er private – 50% er professionelle Om du er privat bygherre eller professionel rådgiver, får du hos os grundighed, hurtig levering, personlig service og gennemsigtige priser – hver gang. Hvorfor vælge Energiberegner.dk? Fast pris ved fremsendt materiale Kort leveringstid Personlig rådgivning uden ekstraomkostninger for faste samarbejdspartnere Overblik og effektivisering af projektet – vi hjælper med at undgå dobbeltarbejde Eksperter i både nybyg, renovering, udvidelser og ændret anvendelse Vores store erfaring, tekniske baggrund (bl.a. som tidligere rådgivere for ROCKWOOL Scandinavia) og udviklingsarbejde på energiberegningsværktøjer betyder, at vi kan tilbyde høj kvalitet og effektiv service, uanset projektets størrelse.
Yhteystiedot
Dybendal Alle 12, 2630, Taastrup, Tanska
- info@energiberegner.dk
- energiberegner.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Stor anbefaling herfra!
Jeg kontaktede Energiberegner for at få en varmetabsberegning på vores nye tilbygning. Jeg fik fat i Danny, som på aller fineste vis, fik mig forklaret og guidet til at få sendt alt hvad han skulle bruge, og svarede på alle mine spørgsmål. Jeg var blevet sat på opgaven at indhente denne beregning, men jeg selv ved absolut intet om emnet, men på trods af min manglende fagterminologi, fik han hjulpet mig rigtig godt på vej.
I løbet af meget få dage fik vi beregningen.
(Og ovenikøbet til hvad jeg lige kunne google mig til, en af markedets bedste priser)
Så en stor anbefaling herfra, og et stort tak for hjælpen.
Vh Rikke

God hurtig service
God hurtig service. Nemt at følge de anvisninger om tegningsmateriale osv.som var nødvendigt for at beregningen kunne laves.

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Har været i kontakt med Energiberegner…
Har været i kontakt med Energiberegner ApS vedr. En tilbygning.
Danny hos Energiberegner ApS er en meget behagelig person at snakke med og som ved hvad han snakker om.
Der er ikke så meget at sige at det bliver ikke sidste gang at hans firma bliver benyttet.
Kåre

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Utroligt hurtige til at svare
Utroligt hurtige til at svare, præcise, tålmodige og godt arbejde til en yderst fornuftig præcis!

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Altid god og hurtig behandling.
Da jeg via min tegnestue JBTegn.dk igennem mange år brugt Danny Wangsøe som energiberegner, kan jeg kun varmt anbefale hans arbejde, altid god og hurtig behandling.

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
God service. Ringede og snakkede med Danny om projektet og forstod udfordringer heri. Men fandt også flere gode løsninger på dem. Også var det også fedt at der car klarhed på priserne allerede inden man satte projektet i gang. Alt i alt en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Danny og energiberegner.dk har udført…
Danny og energiberegner.dk har udført et fantastisk stykke arbejde. Hurtig response og godt udført arbejde, der hjalp os og vores kunde i en presset situation, hvor en anden rådgiver havde svigtet.

God og hurtig service.

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Super service da de forstod præcist mit…
Super service da de forstod præcist mit behov fir at sikre mit hus blev et 2020 lavenergihus.
Grundet travlhed var der 14 dages ekspedition hvilken er helt i orden

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
Spørgsmål blev også hurtig og nemt besvaret over telefon inden bestillingen.

Super nemt
Super nemt, overskueligt. God pris og rigtig god service og produkt.

Vastaus yritykseltä Energiberegner.dk
Flot og hurtig beregning som aftalt
Flot og hurtig beregning som aftalt. Kan varmt anbefales.

God og hurtig service
Jeg har efterhånden benyttet energiberegnerDK nogen gange og får altid en god og hurtig service.
Jeg kan kun anbefale energiberegnerDK.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.