Sølvsten Arkitektur får vores bedste…
Sølvsten Arkitektur får vores bedste anbefalinger.
Vi har fundet en skøn grund, hvor vi kan se vores drømmehus blive opført.
Vi havde for nogen tid tilbage været i kontakt med en anden arkitekt, hvor det var tydeligt, at der ikke var den umiddelbare forståelse for vores drømme og visioner. Det havde forskrækket os en del. Efter mange timers research, og en længere pause, faldt valget på Sølvsten Arkitektur, og det skulle vise sig at være det helt rigtige valg.
Allerede ved den første kontakt til Sølvsten Arkitektur følte vi os forstået og mødt. Katrine var hurtig til at aftale vores første møde. Hun gav sig god tid til det indledende besøg, hvor hun besigtigede vores grund, og vi fik de overordnede og indledende snakke om vores ønsker og behov.
Efter vi valgte at sige ja tak til samarbejdet, blev Helena koblet på vores projekt. Hun har sammen med Katrine deltaget i vores møder og været med i vores mailkorrespondancer. Både Helena og Katrine er yderst professionelle i deres tilgang. De er ærlige og nøgterne i deres tilbagemeldinger, og der efterlades ingen usikkerhed i processen. De to komplimenterer hinanden godt i forhold til kreativitet/realisme. De udviser stor entusiasme og engagement, selv ved et lille projekt som vores.
Vores grunds beliggenhed og grundens størrelse samt begrænsninger fra nabogrunden, har givet en del udfordringer for processen. Udfordringerne er blevet taget en for en, indtil vi kom i mål. Både Helena og Katrine har begge være eminente til at fange vores lidt flyvske tanker, ideer og (uopnåelige) drømme, og vi har følt os set og hørt gennem hele processen. De har formået at holde fast, hvor det var nødvendigt og givet los, når vi stod fast.
De har haft stor respekt for vores ønsker og vores budget, og de har hjulpet med forslag til materialevalg, arbejdsgange mv. for at undgå overskridelse af budget (nu håber vi, at det holder ;o)
Vi har fået udleveret en smuk "projektmappe" med plantegninger, facadetegninger etc. Især de mange smukke visualiseringer af husets indretning og facader/miljø, har haft en stor betydning for os. Drømmehuset synes indenfor rækkevidde.
Alle papirer er indsendt, og vi venter spændt på byggetilladelsen, så vi kan komme i gang med projektet.
Vi vil til enhver tid anbefale Sølvsten Arkitektur - det er en tryg og professionel samarbejdspartner, og det er en post på budgettet, som vi ikke ville undvære.
Af hjertet tak!
Gitte & Allan