4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Stjernearkitekter

Vi bruger Novaform arkitekter (Maj og Maibritt) til alle arkitekt og rådgiver-opgaver i Investering og Studiebolig, Seniorbolig og Feriebolig.
Vi tester jævnligt mod andre arkitekt og rådgiver virksomheder, men Novaform vinder hver gang på kvalitet og pris. Samarbejdet går superlet og virksomheden tager ansvar.

21. helmikuuta 2025

Varm anbefalelse herfra!

Varm anbefalelse herfra! Vi har brugt Novaform, Stig Ørum Christensen, da vi skulle bygge om i vores lejlighed. Vores tanker blev hørt og de var utrolig kompetente. Alt i alt blev arbejdet udført til perfektion, vi kan kun varmt anbefale Novaform!

29. lokakuuta 2023

Vi skulle bruge hjælp til ombygning af…

Vi skulle bruge hjælp til ombygning af en ny lejlighed. For 2.500 fik vi chefen ud. Han var flink, men uforberedt(eller virkede sådanne) og de løsninger han kom med bestod af af skitser han tegnede i hånden med en blyant på mødet. For 2.500 ville jeg gerne føle mig godt behandlet det gjorde jeg ikke. Han virkede mere interesseret i at sælge sine egne ideer end at finde vores til ønsker.
Det var total spild af penge. Derudover skulle de have 40.000 for at styre/tegne projektet bagefter. I alt en rigtig dårlig oplevelse.

19. heinäkuuta 2021

Super tilfreds!!

Novaform er en lille tegnestue med super dygtige og ambitiøse arkitekter. I vores, ret store ombygningsprojekt, har de altid været åbne og imødekommende, dybt professionelle og pligtopfyldende. Resultatet levede fuldstændigt op til forventningerne - og så gik vi 0,2% over budget. Nul komma to procent!! Vi kan kun give Novaform vores allerbedste anbefaling!
(og forstår sgu ikke rigtigt de dårlige kommentarer herinde?! Har de overhovedet talt med arkitekterne selv??)

17. helmikuuta 2021

rigtig god oplevelse hos novaform!

Rigtig god oplevelse hos Novaform. Firmaet er rigtig grundige i deres ting, fagligt rigtig dygtige, søde mennesker og det vigtigste af det hele er at de er ÆRLIGE om priserne. Det er rigtigt vigtigt for en bygherre så han ikke føler sig snydt af de billige priser. Dygtige arkitekter må jeg sige.
Kan klart anbefales herfra.

25. syyskuuta 2020

Advarer kraftigt alle mod dette…

Advarer kraftigt alle mod dette arkitektfirma! De fremstår indledningsvis erfarne, sympatiske og imødekommende i de flotte lokaler på Christianshavn. Men når kontrakten er underskrevet, sker der bare ikke rigtigt mere.
Efter utallige rykkere, påmindelser, fejl og mangler - opsagde vi samarbejdet. Det blev et dyrt og træls bekendtskab, der resulterede i 6 spildte måneder, på et ellers ukompliceret sommerhusprojekt.

22. toukokuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili