Artikelen zijn snel verstuurd. Jammer dat de vervoerder zich niet aan de afspraken houdt. Hierdoor is het eerst verstuurde pakket nog steeds niet binnen. Communicatie met en vanuit vervoerder is ver b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Duidelijke website, veel keuze en snelle levering. De geleverde schoenen zijn netjes afgewerkt, zien er goed uit en zitten fijn. Geen vijf sterren omdat een extra setje schoenveters apart werd verzo... Näytä lisää
Veiligheidsschoenen besteld, waarvan de zool niet volledig was. De mal leek niet goed gevuld te zijn. Na mailen de vraag dit via de online portal te regelen. Hier mijn bestel nummer en postcode i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb bredere voeten en is het lastig om veiligheid schoenen te krijgen die niet klemmen voorin zoals de aluminium/stale neus of te smalle voorkant waardoor je pijn krijgt en later problemen k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ostwall 7 - 13, 47589, Uedem, Saksa
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Working shoes sent quite quickly. Unfortunately carrier delivered it to another address. After calling GLS few times (with various results) customer service finally found them on another street and luckily people there were kind enough to keep it for me.
I tried to get some help by Eltens hotline but didn't succeed at all as "we are busy at the moment" answer I could hear eveyrtime I called.
Poor delivery company with even more poor cs and hotline which doesn't work made me frustrated and angry because instead of enjoying new working shoes I wasted my time calling all (un)helpfull" services.
Ons personeel loopt al jaren op Elten werkschoenen en daar zitten ook personen bij met voet problemen en we merken dat iedereen er erg graag op loopt en krijgen echt alleen maar positieve feedback over terug. Wij zijn van mening dat een investering in goed schoeisel problemen met voeten en rug voorkomt en dat is zowel voor personeel alsook voor het bedrijf een positieve bijdrage. Verder zien ze er niet lomp uit en de maatvoering en levertijd zijn zoals aangegeven.
Levering binnen 2 dagen, klantenservice goed bereikbaar. Kwaliteits werkschoenen in verschillende breedte maten en goede pasvorm.
Heb diverse merken geprobeerd,maar voor mij zijn de werkschoenen van Elten de beste keuze!!
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering en prima kwaliteit schoenen!
Bestelling - top!
Levering - top!
Product - top! (Als verwacht)
Kortom - top
Schoenen zijn precies zoals beschreven. Snelle levering
Mijn pakket is waarschijnlijk bij de buren op het factuur adres bezorgd en niet op het afleveradres. Het pakket ben ik kwijt.

Vastaus yritykseltä Elten Store
na bezoeken van de website een vraag gesteld aan klantenservice. Hierop snel en inhoudelijk juist antwoord verkregen, hetgeen bleek toen de bestelling geleverd is,
Top service
Top producten
Snelle afhandeling.
Gewoon top
Meer kan ik er niet van maken
De werkschoenen nu het derde paar die ik daar heb gekocht zijn gewoon goed lopen heerlijk en geen pijn meer aan mijn voeten