Artikelen zijn snel verstuurd. Jammer dat de vervoerder zich niet aan de afspraken houdt. Hierdoor is het eerst verstuurde pakket nog steeds niet binnen. Communicatie met en vanuit vervoerder is ver b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Duidelijke website, veel keuze en snelle levering. De geleverde schoenen zijn netjes afgewerkt, zien er goed uit en zitten fijn. Geen vijf sterren omdat een extra setje schoenveters apart werd verzo... Näytä lisää
Veiligheidsschoenen besteld, waarvan de zool niet volledig was. De mal leek niet goed gevuld te zijn. Na mailen de vraag dit via de online portal te regelen. Hier mijn bestel nummer en postcode i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb bredere voeten en is het lastig om veiligheid schoenen te krijgen die niet klemmen voorin zoals de aluminium/stale neus of te smalle voorkant waardoor je pijn krijgt en later problemen k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ostwall 7 - 13, 47589, Uedem, Saksa
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
We hebben de schoenen nog steeds niet binnen dus ik vraag me af waarom jullie een beoordeling vragen?!

Vastaus yritykseltä Elten Store
Schoenen van meer dan 100 euro 10 dagen geleden besteld en ik heb geen idee waar ze zijn. Telefoonnummer dat erbij staat is compleet onbereikbaar, over de mail hoor ik ook niks.

Vastaus yritykseltä Elten Store
Ik zocht brede schoenen en de website duidelijk duidelijk aan welke exemplaren daaraan beantwoorden.
Super goede schoenen ik draag ze nu al jaren . Zinsdien bijna geen klachten meer aan mijn rug . Allebei de buren van mijn zijn ook al zo tevreden zins ik ze aan de schoenen heb geholpen . Ondertussen loop bijna iedereen van de honde club op deze schoenen . Er zit een heel goed voeten bedi in water en vuil afstotend., en goed vast te draaien met de boa sluiting . Gewoon een hele goede schoen .

Vastaus yritykseltä Elten Store
very good cooperation, fast response, fast delivery of the ordered shoes, very satisfied with the shoes, every recommendation.
De schoenen zijn prima maar nu zat er 1 kapotte veter in en er zaten muizen keutels in de doos ik had ze nodig anders had ik ze terug gestuurd maar de schoenen lopen heerlijk maar dat wist ik al

Vastaus yritykseltä Elten Store
De schoenen werden snel geleverd, binnen 3 dagen.
Bij een andere aanbieder heb ik eens 3 weken moeten wachten, daarom heb ik voor deze gekozen en dat was een goede keus.
Werkschoenen snel geleverd vanuit Duitsland. Donderdag besteld, vrijdagmiddag had ik ze aan. Top service!
Donderdag gebeld of mijn maat op voorraad was, en vrijdagmorgen al netjes afgeleverd door GLS! Dit is pas service! En dat vanuit Duitsland naar Nederland. De ELTEN RIGGER laarzen lopen heerlijk al op de eerste dag. Keep up the good work!