Forma wizyty, sprawność działania platformy, punktualność, rzeczowa porada i zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami. To już moje kolejne doświadczenie z tą usługą na tej platformie. Polecam jak na razie... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie od... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Näytä lisää
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia le... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Profesjonalne podejście
Profesjonalne podejście, merytoryczna konsultacja i zalecenia. A także, szybka realizacja wizyty poza standardowymi godzinami roboczymi.
Polecam , sprawna oraz profesjonalna konsultacja.
Pan Doktor Henryk Fortuniak to świetny…
Pan Doktor Henryk Fortuniak to świetny lekarz i prawdziwy profesjonalista! Ma super podejście do pacjenta – wszystko spokojnie tłumaczy, słucha i naprawdę chce pomóc. Wizyta u niego to zero stresu, a do tego zawsze wychodzę z poczuciem, że jestem w dobrych rękach. Polecam z czystym sumieniem!
Pozdrawiam serdecznie,
Bartosz
Szybko sprawnie
Pan doktor Fortuniak rzeczowo i z…
Pan doktor Fortuniak rzeczowo i z zaangażowaniem przeprowadził wywiad medyczny. Wydał zalecenia i udzielił praktycznych porad. Polecam.
Polecam Doktora
Kolejna konsultacja i znowu wszystko przebiegło sprawnie i to bez kolejek bez zbędnej wizyty w gabinecie.
Świetny lekarz
Świetny lekarz, jestem bardzo mile zaskoczona. Polecam!
Fachowa diagnoza
Fachowa diagnoza, szybkość i punktualność wizyty. W mojej przychodni byłem 72 w kolejce do rejestracji. Gorąco polecam, naprawdę warto.
Bardzo dobrze
Fachowa porada i opieka w razie jakich kolwiek pytań zawszy możliwość kontaktu Z góry dziękuję i polecam :)
Najlepszy doktor na jakiego ostatnio…
Najlepszy doktor na jakiego ostatnio trafiłam , pelen profesjonalizm ,wsparcie , wywiad i dobranie odpowiednich leków . Z calego serca polecam Pana doktora Henryka Fortuniak
Szybko i sprawnie
Wszystko przebiegło pomyślnie
Wszystko przebiegło pomyślnie, kontakt z lekarzem na najwyższym poziomie.
Serdecznie polecam.
Bardzo sympatyczny Doktor
Bardzo sympatyczny Doktor, wszystko przebiegło szybko i w super atmosferze.
Szczerze polecam
Profesjonalna obsługa, świetny wywiad oraz fachowa porada
Zaangażowany lekarz
Zaangażowany lekarz, dokładny wywiad przed wystawieniem zaleceń
Pecam
Szybki kontakt. Łatwa obsługa. Możliwość wizyty także w weekend. Dużo empatii i zrozumienia.
Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami.
Po opisaniu dolegliwości i umówieniu wizyty, lekarz wystawił zwolnienie zgodnie z prośbą oraz wypisał receptę. Wszystko poszło sprawnie i komfortowo.
Pan doktor jest bardzo uprzejmy i…
Pan doktor jest bardzo uprzejmy i rzeczowy. Myślę że z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.