Forma wizyty, sprawność działania platformy, punktualność, rzeczowa porada i zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami. To już moje kolejne doświadczenie z tą usługą na tej platformie. Polecam jak na razie... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie od... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Näytä lisää
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia le... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Świetna w wyszukiwaniu Doktora
Świetna strona, prosta intuicyjna wyszukiwarka która umożliwia wybór odpowiedniego lekarza.10/10
bardzo szybko otrzymałem receptę.
Wizyta przebiegła fachowo i sprawnie.
Profesjonalny pomocny bardzo polecam
Profesjonalny pomocny bardzo polecam
Rekomenduje
Niezwykle miły, rzeczowy, pamiętający historię terapii swoich pacjentów
Kompletnie i profesjonalnie
Kompletne profesjonalne zrozumienie problemu oraz rzetelna analiza dobrania surowca. Z czystym sumieniem polecam !
Profesjolanla obsługa pacjenta
Profesjolanla obsługa pacjenta
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie. Gdy jesteś chory nir masz ochoty użerać się godzinami w kolejkach a tutaj moge dostac zwolnienie i receptę w 15 minut.
Polecam, jestem pacjentem edoktorzy od ponad roku. Profesjonaliści, portal godny zaufania. Dziękuję za pomoc.
Nic tylko polecić
Miło, bezproblemowo i pomocnie! Polecam!
Profesjonalne podejście
Konkretna, miła i profesjonalna wizyta. Polecam
Bardzo miły i pomocny lekarz.
Abdulm Sudi
Wczoraj, o godzinie 18:15 miałam mieć konsultacje z dr. Abdulmonem Sudi. Pisałam do niego na czacie od 18:15 do 18:30 bez żadnej odpowiedzi. O 18:45 zadzwoniłam do niego na jego prywatny telefon. Było słychać, że jest gdzieś na mieście. Zapytał z kim rozmawia i o co chodzi. Powiedziałam, że przyleciałam wczoraj z Norwegii, mieszkam tam na stałe i zapomniałam wziąć ze soba leków. On powiedział, że mi leków żadnych nie przpisze i się rozłączył…. Nawet nie zdążyłam odpowiedzieć.
Pisałam do niego na telefon i na maila odnośnie zwrotu pieniędzy. Niestety nie odezwał się do mnie.
Lekarz zachował się karygodnie.

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Szybko konsultacje i bardzo helpful
Doktor Fortuniak jest bardzo kulturalna i uprzejmą osobą, wszystko zostało mi wytłumaczone.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.