Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia le... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Rewelacja

Jestem bardzo zadowolony dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta. Lekarz godny polecenia

21. toukokuuta 2026

Konsultacja za pomocą czata

Forma wizyty, sprawność działania platformy, punktualność, rzeczowa porada i zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami. To już moje kolejne doświadczenie z tą usługą na tej platformie. Polecam jak na razie w 100%. Pozdrawiam wszystkich.

4. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dzisiaj zapłaciłam za konsultacje z…

Dzisiaj zapłaciłam za konsultacje z psychoterapeutą i zapłaciłam 79 złotych. Wysłali mi papierek, że odmówili mi i nie było żadnej konsultacji. Wymagam zwrot pieniędzy

31. maaliskuuta 2026
Edoktorzy-logo

Vastaus yritykseltä Edoktorzy

Szanowna Pani Natalio,

po weryfikacji naszego systemu informujemy, że nie odnotowaliśmy żadnej wizyty zarezerwowanej na Pani dane. Co więcej, nasz portal nie oferuje konsultacji z psychoterapeutami, dlatego opisana sytuacja nie mogła mieć miejsca w ramach naszych usług.

Wszystko wskazuje na to, że doszło do pomyłki i opinia została przypisana niewłaściwemu serwisowi. Zależy nam na rzetelnych i prawdziwych informacjach, dlatego prosimy o dokładne sprawdzenie, gdzie została wykupiona konsultacja oraz o ewentualną korektę opinii.

Tego typu pomyłki mogą wprowadzać w błąd innych użytkowników i negatywnie wpływać na naszą reputację, mimo że nie mają związku z naszą działalnością.

W razie wątpliwości prosimy o kontakt pod adresem pomoc@edoktorzy.pl – chętnie pomożemy wyjaśnić sytuację.

Z wyrazami szacunku,
Zespół eDoktorzy.pl

Konsultacja bardzo fachowa. Lekarz sympatyczny , służący pomocą . Polecam

14. maaliskuuta 2026

Zwykly scam

Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie odbyla w formie mega krociutkiego czatu. Lekarz nie zaproponowal nawet rozmowy tel czy video, nie odpowiedzial tez na moja propozycje przeslania dodatkowych plikow. Szkoda czasu, a przede wszystkim pieniedzy.

27. helmikuuta 2026
Edoktorzy-logo

Vastaus yritykseltä Edoktorzy

Szanowna Pani Ewo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że konsultacja nie spełniła Pani oczekiwań.

Chcielibyśmy jednak stanowczo wyjaśnić, że przedmiotem zakupu była konsultacja lekarska, obejmująca analizę wstępnego wywiadu medycznego oraz ocenę zasadności wystawienia dokumentu – a nie zakup recepty czy zwolnienia lekarskiego. Nasz serwis nie jest „sklepem” ze zwolnieniami. Każdorazowo to lekarz, jako niezależny specjalista wykonujący zawód zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami medycznymi, podejmuje decyzję w oparciu o swoją wiedzę oraz przedstawiony stan zdrowia pacjenta.

W Pani przypadku wybrała Pani opcję konsultacji z uprzednio wypełnionym wywiadem medycznym i opisem objawów. Oznacza to, że lekarz jeszcze przed rozpoczęciem czatu zapoznał się z przekazanymi informacjami i dokonał ich analizy, podejmując decyzję medyczną.

Podważanie decyzji niezależnego lekarza, który wykonuje swoją pracę zgodnie ze standardami medycznymi, oraz określenie naszej działalności mianem „scam” stanowi bardzo poważny zarzut, niemający odzwierciedlenia w rzeczywistości. W związku z tym opinia zawierająca takie sformułowania zostanie przekazana do naszego działu prawnego w celu dalszej analizy.

Jednocześnie przypominamy, że na każdym etapie jasno informujemy, iż konsultacja polega na ocenie stanu zdrowia, a decyzja o wystawieniu dokumentów należy wyłącznie do lekarza i może być odmowna. Zwrot środków przysługuje w sytuacji, gdy konsultacja i ocena medyczna nie odbyły się – w tej sprawie konsultacja została przeprowadzona.

Jeśli mimo wszystko ma Pani wątpliwości co do przebiegu wizyty, prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem pomoc@edoktorzy.pl
. Chętnie ponownie przeanalizujemy sprawę i udzielimy szczegółowych wyjaśnień.

Z wyrazami szacunku,
Zespół eDoktorzy.pl

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin