Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Näytä lisää
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia le... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rewelacja
Jestem bardzo zadowolony dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta. Lekarz godny polecenia
Świetny kontakt i szybka pomoc
Świetny kontakt i szybka pomoc. Dziękuję
Konsultacja za pomocą czata
Forma wizyty, sprawność działania platformy, punktualność, rzeczowa porada i zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami. To już moje kolejne doświadczenie z tą usługą na tej platformie. Polecam jak na razie w 100%. Pozdrawiam wszystkich.
Lekarz i firma godni polecenia
Rzetelne i szybkie zrealizowanie wizyty, profesjonalna porada, bardzo empatyczny kontakt z pacjentem.
Świetny specjalista
Bardzo szybka wizyta, lekarz super wyrozumiały i empatyczny.
Profesjonalne podejście do pacjenta
Profesjonalne podejście do pacjenta, szybko i sprawnie. Gorąco polecam i dziękuję.
Polecam z całego serca
Polecam z całego serca. Pan doktor ratuje ludzi. Ja mam 4 lata bezsenności i zawsze mi pomaga!
Lekarz konkretny z dużym doświadczeniem.
Pan Doktor
Pan Doktor, pomógł w nagłej sytuacji. Bardzo pomocny lekarz. Dziękuję
Sprawna pomoc
Sprawna pomoc, chętne dzielenie się wiedzą ze strony Doktora.
Lekarz Pan Mariusz Musak skutecznie…
Lekarz Pan Mariusz Musak skutecznie pomógł w wypisaniu właściwego leku. Porada była szybka i skuteczna. Polecam.
Dzisiaj zapłaciłam za konsultacje z…
Dzisiaj zapłaciłam za konsultacje z psychoterapeutą i zapłaciłam 79 złotych. Wysłali mi papierek, że odmówili mi i nie było żadnej konsultacji. Wymagam zwrot pieniędzy

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Solidne wsparcie.
Miła i profesjonalna obsługa pacjenta
Miła i profesjonalna obsługa pacjenta, wzór do naśladowania szczerze polecam.
Bardzo sprawna wizyta
Bardzo sprawna i miła wizyta. Polecam
Profesjonalna i szybka diagnoza.
Konsultacja bardzo fachowa. Lekarz sympatyczny , służący pomocą . Polecam
Zwykly scam
Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie odbyla w formie mega krociutkiego czatu. Lekarz nie zaproponowal nawet rozmowy tel czy video, nie odpowiedzial tez na moja propozycje przeslania dodatkowych plikow. Szkoda czasu, a przede wszystkim pieniedzy.

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Dobry wywiad nie ma za bardzo czego się…
Dobry wywiad nie ma za bardzo czego się czepiać
Rejestracja szybka i bezproblemowa.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.