Forma wizyty, sprawność działania platformy, punktualność, rzeczowa porada i zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami. To już moje kolejne doświadczenie z tą usługą na tej platformie. Polecam jak na razie... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie od... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Pan Dr bardzo empatyczny i pomocny
Pan Dr bardzo empatyczny i pomocny. Nigdy nie zawiodłam się kiedy potrzebuje pomocy medycznej. Polecam 100%
Lekarz z bardzo dużą wiedzą
Lekarz z bardzo dużą wiedzą, rzeczowo i konkretnie, ciesze się, że trafiłem właśnie tutaj.
NIE POLECAM!
Na podstawie mojego doświadczenia nie polecam dr Mariusza Musaka i zdecydowanie radzę omijać zarówno jego usługi, jak i ten portal szerokim łukiem. Lekarz nie pojawił się na umówionej i opłaconej z góry wizycie, nie poinformował mnie o swojej nieobecności, nie otrzymałam żadnych dokumentów ani informacji co dalej. Próby kontaktu i wyjaśnienia sytuacji nie przyniosły skutku, a powiedziano mi, że zwrot pieniędzy mi nie przysługuje.
Czuję się całkowicie zlekceważona i potraktowana nieprofesjonalnie. Straciłam pieniądze i czas, a zamiast jakiejkolwiek pomocy otrzymałam tylko odmowę i brak odpowiedzialności za własne działania.

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Bardzo miły i pomocny lekarz.
Bardzo miły i pomocny lekarz.
Empatia i wysłuchanie
Pan doktor okazuje bardzo dużo empatii, przydaje się to szczególnie podczas pogorszenia się stanu zdrowia psychicznego. Czułam się zrozumiana i wysłuchana. Była to moja kolejna już wizyta u tego specjalisty i jestem bardzo zadowolona.
Konsultacja lekarska
Polecam serdecznie! Szybko i konkretnie, bez stania w kolejkach do rejestracji i kłócenia się z pacjentami: kto teraz wchodzi.
Ewidentne naciąganie na kasę
Ewidentne naciąganie na kasę , lekarz po polsku zdania nie potrafi złożyć, proszę uważać,

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Bardzo dobry kontakt z lekarzem
Bardzo dobry kontakt z lekarzem. Śmiało polecam!
fachowa obsluga
Bardzo dobry lekarz
Bardzo dobry lekarz, który uważnie słucha I dba o dobro pacjenta, gorąco polecam
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia lekarskie. Jeśli ktoś szuka wartościowej teleporady, która ma być realna poradą lekarską to serdecznie polecam. Jeśli ktoś szuka zwolnienio- lub receptomatu, który spełni ot tak co się zechce to radzę poszukać gdzie indziej - tutejsi lekarze są zbyt skrupulatani i profesjonalni.
Service not provided
The doctor his name is Damien Kondratowski was unpleasant. In the first message he said he doesn’t conduct sessions in English and did not even ask if I speak Polish, which I do. It was waste of money and he didn’t respond when I told him I spoke Polish. I cannot get a refund or anything and at the same time didn’t get what I paid for. If there was a zero rating I would give it.
Tak, ale w przypadku usługi, za którą płacę, oczekiwałbym, że zostanie zadane pytanie dotyczące języka. Nie byłem świadomy, że niektórzy lekarze nie posługują się językiem angielskim. Uważam za całkowicie nieprofesjonalne zakończenie konsultacji już w pierwszej wiadomości, zwłaszcza że później wyraźnie poinformowałem, że mówię po polsku, i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie chodzi tutaj o przestrzeganie procedur, lecz o rażący brak profesjonalizmu oraz sytuację, w której klienci nie otrzymują wartości odpowiadającej wydanym pieniądzom. Jestem bardzo rozczarowany i nie poleciłbym tej usługi nikomu – nie widzę w niej żadnej wartości za nasze pieniądze.
Well, the consultation didn’t happen so I don’t know where your doctor got information from. Anyways, it should be the website responsibility to assign patients to doctors, no? This website has no respect for their clients period

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Empatyczny lekarz - polecam!
Empatyczny lekarz. Otrzymałem porady odnośnie terapii, jestem zadowolony
abdulmonen sudi czy jakoś tak
abdulmonen sudi czy jakoś tak. Cham i prostak . Udziela wielkich porad , nie zna się na rzeczy. Nieprzyjemny. Bardzo nie polecam. Ma problem z wypisaniem zwolnienia jeśli są podstawy.

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
Bardzo pomocny i dobry doktor.
Bardzo pomocny i dobry doktor.
Bardzo profesjonalny lekarz
Bardzo profesjonalny lekarz, gorąco polecam
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.