1. Valmennuskeskus

Yrityksen kirjoittama

De éérste coaches in Nederland die alle resultaten en samenwerkingen transparant in beeld zet.

3,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring – absoluut geen aanrader

Ik had hoge verwachtingen van dit coachingbedrijf, maar helaas is de realiteit allesbehalve professioneel of waardevol gebleken. Vanaf het begin voelde de communicatie onduidelijk en rommelig. Belangrijke afspraken werden niet nagekomen en er was weinig tot geen opvolging.

De coaching zelf voelde eerder als een reeks algemeenheden dan als maatwerk. Er werd nauwelijks echt geluisterd, laat staan dat er werd ingespeeld op mijn situatie of doelen. Het leek alsof er vooral scripts werden gevolgd zonder echte betrokkenheid.

Wat mij het meest stoorde, was de manier waarop kritiek of vragen werden afgehandeld – defensief en zonder enige zelfreflectie. Het gaf me het gevoel dat mijn tijd en geld totaal verspild waren.

Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut niet aan. Voor coaching die werkelijk resultaat oplevert en waarbij je als mens wordt gezien, zou ik ergens anders kijken.

19. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top coachibg

3 weken geleden begonnen met dexe cursus, ontzettend groot succes, heb de juiste coaching gekregen en komen hun afspraken echt top na

29. kesäkuuta 2025

Dramatisch

Helaas is de kwaliteit dramatisch, documenten komen rechtstreeks van het internet. Andere bedrijfs namen staan er zelfs nog bij.

‘Video cursus’ is opgenomen door iemand die half fluisterend omdat hij stil moet zijn ban zijn ouders lijkt het wel en kijkt op een papiertje wat hij moet zeggen en wat hij moet doen.

11. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Totaal niet wat ze beloven

nadat je betaald hebt krijg je totaal niet wat ze je beloven en ze geven geen geld terug. precies hetzelfde als al die andere ecommerce gurus, je krijgt een paar simpele documentjes en een "coach" die na een dag reageert

8. elokuuta 2024
ECOM MASTERS-logo

Vastaus yritykseltä ECOM MASTERS

Hey!

Je geeft aan alleen een paar documenten te hebben ontvangen wat erg bijzonder is aangezien wij alleen 1 op 1 coaching bieden.

De nummer van de coaches zijn het zelfde sinds het begin, dus stuur even een appje naar jouw (oude) coach en leg even jouw probleem voor. Als dit niet lukt mag je dit anders ook mailen naar : 04burrito_lent@icloud.com

Saanut 5/5 tähteä

Uitgebreid en duidelijk

De Coaching is super uitgebreid en heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met e-commerce. Of dat nou dropshipping of facebook marketing is het zit er allemaal in!

8. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin