Saanut 4/5 tähteä

Ik ben dit traject gestart om meer vrijheid te creëren en de mogelijkheid te hebben om te werken waar ik wil. Tijdens dit traject word ik uitstekend begeleid en kan ik met al mijn vragen terecht bij m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wanneer jij op een no-nonsense manier wil leren hoe E-commerce voor jou kan werken is dit iets voor jou. Je wordt goed begeleid via de leeromgeving, coaching calls en je kunt je vragen stellen via Dis... Näytä lisää

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Een absolute aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met e-commerce!

Nu al een tijdje bezig bij Ecom Freedom en ik heb geen seconde spijt gehad dat ik begonnen ben. De persoonlijke 1-op-1 begeleiding maakt echt het verschil – je wordt niet aan je lot overgelaten, maar krijgt begeleiding die volledig aansluit op jouw situatie en jouw business.
Wat ik enorm waardeer, is hoe snel het team reageert. Via de privéchat staan ze altijd voor je klaar, waardoor ik altijd snel kon bijsturen als dat nodig was. Daarnaast zijn er vier zoom calls per week vol met praktische kennis en inzichten, waarbij je ook al je vragen kwijt kunt.
Alles wordt duidelijk en begrijpelijk uitgelegd, dus ook als je net begint is het goed te volgen. Maar ook als je al wat verder bent, tillen ze je naar een hoger niveau. Het groeit mee met jou.
Wat ook megabelangrijk is is dat je tijdens dit traject een compleet andere mindset ontwikkelt. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen resultaten – en dat is precies wat je nodig hebt als je voor de lange termijn een serieuze e-commerce business wilt opbouwen. Geen excuses, maar actie. Dat is de mentaliteit die je hier aangeleerd krijgt, en die neem je je hele leven mee. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met e-commerce!

17. huhtikuuta 2026

Ervaring Ecomfreedom

Ik ben in de zomer van 2025 gestart bij Ecomfreedom. Vanaf het begin werd duidelijk gemaakt dat e-commerce geen manier is om snel en makkelijk geld te verdienen. Het vraagt inzet en doorzettingsvermogen om succesvol te worden.

Tijdens mijn traject ben ik goed begeleid door mijn coach. Ik kon altijd bij hem terecht met vragen en er was ook begrip voor mijn thuissituatie, waardoor ik niet altijd evenveel tijd kon besteden aan mijn e-commerce business. Die flexibiliteit en betrokkenheid heb ik als prettig ervaren.

Wat je kunt verwachten, is een coach die actief met je meedenkt en je helpt bij je uitdagingen. Dit geldt alleen als je ook zelf laat zien dat je ervoor gaat. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide e-learning, die regelmatig wordt bijgewerkt zodat de inhoud blijft aansluiten op de actuele markt.

Als je overweegt om aan dit traject te beginnen, is het belangrijk dat je voldoende tijd en geld beschikbaar hebt om te investeren in het leerproces en het testen van strategieën.

22. maaliskuuta 2026

17 jaar en al succes

Ik ben 17 jaar oud en heb al mijn vermogen geïnvesteerd in deze coaching. Daarnaast heb ik per maand al mijn maand loon van mijn baan geïnvesteerd in advertenties. Zelfs met het lage maandbudget van 500 - 800 euro hebben deze mannen mij geholpen om hele goede omzetten te laten genereren in een paar weken tijd. En ja je moet veel leren en dat kost geld. Ook mijn eerste advertentie was geen succes maar daar leer je zo veel van. Enige nadeel puntje is dat ik van te voren niet ben geïnformeerd over dat het traject ook zal sluiten na 75 dagen live gang. Maar met alle kennis en tools, kan ik met garantie zeggen dat deze coaching het waard is. Zolang je zelf je eigen bijdrage levert, want het is aan jouw.

13. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Geen gratis geld, je zult er hard voor moeten werken!

Het is simpel maar het vereist wel en enorme toewijding. Als je denkt in een week even 30k naar binnen te harken moet je toch echt iets anders zoeken. En dit is niet negatief!

Deze jongens hebben een model wat werkt. Kan je lang of kort over zijn. Ik ben nu 4 maanden bezig. Draai nog geen hoge omzet. Maar de basis is mega solide voor succes. Ik raad wel aan een stabiele buffer voor funds te hebben om voor jezelf de garantie op succes significant te verhogen. De coaching is goed en duidelijk. Wat ik prettig vind is dat deze jongens mij als persoon uitdagen te reflecteren op mijzelf.

17. helmikuuta 2026

Top coaching

Mijn ervaring is heel positief, de online leeromgeving is overzichtelijk en praktisch, maar vooral de coaching maakt het verschil. Je kunt met alles bij ze terecht en ze helpen snel en duidelijk, met concrete feedback waar je direct mee verder kunt. Wat ik sterk vind is dat je niet zomaar “wat” leert testen, maar echt leert werken op basis van data met meten, analyseren en pas daarna beslissingen nemen.

17. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super blij dat ik de coaching…

Ik ben super blij dat ik de coaching ben gestart. Zowel zakelijk als prive erg gegroeid, ik ben het team erg dankbaar. Na een paar maanden eindelijk mijn baan kunnen opzeggen, nu kan ik vol focussen op Ecom!

10. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Niet waard voor wat je betaald

ik ben helaas niet tevreden over mijn ervaring met deze cursus.

de cursus wordt verkocht met grote dromen en verwachtingen, maar in de praktijk is het veel zwaarder en duurder dan vooraf wordt geschetst. naast de cursus van ongeveer €3.000 heb je in werkelijkheid nog eens €3.000 tot €4.000 aan advertentiebudget nodig om überhaupt te kunnen testen. dat wordt onvoldoende benadrukt.

de begeleiding viel mij ook tegen. als je vragen stelt, verwacht je inhoudelijke hulp en meedenken van niveau, maar de antwoorden waren regelmatig oppervlakkig en weinig verdiepend. daardoor had ik vaak het gevoel dat ik er zelf al net zo ver of verder in zat. dit is ook een belangrijke reden waarom ik niet altijd vragen stelde: niet omdat ik niets deed, maar omdat ik continu zelf bezig was met proberen en testen, terwijl ik weinig echte betrokkenheid of hulp terug ervaarde.

wat daarnaast zwaar weegt: je bent dagelijks bezig, aan het testen, aanpassen en hopen dat er eindelijk iets werkt. dat constante proberen zonder duidelijke vooruitgang is mentaal en financieel erg zwaar. voor mij voelde dit uiteindelijk niet als een realistische of gezonde manier van ondernemen.

ik heb mijn ontevredenheid uitgesproken en om een (gedeeltelijke) refund gevraagd, maar die is volledig geweigerd. er werd geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor hoe het traject in de praktijk is verlopen.

voor sommige mensen werkt dit misschien, maar mijn ervaring is dat het veel rooskleuriger wordt verkocht dan het daadwerkelijk is. daarom zou ik anderen aanraden hier heel kritisch over na te denken en niet alleen af te gaan op de succesverhalen.

5. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

ik ben als complete beginner member…

ik ben als complete beginner member geworden van Ecom Freedom en ben goed geholpen om alles te leren en mijn eerste resultaten te boeken, de calls en persoonlijke hulp in Discord zijn mega waardevol. vooral het feit dat ze recht voor je raap zijn en echt zeggen wat goed voor me is in plaats van zeggen wat ik wil horen om me een goed gevoel te geven, vind ik heel fijn.

17. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top traject! Veel aan te danken

Na een periode consistent 5 producten per dag te testen zonder coaching ben ik begonnen bij Ecom freedom. En er ging een deur voor mij open. Van handelen op basis van data en research tot aan het toepassen van AI op mijn ads. Met 0 ervaring kwam ik op de juiste plek terecht en draai ik inmiddels na het succesvol afronden van het traject 90k per maand en still scaling. Het kan echt zolang jij je verantwoordelijkheid pakt. Dat is toch wel mijn grootste persoonlijke groei geweest

3. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Je krijgt alle informatie en…

Je krijgt alle informatie en strategieën die je nodig hebt om door te groeien in dropshipping en staan altijd voor je klaar. Niet te vergeten dat ze meerdere keren in een week calls geven waar je vragen kan stellen en ze nieuwe insights delen!💪

23. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden, uitstekend begeleid.

Ik voelde me echt begeleid, niet zomaar gecoacht. Ik kon altijd terecht met vragen en kreeg eerlijke, duidelijke antwoorden die meteen toepasbaar waren. Ze dachten actief met me mee, ook op momenten dat het even vastliep. Dankzij die persoonlijke aanpak en steun heb ik meer vertrouwen gekregen, betere keuzes gemaakt en mijn e-commerce business stap voor stap zien groeien.

18. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De hulp is niet zo goed als lijkt

De hulp is niet zo goed als lijkt. Als je een vraag stelt aan een coach kan je toch een redelijk antwoord van niveau verwachten, maar dit was niet altijd zo. Ik stelde de vraag “ik krijg deze melding van Facebook, maar ik vertrouw het niet helemaal, zou dit spam kunnen zijn?” Krijg ik vervolgens de reactie “op spam wil je nooit reageren” nee, goh. Dat snap ik zelf ook wel haha. Ongelofelijk. En dit gebeurde wel vaker. De helft van de kosten teruggekregen omdat ze zelf ook inzagen dat dit gewoon geen gang van zaken was. Die 30K in 3 maanden ging echt zeker niet lukken. Terwijl we er veel tijd in hebben gestopt. Dus €2500 kwijt, en daarnaast ook nog €1200 verlies gedraaid. Al met al dus €3700 armer en een verschrikkelijke ervaring rijker. Kan het niet aanraden

25. marraskuuta 2025

Toppers

Ik denk dat er weinig keuzes zo'n impact hebben gemaakt dan als de keuze om dit te doen. Ze willen dat jij slaagt. Je moet niet denken dat het komt aanwaaien. Jouw eigen inzet bepaalt in hoeverre dit een succes wordt.
Het is een flinke investering voor de meeste mensen waaronder ik. Absoluut geen spijt gehad van deze keuze. Denk wel goed voor jezelf na of dit iets is voor jou als je er ook over nadenkt.

6. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Meer dan alleen een cursus

Wat mij na een paar maanden het meest opvalt bij Ecom Freedom, is de betrokkenheid. Het voelt niet als een standaard cursus; ze willen echt dat je slaagt. De Coaches reageren super snel als ik vastloop en de calls zijn goud waard voor mijn progressie. Blij dat ik deze stap heb gezet

1. joulukuuta 2025

Goeie investering in jezelf

Ik ben nu al een tijdje member bij EcomFreedom en ben tevreden over het traject. Thomas en zijn team weten waar ze het over hebben en willen je altijd helpen. Geen curcus slapend rijk worden. Je moet er daadwerkelijk wat voor doen, niemand anders gaat het voor je doen. Als je je 100% inzet waarom zou je dan niet kunnen slagen? Input = Output

1. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de cursus

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Het heeft me in alle opzichten veel geholpen van persoonlijke ontwikkeling tot financiële groei. Ik raad iedereen aan om in jezelf te investeren, niemand anders gaat het voor je doen. Bovendien zijn de 1 op 1-coaching en de dagelijkse calls echt enorm waardevol. Zonder deze ondersteuning weet ik niet waar ik nu zou staan.

3. marraskuuta 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden, zeer up to date en goede coaching. Ze willen je echt met succes zien, niet zomaar een cursus met enkel video’s.

20. lokakuuta 2025

Focus

Heel goede ervaring. Ze staan altijd voor je klaar. Mocht je ergens tegenaan lopen zijn ze er voor je. De calls zijn een echte booster en zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent met alles. Je kan steeds alle calls herbekijken alsook de hele leeromgeving.

10. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een lange tijd zelf alles…

Ik heb een lange tijd zelf alles proberen uit te vogelen en uit te zoeken, tot ik uiteindelijk toch besloot om te kiezen voor meer begeleiding en een omgeving waar je in kortere tijd snellere stappen kunt zetten.

Die omgeving heb ik zeker gevonden. Thomas en zijn team helpen je echt op weg om je doelen te behalen, zijn direct (op een goede manier) en zorgen ervoor dat je niet alleen de kennis opdoet die je nodig hebt, maar ook de skills ontwikkeld die je nodig hebt om je doelen te behalen.

Als je zo’n omgeving en begeleiding combineert met de beschikbare media, calls etc die je tot je beschikking hebt, dan kan het niet anders dan dat je echt stappen gaat zetten. Dat heb ik dus zeker zo ervaren.

1. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin