Echt Ierland vakanties Arvostelua 819

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een mooie route en fijne onderkomens voorgeschoteld gekregen. Bij elk onderkomen werden voldoende points of interest genoemd om te bezoeken. Keus genoeg. De onderkomens verschilden van elk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon supergoed onze wensen aan kunnen geven en na de eerste email met onze wensen werden we teruggebeld om alles telefonisch te bespreken. Gewoon super. En toen er een B&B uitviel door een prive o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijk contact en heel vriendelijk, na een ietwat late booking van onze kant werd met het hele team meegedacht en hebben we de reis in omgekeerde richting gedaan. Alternatief verblijf wat ook f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijk contact, reis op maat mogelijk en het team denkt goed mee om de reis zo goed mogelijk samen te stellen. Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

Yrityksen kirjoittama

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Ik vond het een geweldige vakantie

Ik vond het een geweldige vakantie! Alles was heel goed geregeld. De wandelingen waren prachtig, de mensen ontzettend aardig.
Het zou fijn zijn als er voor veganisten wat meer te eten wordt aangeboden. Van wandelen krijg je honger!
Bijvoorbeeld havermout pap met soja melk (dat is heel lang houdbaar). Of pindakaas voor op brood.

8. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Fijn te lezen dat jullie zo'n geweldige vakantie hebben gehad! En inderdaad, die tip nemen wij ook zeker mee! Nogmaals bedankt. Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 4/5 tähteä

De reis was fantastisch georganiseerd

De reis was fantastisch georganiseerd. Op alle locaties tijdens het wandelen klopte het. Iedereen was altijd op tijd, dacht flexibel mee wanneer je een kortere afstand wenste af te leggen of op ene andere plek afgezet wilde worden. Geweldig. De locaties waren goed, en we gaan de reis zeker vaker maken. Enige smet is Aer Lingus die het GEEN ENKELE KEER - niet op de heenreis en niet op de terugreis lukte - op tijd te komen en op tijd te vertrekken. waardoor we op de terugreis heel hard moesten hollen om nog de laatste trein te halen. Aer Lingus is een onbetrouwbare partij, want ze deden op de terugreis ook nog eens alsof ze op tijd waren vertrokken. Dan liever Ryenair die zagen we wel steeds op tijd vertrekken terwijl wij maar stonden te wachten en te wachten. geen tien minuten nee, op de heenreis twee uur en op de terugreis ander half uur.

2. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze uitgebreide review hier. Goed te lezen dat u zo'n mooie reis in Ierland heeft gehad. Bedankt ook voor de eerlijke feedback over AerLingus. Helaas hebben zij ook erg veel last (gehad) van de problemen op Schiphol, waardoor de tijdschema's in de knel kwamen en er veel meer vertragingen zijn geweest dan normaal gesproken. Namens ons contactpersoon van AerLingus bieden wij onze excuses daarvoor aan. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke en goede review en een fijne dag! Groet, Team Echt Ierland

rondreis Ierland

de eerste ervaring met Echt Ierland was eind 2019 . De hulp , de aandacht om de DE reis te boeken was super. De reis in 2020 ging niet door. Nieuwe boeking in 2021 ging niet door en uiteindelijk in 2022 wel. De aandacht , begeleiding van de medewerkers hebben wij als zeer waardevol ervaren. Ik vind dit soort beoordelingen in het algemeen ....helemaal niets( en ik doe hieraan dan niet mee) . Maar zij hebben het verdiend.

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review, heel fijn om te lezen dat u onze service als waardevol heeft ervaren! Wij hopen dat u nog lang kunt nagenieten van de reis door het mooie Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland

Wat een feest!

Wat een geweldige maand hadden wij in Ierland! Mede dankzij “ECHT IERLAND” kwamen we op de prachtigste plekjes, in contact met de leukste hosts, en konden we putten uit de interessantste (insider)tips. Wat een schitterend land!
De flexibiliteit van “ECHT IERLAND” was voor ons erg fijn; zo konden we nl. meebeleven dat onze zoon het hoogst haalbare bereikte op het WK Lacrosse.

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Wat een mooie review, wat fijn dat jullie zo'n fantastische reis hebben gehad! En ja, Ierland is ECHT schitterend! Groetjes, Team Echt Ierland

Alles is mogelijk!

Alles is mogelijk!

We hebben een fantastische week gehad in Ierland, dankzij de zorgvuldig samengestelde reis op maat door een van de medewerkers van Echt Ierland!
Er werd goed rekening gehouden met onze wensen en alle aanpassingen waren mogelijk.

29. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Wat ontzettend fijn te lezen! Bedankt! Wij zijn blij jullie te hebben geholpen met de reisplannen. Groetjes, Team Echt Ierland

5 dagen Ierland vol prachtige belevenissen op een presenteerblaadje

Medio juni was ik op zoek naar inspiratie voor een korte vakantie naar Ierland in augustus om samen met mijn 18-jarige zoon te doen. Maar waar moet je beginnen en wat is de moeite waard? Via internet kwam ik op Echt Ierland vakanties. En dat was echt een schot in de roos. Ik koos een natuur- en cultuurtrip van 5 dagen naar de Boyne Valley en de Wicklow Mountains. Echt Ierland vakanties boekt de vlucht (met perfecte vluchttijden), de huurauto, de hotels/B&B en geven in hun uitgebreide reisbeschrijving diverse cultuur- en natuurtips met de highlichts rondom de geboekte accommodaties in Ierland. We hebben 5 dagen optimaal genoten. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Dank voor uw mooie woorden, fijn dat u zo heeft genoten met uw zoon van deze mooie 5-daagse reis! Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 4/5 tähteä

Alles klopte aan de vakantie

Alles klopte aan de vakantie. De vliegreis met Aer Lingus, behoudens de lange wachttijd, voordat de incheck balie open ging (was een minpuntje), was goed. De Hotels waren goed. De logistiek tav de vouchers was goed. Kortom een onvergetelijke vakantie, zonder zorgen, veel van Ierland zien. Bedankt.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Wat heerlijk dat u heeft kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie! Daar zijn wij heel blij mee! Groetjes, Team Echt Ierland

Heerlijke vakantie in Ierland

3 keer mooie en andere omgeving. En als laatste in hartje Dublin. Goed geregeld allemaal voor een ontdekkingstocht naar Ierland.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Heel fijn te lezen dat de reis zo goed is bevallen en dat u Ierland echt heeft ervaren! Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 5/5 tähteä

Reisorganisatie Echt Ierland: een aanrader!

Fly drive Stijlvol Ierland: een fantastische reis door schitterende en afwisselde landschappen.
Uitstekende hotels op mooie locaties en wij hebben het getroffen met het weer.
De Ieren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Alles was perfect geregeld door de medewerkers van Echt Ierland, onze complimenten daar voor.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie review, wat heerlijk dat u zo heeft genoten! Groetjes, Team Echt Ierland

Staan 100 % voor je klaar als het erop aan komt

Hele mooie reis gemaakt. Ierland en Noord Ierland rond. Echt Ierland heeft het perfect geregeld. Ook toen we niet terecht konden in een B&B. En op het moment dat twee keer achter elkaar onze thuisvlucht geannuleerd werd. Ze hebben veel moeite moeten doen om ons weer thuis te krijgen. En daarom hebben ze deze sterren dik verdiend.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden! U ook bedankt voor de flexibiliteit en het vertrouwen! Fijn te horen dat het een mooie reis is geweest! Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 4/5 tähteä

Goed verzorgde reis .veel extra…

Goed verzorgde reis met veel extra inspanning van Echt Ierland in verband met omzetten van zowel heen als terugvlucht en afwijken accomodaties door grote drukte . Goede hotels en B & B ‘s met perfect ontbijt en vriendelijke gastheren / vrouwen. Zeer ruime informatie vooraf. 👍

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Dank voor uw vriendelijke bericht en hopelijk kunt u nog heerlijk nagenieten van deze Ierland reis! Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 5/5 tähteä

Bijzonder leuke tips van locals in de reisbeschrijving.

Echt Ierland heeft redelijk last minute toch nog een prachtige en complete reis voor ons kunnen regelen. Wij vonden de geplande route en accomodaties slim en sfeervol! Daarnaast hebben wij ook veel gebruik gemaakt van de ‘tips van locals’ zoals de tips over restaurantjes, kastelen en bezienswaardigheden die we bij de reisbeschrijving kregen.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Fijn dat u zo heeft genoten van deze prachtige reis! Dank voor de mooie review! Groetjes, Team Echt Ierland

Fijne vakantie

Fijne vakantie. Goede accommodatie op mooie locaties.
Goed geregeld.
Paar kleine puntjes die iets beter gecommuniceerd hadden kunnen worden door de reisorganisatie.

23. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en fijn dat u zo heeft genoten van het mooie Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische reis door Ierland gehad.

Optimale informatie vooraf, goed beeld van Ierland gekregen door de route, prima en bijzondere hotels.

22. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Ook heel erg bedankt voor deze fijne review, wat fijn dat jullie hier ook jullie ervaring met ons delen. Dank! Groetjes, Team Echt Ierland

11 dagen Ierland

Reis was goed georganiseerd, de gedetailleerde reisonschrijving was erg nuttig, alles ook goed volgens planning verlopen

18. elokuuta 2022

Bedankt voor uw fijne review! Groetjes, Team Echt Ierland

Saanut 5/5 tähteä

Compleet, accuraat en gewoon goed :)

Zeer complete en uitgebreide reis-informatie, snelle en accurate afwikkeling van de boeking, goed stukje after sales service. Een absolute aanrader !

11. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties

Van deze review worden wij erg blij, bedankt daarvoor! Ontzettend fijn te lezen. Groetjes, Team Echt Ierland

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin