ExploreTanzania Arvostelua 331

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

1. Matkanjärjestäjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania en Zanzibar. Ontdek het prachtige Tanzania en beleef een onvergetelijke reis!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Alles weer tip top geregeld door…

Alles weer tip top geregeld door Explore Tanzania🤙👌.Nu voor de 4e keer met dit reisbureau en het smaakt naar meer!

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Wat een mooi compliment, dank jullie wel.

Al voor de 4e keer samen op reis… dat zegt alles. Fijn dat alles weer tot in de details klopte en dat het smaakt naar meer.

We kijken uit naar de volgende.
Karibu Team Explore Tanzania

Super vakantie Zanzibar

Afgelopen september hebben wij met dank aan Explore Tanzania een prachtige vakantie gehad op Zanzibar die in het teken stond van watersport en ontspanning. Van begin tot eind hebben zij het uitstekend voor ons geregeld. Werkelijk alles voldeed aan onze wensen, van het verblijf tot de activiteiten. Zelfs als wij last-minute nog iets wilden veranderen of bijboeken dan was het zo geregeld. Wij hebben met dank aan hen een fantastische vakantie gehad waar wij nog elke dag met heel veel plezier en dankbaarheid op terug kijken en daarom raden wij het het aan iedereen aan om bij Explore Tanzania te boeken! Wij komen zeker bij jullie terug voor een reis naar het vaste land van Tanzania❤️.

18. syyskuuta 2025

Jambo Quinten en Daphne,
Asante sana voor deze prachtige review. Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten, en nog steeds genieten, van jullie tijd op Zanzibar en dat alles, van het verblijf tot de activiteiten, zo goed aansloot bij jullie wensen.
Ook jullie lieve kaartje dat we mochten ontvangen heeft ons echt geraakt. Dank daarvoor. Het is bijzonder om te merken dat een reis zo’n mooie herinnering is geworden.
Dank voor jullie vertrouwen en voor de aanbeveling. We verwelkomen jullie graag nog eens voor een reis naar het vasteland van Tanzania. Karibu tena!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige reis door weidse en imponerende natuur

We hadden een fantastische safari zeker mede dankzij onze goede gids, Philip, die ontzettend veel kon vertellen van alles wat we tegen kwamen in de natuur. Hij reed goed en verantwoord en we hadden een heel leuke en ontspannen week samen met hem. De lodges en tenten waren super, het eten nog beter! Ook glutenvrij was geen probleem, erg fijn.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor het delen van jullie ervaring. Wat mooi om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de safari en de weidse natuur. Fijn dat Philip met zijn kennis en rustige begeleiding heeft bijgedragen aan een ontspannen week.

Ook goed om te horen dat de lodges, tenten en het eten, ook glutenvrij, zo goed geregeld waren. Juist die aandacht voor details maakt een reis compleet.

Dank voor het vertrouwen in Explore Tanzania. Karibu tena!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend! Dit was de tweede keer dat we met…

Dit was de tweede keer dat we met ExploreTanzania naar Tanzania zijn geweest. Nu ook naar de zuidelijke parken en Mafia eiland. En weer was alles perfect geregeld. Het samen uitstippelen van de reis was al een feestje. Ze luisteren goed naar je wensen, denken met je mee. Geven advies over bijvoorbeeld een goede opbouw wat locaties betreft enz. altijd fijne gesprekken. De locaties waren stuk voor stuk bijzonder maar ook steeds heel verschillend. Je merk dat ze met zorg worden uitgekozen door ExploreTanzania. Als laatste:de app werkte perfect, wat een goede toevoeging. Alle gegevens maar dan ook alles was terug te vinden in de app. Zoals reisinformatie, programma, documenten, alle vluchten en telefoonnummers!

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor deze mooie woorden én voor het vertrouwen om opnieuw met ons naar Tanzania te reizen. Wat bijzonder dat jullie deze keer ook het zuiden en Mafia Island hebben ontdekt.

Fijn om te lezen dat het samen uitstippelen van de reis al een feestje was. Zo werken we graag: goed luisteren naar jullie wensen en een reis samenstellen met locaties die elk hun eigen karakter hebben.

Mooi ook dat de reisapp zo goed is bevallen. Alles overzichtelijk bij elkaar, zodat jullie zorgeloos op reis konden.

Dank voor jullie vertrouwen. Karibu tena Tanzania. Hopelijk tot een volgende reis.

Team Explore Tanzania

Asante Sana Tanzania.

Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt. Met dank voor de goede begeleiding, hulp, adviezen en belangstelling van Explore Tanzania . Deze reis hadden wij zelf nooit zo kunnen samenstellen. We kunnen de ervaren gids Lazaro warm aanbevelen voor safari’s vanuit Arusha naar bv Ngorongoro of Serengheti. Deskundig, geduldig, altijd speurend naar wild en inspelend op de mogelijkheden en wensen. De Kilimanjaro is bepaald geen wandeling, maar een serieuze expeditie in een fantastische rauwe natuur. We danken onze gidsen en dragers en de kok voor hun krachtige werk. Onvergetelijk om mee te maken. Zanzibar is een prachtig eiland om een aantal dagen te relaxen en de ervaringen op je te laten inwerken. Afrika is echt anders. Doen!

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante Sana voor de mooie woorden! We zijn blij dat jullie reis naar Tanzania zo bijzonder was en de begeleiding van Explore Tanzania hebben gewaardeerd. Lazaro is inderdaad een geweldige gids, en we zijn trots op ons team dat jullie tijdens de Kilimanjaro-expeditie heeft ondersteund. Zanzibar was een mooie afsluiter, en we zijn blij dat jullie ervan genoten hebben. Jullie feedback motiveert ons om authentieke ervaringen te blijven bieden. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te verwelkomen!
Team Explore Tanzania

Fantastische foto safari met Krijn vd Giesen samen met Explore Tanzania

Explore Tanzania heeft alles voor mij goed georganiseerd, taxi’s, lodges. Verwachtingen zijn volledig waar gemaakt

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor je mooie review.

Wat fijn om te horen dat je fotografie safari met Krijn van der Giesen zo goed is bevallen en dat alles rondom de reis soepel was geregeld. Van de lodges tot de transfers. Precies zoals het hoort.

Mooi dat de verwachtingen zijn waargemaakt. We hopen dat je met veel bijzondere foto’s en herinneringen terugkijkt op deze reis.

Karibu Tanzania. Misschien tot een volgende safari.

Prachtige reis naar Tanzania gehad

Prachtige reis naar Tanzania gehad, alles was tot in de puntjes goed geregeld. Hele goeie gidsen hebben we gehad die ons veilig door bv de serengeti loodsen en naar prachtige plekken stuurden. De green camps waren uitmuntend en van alle gemakken voorzien. Als je naar Tanzania wild gaan voor een fotografie reis, is dit de plek om te boeken. Je zult er geen spijt van krijgen

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor deze mooie review.

Wat fijn om te horen dat jullie fotografie reis zo goed is bevallen. Voor fotografen is timing alles. Daarom werken we met ervaren gidsen die het wild life goed kennen en jullie naar de mooiste plekken in bijvoorbeeld de Serengeti brengen.

Ook mooi dat de Green Camps zo goed zijn bevallen. Midden in de natuur, met rust en comfort.

Dank voor jullie vertrouwen en aanbeveling. Karibu Tanzania. Misschien tot een volgende fotografie reis.

Heel veel plezier met het nagenieten van de prachtige reis namens het hele team van Explore Tanzania,
Corina

Aanrader

Goede informatie, makkelijk bereikbaar, reageren zeer snel

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor deze fijne woorden.
Wat goed om te lezen dat jullie onze informatie duidelijk vonden en dat het contact als prettig en snel is ervaren. We vinden het belangrijk om bereikbaar te zijn en met aandacht met jullie mee te denken.

Saanut 5/5 tähteä

Alles was goed geregeld door het team…

Alles was goed geregeld door het team van Explore Tanzania. We hebben een fantastische reis gehad. Eén om nooit meer te vergeten

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor jullie mooie review.

Wat fijn om te lezen dat alles goed geregeld was en dat jullie een fantastische reis hebben gehad. Daar doen we het voor: een ervaring die je bijblijft.

Karibu Tanzania. Jullie zijn altijd welkom voor een volgende reis.

Hartelijke groet,
Jodi & team Explore Tanzania

Saanut 5/5 tähteä

Explore Tanzania verzorgt een perfecte vakantie ervaringen…!

We hebben een prachtige reis gemaakt en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Mooie, comfortabele lodges, lekker eten, ervaren chauffeur.

2. helmikuuta 2026

Jambo,
Asante sana voor deze prachtige woorden. Wat fijn om te horen dat jullie reis tot in de puntjes verzorgd voelde en dat jullie hebben genoten van de lodges, het eten en de begeleiding van jullie gids. Dat maakt een safari écht bijzonder. Dank voor het vertrouwen in Explore Tanzania.

Saanut 5/5 tähteä

Perfect aangevoeld wat wij zochten

Perfect aangevoeld wat wij zochten. Het is in alle opzichten onze droomreis geworden.
Het contact met Explore Tanzania, de gids en de accomodaties ter plaatse, alles voldeed aan onze verwachtingen en meer!

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Jambo Danielle, Bedankt voor jullie mooie woorden. Wat bijzonder om te lezen dat de reis zo perfect aansloot bij wat jullie zochten en dat het echt jullie droomreis is geworden. Fijn dat het contact, de gids en de accommodaties dit gevoel hebben versterkt. Asante sana voor het vertrouwen in Explore Tanzania.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige ervaring rijker, zonder haast

Het advies voor de reis zoals die is samengesteld paste het beste bij onze wensen (het was een ultieme kennismaking met het land in een compacte periode, zonder dat we haast moesten maken).

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat de reis zo goed aansloot bij jullie wensen en dat jullie Tanzania hebben kunnen ervaren in alle rust, zonder haast. Precies dat ‘pole pole’-ritme maakt een kennismaking met het land zo bijzonder.

Onvergetelijke reis Tanzania

Wij hebben een onvergetelijke reis naar Tanzania gemaakt. Begonnen met de Kilimanjaro, vervolgens op safari en tenslotte chillen op Zanzibar. Ook nog lokale tours gedaan, per fiets en lopend - allemaal met een supergids. De voorbereiding, onze wensen, de reis, de app en ook op zondagochtend onmiddellijk hulp bieden toen 1 van ons tijdens de beklimming ziek werd. Echt, alles was super. Asante Sana.

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor het delen van jullie ervaring. Wat mooi om te lezen hoe compleet jullie reis is geweest, van de Kilimanjaro tot safari en het ontspannen ritme van Zanzibar. Fijn dat alles, van de voorbereiding en de reisapp tot de begeleiding ter plaatse, zo goed heeft gevoeld. Dank voor het vertrouwen en voor deze mooie woorden!

Kwaheri,
namens het hele team, Jodi

Wij zijn super tevreden

Wij zijn super tevreden. Komen afspraken na, zijn heel attent! Toen onze terugvlucht niet doorging zijn we heel goed geholpen!

22. tammikuuta 2026

Jambo Hanneke,
Asante sana voor jullie mooie woorden. Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat we jullie hebben kunnen ondersteunen toen de terugvlucht niet doorging. Dank voor het vertrouwen.
Groetjes namens het hele team,

What an amazing trip

What an amazing trip! We made such special memories for our family. We would highly recommend Explore Tanzania.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana for your kind words, Linda. We’re so happy to hear that this journey created such special family memories. Thank you for your trust and for recommending Explore Tanzania. Safari njema, wherever your next adventure may take you.

Jodi, Explore Tanzania

Saanut 4/5 tähteä

Magische reis en top organisatie

Hele fijne organisatie. Duidelijk en goed overzicht van de reis. Denken zeker mee. De beste tour guide Benson! En wat een magisch avontuur is dit sowieso.

Enige puntje is: let op waar de migratie is van de dieren. Hadden we zelf beter kunnen voorbereiden en misschien had de organisatie meer mee kunnen denken om ons verblijf niet helemaal aan de andere kant in te plannen maar juist waar op dat moment de migratie meer is.

8. tammikuuta 2026

Asante sana

De niet-aflatende persoonlijke behandeling die ik kreeg. Alles tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk, korte lijnen.
Goede service tijdens de reis. Werkelijk een aanrader: laat Marjolijn en haar team jouw reis organiseren, en zult versteld staan. Gegarandeerd! Asante sana aan Explore Tanzania.

3. tammikuuta 2026

Jambo Kees,
Bedankt voor de mooie review. We zijn ontzettend dankbaar dat wij jou hebben mogen helpen met het plannen van dit onvergetelijke avontuur. Mooi om te horen wat Tanzania voor jou heeft betekend.
Asante sana voor het vertrouwen en tot een volgende reis!

erg behulpzaam bij noodsituatie

erg behulpzaam bij noodsituatie

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor het compliment! We hopen dat jullie uiteindelijk hebben genoten van jullie safari.
Bedankt voor het vertrouwen en wie weet: karibu tena in Tanzania!

Explore Tanzania 2.0

We hebbende vakantie ruim een jaar van tevoren persoonlijk besproken en doorgenomen. Uitgebreid advies en vooral goed meedenken. We zijn gedurende het jaar steeds goed op de hoogte gehouden en het resultaat, een familiereis met jong en oud, welke we nooit zullen vergeten. Fijne gidsen, goede lodges en perfect georganiseerd. Eigenlijk wilden we geen van allen naar huis.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä ExploreTanzania

Asante sana voor het delen van jullie ervaring Roel! Nu al bijzonder dat jullie deze reis met de familie hebben kunnen maken.

Bedankt voor het vertrouwen en wie weet: karibu tena in Tanzania!

Mirjam

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin