We hebben een mooie route en fijne onderkomens voorgeschoteld gekregen. Bij elk onderkomen werden voldoende points of interest genoemd om te bezoeken. Keus genoeg. De onderkomens verschilden van elk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gewoon supergoed onze wensen aan kunnen geven en na de eerste email met onze wensen werden we teruggebeld om alles telefonisch te bespreken. Gewoon super. En toen er een B&B uitviel door een prive o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk contact en heel vriendelijk, na een ietwat late booking van onze kant werd met het hele team meegedacht en hebben we de reis in omgekeerde richting gedaan. Alternatief verblijf wat ook f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk contact, reis op maat mogelijk en het team denkt goed mee om de reis zo goed mogelijk samen te stellen. Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.
Yrityksen kirjoittama

Burgemeester reigerstraat 74, 3581 KW , Utrecht
We hadden een mooie, goed verzorgde reis. Steeds weer een verrassend verblijf als vertrekpunt voor kennismaking met de omgeving. Je kunt zelf bepalen wat je wilt doen per dag. Wat een mooi land en aardige mensen. Ik was wel blij met de door ons gekozen kleine auto op de vele smalle wegen 😉

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Heerlijke actieve reis gehad door Zuid-West Ierland. Fijn gewandeld en gereden door het prachtige landschap, leuke plekken gevonden en ontzettend aardige mensen tegen gekomen. En fijne b&b's op goede locaties. Een aanrader!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Alles was heel goed geregeld, ze hadden zelfs al zitplaatsen in het vliegtuig voor ons gereserveerd voor de heen en terugweg. Mooie grote hotelkamers.
Fijn dat we ons geen zorgen hoefde te maken over al die dingen.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Rondreis was precies zoals beschreven. Prima accommodaties, huurauto perfect en vlucht prima.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
In een vroeg stadium hadden we gevraagd of een bestaande reis enigszins aangepast zou kunnen worden. Dit was mogelijk en de hele rondreis was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De meegestuurde informatie over de “must see” bezienswaardigheden was in enkele gevallen te mooi voorgesteld of tijdelijk gesloten danwel maanden van tevoren volgeboekt. Voor verzending zou dit geactualiseerd mogen worden. Wij hebben mede dankzij Echt Ierland een geweldige vakantie gehad.

10 daagse rondreis Ierland
Alles was zeer goed geregeld, geen gedoe onderweg. Accommodaties waren super! Er was van te voren genoeg informatie doorgestuurd om onderweg interessante en leuke dingen te doen. Een ervaring om nooit te vergeten.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
prima service, zaken vooraf goed geregeld! locaties en kwaliteit van de hotels uitstekend! Echt Ierland vakanties is een aanrader!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
De reisbegeleiding was goed, duidelijk en er werd meegedacht. Het contact was bijzonder prettig!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Onze 15 daagse fly-and-drive vakantie was perfect geregeld door Echt-Ierland. Precies wat we ons hadden voorgesteld en regelmatig nog beter dan dat. De locaties waren met zorg uitgezocht, hotels en B&B's van zeer hoog niveau. Wil je van Ierland genieten en leren kennen? Boek dan een reis bij Echt-Ierland, je kunt elke reis die aangeboden wordt ook nog aanpassen aan jou wensen, bijv een dag langer in Killarney en een dag korter in ...

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
De reis was goed geregeld, contact verliep prima en de reis zelf was afwisselend en erg mooi. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Een schitterende rondreis (de zuidelijke helft van Ierland) gehad! Accomodaties voldeden (bijna) allemaal aan onze verwachtingen; op vaak adembenemende lokaties. Alles goed geregeld, overtochten erc.
Prima reisinformatie met de nodige toeristische tips.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Duidelijke informatie vooraf, persoonlijke aanpassingen waren mogelijk, geleverd wat beloofd was.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Prima service en snelheid tijdens het boekingsproces, goede reisbeschrijving en informatie vooraf. Goede hotels gekozen, flexibel aangepast aan drukte en reisschema. Fijne organisatie!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Dit bedrijf voldoet volledig aan onze wensen. Communicatie verliep altijd snel en soepel, de inhoudelijke tips waren goed bruikbaar om verder zelf te bepalen wat we nog meer willen weten om de dagelijkse keuze te kunnen bepalen.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Wij hebben een geweldige reis van 23 dagen door Ierland en Noord-Ierland gemaakt. En wat heerlijk dat Echt Ierland alles zo geweldig geregeld had. Ze zijn goed bereikbaar en luisteren naar je wensen. Alles was supergoed geregeld. Fijne accomodaties en alles verliep vlot m.b.t. autohuur en vlucht. Wij hoefden alleen maar te genieten en dat hebben we volop gedaan.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Echt Ierland neemt je alles uit handen en dat is heel makkelijk. De accomodaties zijn prima en onze route was erg mooi. De tips zijn handig maar ook wel een beetje wat iedereen doet. Maar je kunt natuurlijk zelf weten wat je gaat bekijken en waar je gaat wandelen.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
We zochten een ontzorgde, relaxte natuur en cultuurvakantie naar Ierland, en we hebben GENOTEN van de 17daagse rondreis. Zes verschillende B&B's/hotels, in zes verschillende gebieden, met vriendelijke mensen, met een (wekelijk) TOP niveaus van logies en ontbijt ( en soms diner).Goede tips om te doen.
Echt Ierland was bij iedere B&B/hotel goed bekend en we werden als zeer gewaardeerde gasten ontvangen.
We zijn met de boot vanuit Cherbourg naar Roslare gegaan en dat was ook relaxt.
Van de 19 dagen weg hebben we ons er geen eentje verveelt.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Het was onze eerste kennismaking met Ierland. De reis was geweldig, informatie vooraf bij het boeken en voor vertrek was compleet en bij vragen werd er snel gereageerd. de geselecteerde B&B's waren allemaal prima, leuke mensen en mooie locaties. Ook was de omgeving bij elke plaats weer anders. Een echte aanrader, we gaan zeker nog een keer terug naar Ierland.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Wij zijn enthousiast over Echt Ierland (EI). Ze hebben voor ons een 12 (11+1) daagse rondreis door zuidwest Ierland met als afsluiting Dublin geregeld. De communicatie met EI was prettig en soepel en documenten waren ruim op tijd en goed verzorgd. Niet alleen de tickets, vouchers en verzekeringen maar ook zaken als: wat te doen bij onverwachte omstandigheden en een uitgebreide beschrijving van de reis, inclusief tips van locals, waren super verzorgd. Ook de service van EI was top, zeker op het moment dat het er op aan kwam: op de dag van vertrek werd om 5u ’s ochtends duidelijk dat de vlucht voor die dag geannuleerd was, nul verdere informatie en geen contact mogelijk met de luchtvaartmaatschappij, dus behoorlijke stress. Caroline van EI reageerde binnen 2 minuten op mijn appbericht (om 5u…) en heeft toen in korte tijd alle alternatieven bekeken en met ons besproken. Uiteindelijk besloten dat we het beste een dag later konden vliegen en dit meteen geboekt. Bovendien had ze meteen het hotel en de autoverhuurder ingelicht dat het een dag later zou worden. De volgende dag zonder issues in Cork aangekomen. Ierland zelf was geweldig. De accommodaties waren stuk voor stuk top, met heel vriendelijk en behulpzaam personeel en gelegen op strategische plekken in de regio. Ter plekke bleek de reisbeschrijving ook erg nuttig, vooral bij het (her-)plannen van de komende dag (soms was weer natuurlijk een factor). Al met al een super ervaring en Echt Ierland is echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.