We hebben een mooie route en fijne onderkomens voorgeschoteld gekregen. Bij elk onderkomen werden voldoende points of interest genoemd om te bezoeken. Keus genoeg. De onderkomens verschilden van elk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gewoon supergoed onze wensen aan kunnen geven en na de eerste email met onze wensen werden we teruggebeld om alles telefonisch te bespreken. Gewoon super. En toen er een B&B uitviel door een prive o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk contact en heel vriendelijk, na een ietwat late booking van onze kant werd met het hele team meegedacht en hebben we de reis in omgekeerde richting gedaan. Alternatief verblijf wat ook f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk contact, reis op maat mogelijk en het team denkt goed mee om de reis zo goed mogelijk samen te stellen. Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.
Yrityksen kirjoittama

Burgemeester reigerstraat 74, 3581 KW , Utrecht
We hebben een heerlijke rondreis door Ierland gemaakt met prima accommodaties. Alles was goed geregeld!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Mooie rondreis gemaakt. Alles geregeld door Echt Ierland vakanties.
Dit terwijl ze maar een week de tijd hadden om alles te boeken
Vlucht, auto en accomodaties hebben wij als prettig ervaren.
Auto was alleen geschakeld. Daar hadden wij met het boeken niet over nagedacht. Konden bij Hertz ter plekke wisselen voor een automaat, a €20,- per dag. Dat vonden wij wat pittig. Maar ook dat links schakelen went.
Zijn wij weer een ervaring rijker.
Nette en schone accomodaties.
Het ene ontbijt was wat rijker gevuld dan het ander.
Maar totaal geen reden om over te klagen.
Samengevat; wij hebben genoten van de reis en hoe die geregeld was.
Wij zullen deze reis organisatie zeker aanbevelen bij familie, vrienden, ect

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Everything went smoothly on our 8 night highlights of Ireland tour. Great hotels, organisation and weather. The booking process was easy too with the extremely helpful and friendly Echt Ierland team. Highly recommended.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Dit jaar voor de tweede keer naar Ierland, weer perfect georganiseerd door Echt Ierland. Mooie en leuke B&B's en Hotel. Helaas kregen we een berichtje dat de moeder van mijn partners schoondochter was overleden. De dienst zou zaterdag, drie dagen voor het einde van onze vakantie zijn. Wat nu, goede raad was duur, dus Echt Ierland (Nicole) geappt. Vlucht omzetten naar vrijdag avond was heel duur en zou moeilijk worden. De beste oplossing was een vlucht boeken bij Ryanair, na de nodige moeite was dit gelukt
De volgende dag 5 uur gereden naar Dublin, want we zaten in het meest zuidwestelijke puntje van Ierland.
Laatste verblijf verwittigen dat we niet kwamen, was door Nicole al gebeurd.
We waren bang onze vlucht te missen, en hadden daardoor geen tijd om de auto goed te reinigen. Dit zou ons €200,- kosten. Toen we restant borg terug kregen bleek het € 100,- te zijn wat we nog aanzienlijk vonden. Nicole heeft hier nog € 50,- af kunnen krijgen.
Daarom voor ons "Echt Ierland" ook als het een keer anders gaat.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Aanrader! Veel kennis van Ierland en ze maken een mooi voorstel op maat met prachtige accommodaties. Inclusief veel leuke en bruikbare tips. Verder zijn ze snel, klantgericht en enthousiast.

Zeer goede communicatie
Alles wordt perfect geregeld
Evt wensen/aanpassingen geen probleem

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Onze 9-daagse fly & drive-reis door Ierland is uitstekend verlopen. Vanaf het moment van aankomst op de luchthaven tot aan de terugvlucht verliep alles vlot en volgens planning. De huurauto stond netjes voor ons klaar en bracht ons comfortabel langs de indrukwekkende hoogtepunten van het Ierse landschap.
We genoten van de wisselende natuur, de ruige kustlijnen, groene heuvels en charmante dorpjes. Iedere dag bracht iets nieuws, van sfeervolle stadjes tot historische kastelen en adembenemende vergezichten. De overnachtingsplekken waren netjes en goed gelegen, waardoor we steeds uitgerust aan een nieuwe dag konden beginnen.
Het autorijden in Ierland (links!) vergde soms wat oplettendheid, maar went verrassend snel. Dankzij de navigatie en Google Maps hebben we de mooiste routes gereden.
Zonder het gemak van het vooraf boeken van de accomodaties via Echt Ierland was het nooit zo’n ontspannen vakantie geweest.
Al met al kijken we terug op een zorgeloze en prachtige reis vol afwisseling, natuur en Ierse gastvrijheid. Een ervaring om lang te koesteren!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Prachtige reis, mooi beeld van het land met afwisselende bestemmingen. Vooral de geselecteerde hotels en B&B's waren prachtig. Prijzig maar daar was kwaliteit wel naar. Organisatie reageert verder altijd snel op vragen.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
We hadden echt Ierland een route opgegeven die we wilden rijden, we zijn met 6 mannen en motoren, al snel kregen we bericht met de routes en de B&B - Hotels. Ze hebben in overleg de route iets aangepast, wat ze goed gezien hadden. de hotels zijn met zorg uitgekozen, prima te doen op de motor, echt een onvergetelijke ervaring. de communicatie en mails tussendoor is echt een compliment waard. We willen volgend jaar naar island of man, wat we zeker weer door echt Ierland gaan boeken.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Goede adviezen en een duidelijke bruikbare routebeschrijving met leuke tips van locals die ook echt zijn.
Prima vakantie gehad in Ierland, echt Ierland!

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Het contact met EchtIerland was prettig en correct. Op onze vragen werd adequaat, snel en naar wens gereageerd.
Eventuele veranderingen werden keurig gemeld en goed afgehandeld
De ‘ontzorging’ was bij EchtIerland in goede handen.
Wij hebben enorm genoten van de 21-daagse Klassiek Ierland reis.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Goede ervaring is een groot wordt
Kwaliteit prijs vindt ik toch, omdat we de route contra reden hadden we qua prijs toch mogen verwachten dat ook de route beschrijving dat ook zou zijn. Is heel lastig rijden om contra dit ui te moeten zoeken.
Ook vond ik de auto verhuurder een - puntje omdat deze ongevraagd de huurauto upgrade en daar na de reis €113,50 voor vroeg. Omdat de categorie auto die ik wilde huren niet beschikbaar was.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
leuke en bijzondere overnachtingsadressen; kleinschalig, en bijzonder gastvrij.
en waardevolle tips m.b.t de omgeving

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Duidelijke beschrijving van de samengestelde reis.
Hadden zelf een reis uitgestippeld.
Met jullie tips en kennis een paar kleine aanpassingen gedaan.
Het was een mooie vakantie.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Het bureau heeft goed rekening gehouden met ons verzoek tot aanpassing van het reisschema. De communicatie is prima en duidelijk met ook een zeer uitgebreide en nuttige beschrijving van alle bestemmingen en bijbehorende tips.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Een mooie rondreis gemaakt door het zuiden van Ierland. Een aanrader, zowel het mooie Ierland als de organisatie Echt Ierland. Heel veel tips, prima georganiseerd, een zeer persoonlijke benadering. Echte kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
De medewerkers van Echt Ierland hebben goed naar onze wensen geluisterd en daar een mooie reis op uitgestippeld. De door hen geselecteerde B&B’s waren heel goed. Kleine wijzigingen die wij naderhand nog graag wilden aanbrengen vormden geen enkel probleem (deze pasten gelukkig ook in het schema van de B&B’s!).

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Heel vriendelijke benadering, alles snel en goed geregeld. Geen enkel probleem ondervonden met vluchten, auto huur of accomodaties. Goede tips en het belangrijkste: een geweldig mooie rondreis uitgezocht zodat we echt konden genieten van de Westkust van Ierland.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Everything was in accordance with our wishes and done in short notice.

Vastaus yritykseltä Echt Ierland vakanties
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.