Snelle en correcte levering van batterijlader. Werkt prima, zeer tevreden over product en ook beste prijs. Wat wil je nog meer.
Snelle correcte levering.Ik had het geluk dat de batterij die ik nodig had sterk was afgeprijsd,mooi meegenomen.👍 Ze werkt prima.Ben blij dat ik op jullie site terecht ben gekomen,bij de fietsenmake... Näytä lisää
Yritys on vastannut
mijn vragen werden goed beantwoord en vonden samen een goede oplossing door naar een zwaardere batterij te gaan die op stock was voor en zeer kleine meerprijs daar deze in promo stond zie een groot... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestellen was makkelijk op de website. Zaterdagavond besteld dinsdag in huis. De prijs van de fietsbatterij was de goedkoopste die ik kon vinden. Ik had iets te snel naar de klantendienst gemaild omda... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij ebikebatterij.be op Trustpilot! Wij zijn dé specialist in België op het gebied van e-bike batterijen. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van diverse merken en modellen helpen wij je graag de beste batterij voor jouw e-bike te vinden. Bij ons staan kwaliteit en service centraal, zodat jij altijd zorgeloos kunt blijven genieten van je rit. Onze missie is eenvoudig: ervoor zorgen dat elke e-biker kan rekenen op een krachtige, betrouwbare batterij voor een optimale fietsbeleving. Daarom bieden wij een breed scala aan nieuwe batterijen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en geschikt zijn voor verschillende e-bike merken en types. Bij ebikebatterij.be helpen we je om met de juiste batterij de levensduur en prestaties van je e-bike te maximaliseren. We zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten en streven ernaar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Jouw mening is belangrijk voor ons! Deel je ervaring met ebikebatterij.be en help ons om onze producten en service nog beter af te stemmen op jouw wensen. Bedankt voor jouw vertrouwen in ebikebatterij.be – we helpen je graag verder op weg!
www.ebikebatterij.be
Yrityksen kirjoittama

- Wij van ebikebatterij.be delen uw passie voor e-bikes en staan voor duurzame keuzes in het leven. Daarom proberen wij met ons assortiment batterijen en -laders vervangingsproducten toegankelijk te maken voor de echte e-bike liefhebbers. Hierdoor kunt u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw e-bike.

ebikebatterij.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 86 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Prima opvolging en afhandeling!
duidelijk, resultaatsgericht, vriendelijk
duidelijk, resultaatsgericht, vriendelijk.
perfect solution for each problem
Snelle service vandaag besteld morgen…
Snelle service vandaag besteld morgen geleverd
bezorg dienst deed goede service

Vastaus yritykseltä ebikebatterij.be
Vlug de batterij gevonden en een snelle…
Vlug de batterij gevonden en een snelle levering

Snelle levering, origineel product
Snelle levering, authentiek product, goed verpakt!

Vastaus yritykseltä ebikebatterij.be
Vlot de nodige batterij gevonden
Vlot de nodige batterij gevonden. Vlugge levering. Alles verliep correct!

betrouwbaar en goede prijs
zeer correcte behandeling van mijn bestelling. snelle levering, en goed prijs

Vastaus yritykseltä ebikebatterij.be
Snelle levering en zeer goede…
Snelle levering en zeer goede verpakking. Reeds 2de batterij al besteld.

Vastaus yritykseltä ebikebatterij.be
Op 15/03/2024 een Phylion batterij met…
Op 15/03/2024 een Phylion batterij met gratis lader gekocht. Vandaag is de batterij ermee gestopt. Dat is heel vroeg na 2 jaar en 4 maand. Ik had nog lading van 3 leds en opeens niets meer. Vind ik geen fijne ervaring. Mijn vorige oorspronkelijke batterij is bijna 6 jaar meegegaan en was uiteindelijk versleten. Dit is te snel kapot

Duidelijke website
Duidelijke website, vlotte bestelling en levering aan huis de dag nadien!