ebikebatterij.be Arvostelua

3 810
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en correcte levering van batterijlader. Werkt prima, zeer tevreden over product en ook beste prijs. Wat wil je nog meer.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle correcte levering.Ik had het geluk dat de batterij die ik nodig had sterk was afgeprijsd,mooi meegenomen.👍 Ze werkt prima.Ben blij dat ik op jullie site terecht ben gekomen,bij de fietsenmake... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

mijn vragen werden goed beantwoord en vonden samen een goede oplossing door naar een zwaardere batterij te gaan die op stock was voor en zeer kleine meerprijs daar deze in promo stond zie een groot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestellen was makkelijk op de website. Zaterdagavond besteld dinsdag in huis. De prijs van de fietsbatterij was de goedkoopste die ik kon vinden. Ik had iets te snel naar de klantendienst gemaild omda... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij ebikebatterij.be op Trustpilot! Wij zijn dé specialist in België op het gebied van e-bike batterijen. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van diverse merken en modellen helpen wij je graag de beste batterij voor jouw e-bike te vinden. Bij ons staan kwaliteit en service centraal, zodat jij altijd zorgeloos kunt blijven genieten van je rit. Onze missie is eenvoudig: ervoor zorgen dat elke e-biker kan rekenen op een krachtige, betrouwbare batterij voor een optimale fietsbeleving. Daarom bieden wij een breed scala aan nieuwe batterijen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en geschikt zijn voor verschillende e-bike merken en types. Bij ebikebatterij.be helpen we je om met de juiste batterij de levensduur en prestaties van je e-bike te maximaliseren. We zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten en streven ernaar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Jouw mening is belangrijk voor ons! Deel je ervaring met ebikebatterij.be en help ons om onze producten en service nog beter af te stemmen op jouw wensen. Bedankt voor jouw vertrouwen in ebikebatterij.be – we helpen je graag verder op weg!

www.ebikebatterij.be

Yrityksen kirjoittama

Wij van ebikebatterij.be delen uw passie voor e-bikes en staan voor duurzame keuzes in het leven. Daarom proberen wij met ons assortiment batterijen en -laders vervangingsproducten toegankelijk te maken voor de echte e-bike liefhebbers. Hierdoor kunt u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw e-bike.

Promotion box for ebikebatterij.be

ebikebatterij.be

Nieuwe fietsaccu nodig? Wij helpen je graag verder!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

vlotte retour en vervanging

vlotte retour en vervanging

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de retour en vervanging vlot zijn verlopen. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles snel en netjes voor u is opgelost.

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen en wij wensen u veel prettige fietskilometers.

Prima service

Prima service

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u onze service als prima heeft ervaren. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles naar wens is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

De batterij werd de volgende dag al…

De batterij werd de volgende dag al geleverd

2. kesäkuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de batterij al de volgende dag is geleverd. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles zo snel bij u is aangekomen.

Saanut 4/5 tähteä

De batterij was goedkoop ik heb hem nog…

De batterij was goedkoop ik heb hem nog niet leeg gereden door het slechte weer. Dus voorlopig tevreden over de aankoop.

28. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de prijs van de batterij en dat uw eerste indruk positief is. Het is begrijpelijk dat u door het slechte weer de batterij nog niet volledig heeft kunnen testen, maar mooi dat u voorlopig tevreden bent met uw aankoop. Wij hopen dat u er straks veel zorgeloze kilometers mee kunt maken.

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle en correcte afhandeling en…

Supersnelle en correcte afhandeling en levering van de bestelling. De omschrijving van het product is zeer goed.

29. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd is bezorgd en netjes verpakt bij u is aangekomen. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles naar wens is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Alles correct en naar verwachting…

Alles correct en naar verwachting verlopen.

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat alles correct en volledig naar verwachting is verlopen. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat u tevreden bent over onze service.

Snelle service

Snelle service
Goede prijs
Erg vriendelijke antwoordmail.

28. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u onze service als snel heeft ervaren en dat u tevreden bent over de goede prijs. Ook prettig dat onze e mailcommunicatie vriendelijk en duidelijk voor u was. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed geholpen voelt, zowel tijdens als na uw bestelling.

Snel geleverd

Snel geleverd

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles naar wens is verlopen.

Vlugge levering en zeer goede batterij

Vlugge levering en zeer goede batterij

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de levering vlot is verlopen en dat u tevreden bent over de batterij. Mooi dat alles direct naar wens functioneert en u zonder zorgen weer op weg kunt. Daar doen wij het voor, een snelle service met een goed product.

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit moet ik nog afwachten

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de levering snel is verlopen en dat u dit als positief heeft ervaren. Het is begrijpelijk dat u de kwaliteit nog even wilt afwachten en wij hopen uiteraard dat deze in de praktijk volledig aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij doen er in ieder geval alles aan om een betrouwbaar product te leveren waar u op kunt vertrouwen.

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u ons advies als goed heeft ervaren en dat de levering daarnaast snel is verlopen. Mooi dat wij u zo hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en dat alles vlot bij u is aangekomen. Daar doen wij het voor, duidelijke begeleiding en een snelle service.

Snelle levering, betrouwbaar

Goede opvolging via mails. Duidelijk aangeven status bestelling. Snelle levering.

26. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u onze opvolging via e mails als duidelijk heeft ervaren en dat u goed op de hoogte bent gehouden van de status van uw bestelling. Het is mooi dat de levering daarnaast snel is verlopen en u dit als betrouwbaar heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat u op elk moment weet waar u aan toe bent.

Saanut 5/5 tähteä

Afspraak van levering was op correct…

Afspraak van levering was op correct tijdstip en perfecte aflevering van aangekocht product

24. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de levering op het afgesproken tijdstip is uitgevoerd en dat de aflevering van uw product perfect is verlopen. Het is mooi dat alles zo netjes en volgens planning bij u is aangekomen, precies zoals het hoort.

Compatible fietsbatterij

Fietsbatterij Bosch 400 w werd vervangen door accuvision 540 w.
Dit middels plug and play en werkt perfect.
Mits daarbij een groot prijsverschil.
Dit smaakt naar Meer in de toekomst

24. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de vervanging van uw Bosch 400W batterij door de AccuVision 540W soepel is verlopen via plug and play en dat alles perfect werkt. Het is mooi dat u ook het prijsverschil als positief ervaart en dat uw eerste indruk zo goed is dat het zelfs naar meer smaakt in de toekomst. Daar doen wij het voor, een eenvoudige overstap met een sterk resultaat.

Saanut 5/5 tähteä

Ik moest niet lang wachten op mijn…

Ik moest niet lang wachten op mijn batterij van mijn fiets past perfect

23. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u niet lang heeft hoeven wachten op uw fietsaccu en dat deze perfect past. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles naar wens is verlopen.

Le bon matériel

Matériel bon et prix très compétitif et commande très rapide merci

Vastaus yritykseltä ebikebatterij.be

Bonjour, merci beaucoup pour votre avis.

Nous sommes ravis de lire que vous êtes satisfait du matériel, du prix très compétitif ainsi que de la rapidité de votre commande. C’est un plaisir de savoir que tout s’est déroulé comme vous le souhaitiez et que votre expérience a été positive.

Vous pouvez toujours nous contacter si vous avez des questions et nous vous souhaitons de nombreux agréables kilomètres à vélo.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, product doet wat verwacht wordt.

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de levering snel en correct is verlopen en dat het product voldoet aan uw verwachtingen. Kort maar krachtig, precies zoals het hoort en mooi dat alles naar wens functioneert.

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed contact en snel antwoord op…

Heel goed contact en snel antwoord op vraag. Top! Materiaal ook zeer OK ook al had ik me vergiste bij de eerste bestelling, dit werd heel snel door hen rechtgezet. bedankt, Johan

21. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u het contact als heel goed heeft ervaren en dat u snel antwoord heeft gekregen op uw vraag. Het is mooi dat we u ook hebben kunnen helpen bij het rechtzetten van de vergissing in uw eerste bestelling en dat alles daarna vlot is opgelost. Ook prettig dat u tevreden bent over het materiaal zelf.

Saanut 5/5 tähteä

Keurige en goede degelijke verpakking

Keurige en goede degelijke verpakking. Uitstekend product. Alleen erg rommelige levering van PostNL.

20. toukokuuta 2026

Goedendag, hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de keurige en degelijke verpakking en dat het product uitstekend is bevallen. Dat waarderen wij enorm. Tegelijk vinden wij het jammer om te horen dat de levering via PostNL rommelig is verlopen, dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen meegeven.

Wij nemen uw feedback hierover serieus en zullen dit meenemen in onze evaluatie van de bezorging.

Saanut 2/5 tähteä

Ik kocht een batterij Philion voor mijn…

Ik kocht een batterij Philion voor mijn elektrische fiets in januari 2024 en vond dat ik maar een kleine actieradius had in vergelijking met de originele fietsbatterij. Ik had gewacht om dat te melden daar er in het voorjaar veel wind was en je niet goed kan beoordelen. Van zodra het weer beter was, contact opgenomen en mocht ze terug sturen voor check-up en ze zeiden dat de batterij OK was maar toch deed ik met een 13Ah, 36V batterij maar een goede 30 km in perfecte omstandigheden, geen wind, het is hier plat, niet te koud of te warm en ik weeg geen 60 kg wel gebruik ik de op 1 na de sterkste assistentie. Eergisteren laadde ze niet meer op! Natuurlijk bijna 5 maanden buiten garantie. De batterij was pas 2j en bijna 5 maanden terwijl ik met mijn originele batterij bijna 9 jaar heb kunnen rijden en die maar 11 Ah en 36V was. Na contact met ebikebatterijen konden ze spijtig genoeg niets doen daar ze buiten garantie was en stelden voor een nieuwe te kopen. Ik heb bedankt en gezegd dat ik liever 50€ meer betaal voor een originele batterij die véél langer meegaat. Ik vind dat een spijtige zaak……iets goedkoper maar véél mindere kwaliteit. Ik ben echt ontgoocheld. Dat is echt geen leeftijd voor een fietsbatterij.

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä ebikebatterij.be

Goedendag, hartelijk dank dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt.

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met de Philion-accu uiteindelijk zo teleurstellend is verlopen, zeker in vergelijking met uw eerdere originele batterij die u veel langer heeft kunnen gebruiken. Wij begrijpen goed dat een beperkte actieradius en het vroegtijdig uitvallen van de accu voor u erg frustrerend zijn, zeker wanneer u zorgvuldig en onder normale omstandigheden fietst.

U geeft terecht aan dat u de situatie al eerder heeft laten nakijken en dat er toen geen afwijking werd vastgesteld, maar dat de problemen later toch zijn verergerd. Dat u vervolgens buiten de garantie viel, maakt het natuurlijk extra vervelend dat er geen verdere oplossing meer geboden kon worden. Wij begrijpen dat dit tot teleurstelling leidt, zeker gezien uw eerdere positieve ervaring met een originele accu.

Uw feedback over de verhouding tussen prijs, capaciteit en levensduur nemen wij serieus. Dit soort ervaringen helpt om verwachtingen, productinformatie en service nog beter op elkaar af te stemmen.

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin