Trækker en p afgift på min bankkonto for en bil vi ikke har. Opringning til easy park ændre intet - fastholder den urigtige opkrævning og vil ikke betale vores penge tilbage. Vi har selvfølgelig slett... Näytä lisää
I går den 30.07.2026 kl. 17.31, opdagede jeg at Automatisk kameraparkering var gået i gang på min bils nummerplade, med en parkering Fields i København. Jeg kørte dog i bilen i Viborg, så hvad sk... Näytä lisää
Jeg har brugt appen i nogle år efterhånden og har været tilfredse med den indtil nu. I går oplevede jeg at EasyPark har trukket penge for den første gratis time i både SlotsArkaderne Hillerød og Lyngb... Näytä lisää
Unable to add a rental car as the previous renter has unpaid charges. Very inconvenient and I would have thought that EasyPark would work with car rental companies to avoid this happening. AI custom... Näytä lisää
Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jeg parkerer i Magasin’s parkeringshus…
Jeg parkerer i Magasin’s parkeringshus i Lyngby. Kan se at man kan bruge EasyPark app’en, og bruger den som aftest.. Får en områdekode jeg skal bruge, kontrollerer den passer, og går de ca 80 meter tilbage til bilen. Mens jeg går tilbage til bilen, skifter den så til et andet område. Det ser jeg ikke, og betaler dermed for min parkering, men i et forkert område. 2 dage senere ser jeg tilfældigvis en lille seddel, der sidder på vej ned i mit motorrum. Det er en p afgift på 915 kr, som jeg har fået af Q-park. Jeg står fuldstændig uforstående, og kontrollerer straks min kvittering for parkering. Den siger jeg har holdt 1 time og 50 min, og betalt 46 kr for det. Ringer til Q-park, men de fastholder at det er kundens pligt at gøre det rigtigt.. Det er jeg enig i, men om jeg betaler 46 kr i område A eller B, det ændrer jo ikke på at jeg har betalt..
De eneste der vinder her, er Q-Park, EasyPark får 46 kr for en ydelse jeg ikke åbenbart har fået, og Lyngby Storcenter får ALDRIG mig at se igen..
I skriver det skal være nemt og gennemsigtigt at parkere gennem jer, det er desværre ikke, som i SLET ikke..
I har søde medarbejdere ved telefonen, men jeg kan kun se det som en kynisk pengemaskine, som leverer en “ service “ som hverken kunder eller forretningerne kan være tilfreds med..
Jeg har betalt, men kastet pengene i den forkerte kasse, og det koster 915 + 46 kr, og Magasin og Lyngby storcenter en kunde mindre i fremtiden..
I KAN IKKE VÆRE DET BEKENDT 😔
Lav dog ens betaling alle steder i området, er ligeglad om det er 20 eller 30 kr i timen, men 915 kr, fordi det er et FORKERT område, det er tyveri ved højlys dag..
Hvis det ikke ændrer sig, så håber jeg at lynet slår ned i Easy-Park..

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
trukket penge, og alligevel en afgift
Jeg havde den tvivlsomme fornøjelse af at anvende easypark til registrering af parkering i Fredericia. og de sender da også en bekræftelse på at mobilpay er gået igennem. og de husker selvfølig også at reservere deres penge.
Der er dog ikke oprettet en parkerings tilladelse åbenbart så aften ender med en afgift.
efterfølgende har jeg skulle i gennem flere AI samtaler før jeg ender med et menneske (tror jeg), som desværre informere om at det ikke er deres ansvar og de ønsker mig en god dag.
vælg en anden app/ service eller find et andet sted at parkere. for easy park er åbenbart ikke en parkerings tilladelse udbyder.

Her skal man passe på
Her skal man passe på. Vi er lige blevet trukket godt 5.000 kr. for at have holdt et sted ca. 14 dage.
Hvilket ikke passer.
De vil nu blive politianmeldt for bedrageri.

Dyrt bekendskab
Dyrt bekendtskab. Brugte easypark app til en enkelt parkering og afmeldte samme dag. Jeg måtte alligevel betale 50 kr ekstra til easypark trods de skriver at man har en gratis prøveperiode.
Kan på ingen måde anbefales, når der nu er andre gode alternativer som er gratis.

Man tror det er løgn
Man tror det er løgn. Havde en kameraparkering som ikke var blevet "slettet". Var taget på ferie i udlandet og her 16 dage efter ringer jeg til Easypark. Kommer igennem inden for 1 minut og taler med en virkelig servicemindet herre. I løbet af 30 sekunder havde han klaret opgaven. Og ikke noget med at betvivle min forklaring. Topklasse Easypark. Fortsæt med det.

Kæft det er ringe......
Kan se, at det ikke er den første dårlige anmeldelse, I får…
Jeg har et problem med EasyPark: Jeg bliver trukket for parkeringer, jeg aldrig har foretaget. Derfor prøvede jeg at være hurtigt ude og kontaktede jer allerede fra morgenstunden kl. 8:30, da I åbner. Men hver gang jeg bliver stillet igennem, lægger jeres såkaldte kundeservice bare røret på.
Det er fuldstændig uacceptabelt og ekstremt ringe service. Nu har jeg forsøgt tre gange – og alle tre gange bliver der bare lagt på.

My vehicle was blocked
My vehicle was blocked. The app referred me to customer care. The chat did not understand the issue and referred me to customer care. No telephone number on app or website.

Mangelfuld info
Åbner appen, er i det blå felt jeg parkerede i. Vælger klokkeslæt, bil og trykker start.
Den har så valgt et andet område, og jeg får en bøde.
EasyPark vurdere det er min egen fejl.

Application à fuire,
Application à fuire,
Ils font plusieurs prélèvements sur un même stationnement. Je ne comprend pas pourquoi ????
J'abondonne cette application est retourne à la méthode traditionnelle avec le parcmètre, c'est plus sur.
En plus ils répondent en anglais au avis négatif.

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
Fik en parkeringsafgift fra EuroPark…
Fik en parkeringsafgift fra EuroPark pga en teknisk fejl I EasyPark-appen de kunne godt se det var en fejl og valgte at få parkeringsafgift annulleret hos EuroPark.
Super service fra EasyPark💪

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
Kan ikke kontaktes pr. tlf eller live chat
Har prøvet at oprette en parkeringsapp hos Easypark, men modtog ikke den nævnte 6-cifrede verifikationskode. Prøvede at kontakte selskabet kl.12.15 via chatboksen, som meldte at live chat var uden for åbningstiden kl. 09-15.30!!! Har også prøvet pr. telefon, som også melder at det er uden for åbningstiden. Har ringet ca. kl. 12.10 en onsdag!

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
Fungerede perfekt også i udlandet
Vi er lige kommet hjem fra en ferie på Sicilien. Af alle steder kunne vi bruge Easypark på Sicilien. Vi talte oven i købet med en virkelig sød parkerings vagt, og hun kunne nærmest med det samme se, at vi havde aktiveret vores app, det fungerede perfekt. Appen var lynhurtig til at finde hvor vi var, og det var jo bare så meget lettere end en betalings automat på italiensk.

Forslag til ny funktion.
Hej EP
jeg er rigtigt godt tilfreds med jeres app. Den gør alting meget nemmere.
Jeg har dog bare en lille bøn.
I dag fik jeg en bøde af Europark på 995 fordi jeg ikke fået trykket ‘START PARKERING’. Helt klar min egen fejl.
Men det havde reddet mig hvis appen kom med en advarsel eller alarm der handlede om, at jeg har påbegyndt en parkering jeg ikke havde trykket start til.
Altså, jeg vælger område og jeg vælger tiden. Det vil sige jeg er i gang med at registrere en parkering. Men enten har jeg glemt det eller også er min finger smuttet. Uanset hvad fik den ikke startet parkeringen.
Mit forslag er, at hvis man fx 60 sekunder efter man har valgt parkeringstid IKKE har fået trykket på start, så skal min mobil gå fuldkommen amok med alarmer fra min Easypark app, fordi så er der en stor sandsynlighed for at jeg ikke har fået trykket på start. Det er mega ærgeligt at få en dummebøde når appen faktisk kunne have reddet mig med lidt mere funktionalitet.
vh
Karsten

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
Der er fejl i systemet og jeg kan ikke…
Der er fejl i systemet og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen, da jeg er privatkunde.
Jeg er ikke registreret for en udkørsel og nu står der at bilen har stået i et parkeringshus i 18 dage. I midlertid har jeg foretaget parkeringer andre steder efterfølgende og har fået og betalt regninger.
Den pågældende parkering varede få timer.
Der er ingen måde at komme i kontakt med Easy Park, så jeg håber at denne "sviner" vil gøre at Easy Park kontakter mig i stedet.
Jeg kan kontaktes på telefon nr. 42618821 eller mail Stjernefinans snabel a gmail.com
Venlig hilsen

områdeparkering virker ikke
områdeparkering virker ikke. Jeg kunne ikke se området omkring dgi og valgte forkerte og det koster mig 900kr plus parkeringsbetaling. Det har jeg svært ved at synes er uretfærdigt. Gør det tydligere!

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
A company that punishes drivers for…
A company that punishes drivers for using their app correctly should have no right to exist. And they know it because they literally built a button into the app for you to push when you have a valid parking session and still get a fine. That is the clearest proof imaginable of how broken this system is. EasyPark even advises you to pay the fine. Do not do that! File the complaint directly on Q-Park’s website instead. At least then your case is set on hold, which is the bare minimum of decency. EasyPark could not even manage that.

Pas på med at lade bil ved dem
Pas på med at lade bil ved dem
Nogle af de dyreste og oven i den dyre pris ligger de så 15% ekstra i service tillæg

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
Har du firma kan jeg ikke anbefale og…
Har du firma kan jeg ikke anbefale og indgå samarbejde med dem. De charger for noget man ikke har brugt. God gammeldags bonde fangeri, men de kræver stadig skriver man har haft god service hos dem før de vil lukke ens aftale som jeg ikke nåede og benytte før de trak mig.

Vastaus yritykseltä EasyPark Danmark
Parkerede i bruns galleri i århus hvor…
Parkerede i bruns galleri i århus hvor der er 1 time gratis og den selv registrere bilen køre ind og ud og vi har startet parkeringen i appen og det hele og stoppet den og så får man en parkering bøde på 125 kr hvad dælen sker der for danmark.
Og easy park