EasyPark Danmark Arvostelua

4 916
TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Trækker en p afgift på min bankkonto for en bil vi ikke har. Opringning til easy park ændre intet - fastholder den urigtige opkrævning og vil ikke betale vores penge tilbage. Vi har selvfølgelig slett... Näytä lisää

I går den 30.07.2026 kl. 17.31, opdagede jeg at Automatisk kameraparkering var gået i gang på min bils nummerplade, med en parkering Fields i København. Jeg kørte dog i bilen i Viborg, så hvad sk... Näytä lisää

Jeg har brugt appen i nogle år efterhånden og har været tilfredse med den indtil nu. I går oplevede jeg at EasyPark har trukket penge for den første gratis time i både SlotsArkaderne Hillerød og Lyngb... Näytä lisää

Unable to add a rental car as the previous renter has unpaid charges. Very inconvenient and I would have thought that EasyPark would work with car rental companies to avoid this happening. AI custom... Näytä lisää

1. Pysäköintialue

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

Välttävä

Kaikki arvostelut

(4 916)

144 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg parkerer i Magasin’s parkeringshus…

Jeg parkerer i Magasin’s parkeringshus i Lyngby. Kan se at man kan bruge EasyPark app’en, og bruger den som aftest.. Får en områdekode jeg skal bruge, kontrollerer den passer, og går de ca 80 meter tilbage til bilen. Mens jeg går tilbage til bilen, skifter den så til et andet område. Det ser jeg ikke, og betaler dermed for min parkering, men i et forkert område. 2 dage senere ser jeg tilfældigvis en lille seddel, der sidder på vej ned i mit motorrum. Det er en p afgift på 915 kr, som jeg har fået af Q-park. Jeg står fuldstændig uforstående, og kontrollerer straks min kvittering for parkering. Den siger jeg har holdt 1 time og 50 min, og betalt 46 kr for det. Ringer til Q-park, men de fastholder at det er kundens pligt at gøre det rigtigt.. Det er jeg enig i, men om jeg betaler 46 kr i område A eller B, det ændrer jo ikke på at jeg har betalt..
De eneste der vinder her, er Q-Park, EasyPark får 46 kr for en ydelse jeg ikke åbenbart har fået, og Lyngby Storcenter får ALDRIG mig at se igen..
I skriver det skal være nemt og gennemsigtigt at parkere gennem jer, det er desværre ikke, som i SLET ikke..
I har søde medarbejdere ved telefonen, men jeg kan kun se det som en kynisk pengemaskine, som leverer en “ service “ som hverken kunder eller forretningerne kan være tilfreds med..
Jeg har betalt, men kastet pengene i den forkerte kasse, og det koster 915 + 46 kr, og Magasin og Lyngby storcenter en kunde mindre i fremtiden..
I KAN IKKE VÆRE DET BEKENDT 😔
Lav dog ens betaling alle steder i området, er ligeglad om det er 20 eller 30 kr i timen, men 915 kr, fordi det er et FORKERT område, det er tyveri ved højlys dag..
Hvis det ikke ændrer sig, så håber jeg at lynet slår ned i Easy-Park..

7. lokakuuta 2025

Hej Michael,

Tak for din feedback.

Jeg forstår at det er meget frustrerende at få en afgift når man ellers sidder med en følelse af at man har gjort det hele rigtigt.

Det er vigtigt for mig at understrege at vi får absolut ingenting ud af når vores brugere får en afgift, da pengene du betaler via vores app bliver sendt videre til dem der administrerer området.

Du kan dog få disse refunderet af os hvis du har fået en afgift, ved at kontakte os.

Hvis du starter en parkering manuelt i vores app og du ønsker at vores app skal finde det område som du holder i, er det vigtigt at du ikke forlader køretøjet inden at din parkering er startet, da appen tager udgangspunkt i vor din telefon befinder sig.

Du kan ved at læse skiltningen på området også altid se hvilken områdekode du skal søge på i vores app.

Nadja B. / EasyPark

trukket penge, og alligevel en afgift

Jeg havde den tvivlsomme fornøjelse af at anvende easypark til registrering af parkering i Fredericia. og de sender da også en bekræftelse på at mobilpay er gået igennem. og de husker selvfølig også at reservere deres penge.
Der er dog ikke oprettet en parkerings tilladelse åbenbart så aften ender med en afgift.
efterfølgende har jeg skulle i gennem flere AI samtaler før jeg ender med et menneske (tror jeg), som desværre informere om at det ikke er deres ansvar og de ønsker mig en god dag.

vælg en anden app/ service eller find et andet sted at parkere. for easy park er åbenbart ikke en parkerings tilladelse udbyder.

30. syyskuuta 2025

Hej Niclas,

Tak for din feedback.

Jeg forstår at det er frustrerende at få en afgift, når man samtidig sidder med en følelse af at man har gjort alt rigtigt.

Hvis du har fået en afgift fordi du ikke har haft en parkeringstilladelse til området, skyldes det at du har parkeret et sted hvor der kræves en særlig tilladelse at parkere.

Det er derfor desværre ikke nok at bruge vores app på området.

Her skal man passe på

Her skal man passe på. Vi er lige blevet trukket godt 5.000 kr. for at have holdt et sted ca. 14 dage.
Hvilket ikke passer.
De vil nu blive politianmeldt for bedrageri.

Hej,

Tak for din feedback.

Det lyder naturligvis underligt.

Du må meget gerne kontakte os så vi kan tage et kig på hvad det er vi trækker penge for.

Dyrt bekendskab

Dyrt bekendtskab. Brugte easypark app til en enkelt parkering og afmeldte samme dag. Jeg måtte alligevel betale 50 kr ekstra til easypark trods de skriver at man har en gratis prøveperiode.
Kan på ingen måde anbefales, når der nu er andre gode alternativer som er gratis.

5. lokakuuta 2025

Hej Ruby,

Tak for din feedback.

Det er ikke gratis at bruge vores app, da vores app er til betaling for parkering.

Den gratis prøveperiode omhandler hvis du har skrevet dig op til et abonnement inde hos os.

Du må meget gerne kontakte os, så vi kan tage et kig på hvad du har betalt for.

Man tror det er løgn

Man tror det er løgn. Havde en kameraparkering som ikke var blevet "slettet". Var taget på ferie i udlandet og her 16 dage efter ringer jeg til Easypark. Kommer igennem inden for 1 minut og taler med en virkelig servicemindet herre. I løbet af 30 sekunder havde han klaret opgaven. Og ikke noget med at betvivle min forklaring. Topklasse Easypark. Fortsæt med det.

Hej Peter,

Tusind tak for dine søde ord.

Det er altid dejligt når vores brugere vender retur med deres gode oplevelser og vi er heldigvis ikke bange for at indrømme når der er sket en fejl hos os.

Jeg håber at vi kan fortsætte med at overraske dig positivt i fremtiden.

Emparkering og afregning

Emparkering og afregning

Hej Peter,

Tak for din feedback.

hvor er det dejligt at høre at du er glad for vores app.

Vi håber at vi kan blive ved med at glæde dig med vores app.

du må have en vidunderlig dag!

Kæft det er ringe......

Kan se, at det ikke er den første dårlige anmeldelse, I får…

Jeg har et problem med EasyPark: Jeg bliver trukket for parkeringer, jeg aldrig har foretaget. Derfor prøvede jeg at være hurtigt ude og kontaktede jer allerede fra morgenstunden kl. 8:30, da I åbner. Men hver gang jeg bliver stillet igennem, lægger jeres såkaldte kundeservice bare røret på.

Det er fuldstændig uacceptabelt og ekstremt ringe service. Nu har jeg forsøgt tre gange – og alle tre gange bliver der bare lagt på.

Hej Anders,

Tak for din feedback.

Det er desværre ikke så nemt som vi kunne ønske kun at få 5-stjernede anmeldelser når vi arbejder i parkeringsbranchen, men vi gør os naturligvis meget umage for at prøve.

Jeg forstår at det er frustrerende at blive smidt af når man ringer til os.

Vi oplever desværre lidt udfordringer med at nogen teleselskaber ikke kan komme igennem hos os.

Du kan fortsat kontakte os på chat og mail.

My vehicle was blocked

My vehicle was blocked. The app referred me to customer care. The chat did not understand the issue and referred me to customer care. No telephone number on app or website.

2. lokakuuta 2025

Hej Lars,

Tak for din feedback.

Vores kontakt information fremgår naturligvis inde på vores hjemmeside.

Du kan kontakte os telefonisk på +45 70 22 12 08 eller på vores mail info@easypark.net

Mangelfuld info

Åbner appen, er i det blå felt jeg parkerede i. Vælger klokkeslæt, bil og trykker start.
Den har så valgt et andet område, og jeg får en bøde.
EasyPark vurdere det er min egen fejl.

30. syyskuuta 2025

Hej Anders,

Tak for din feedback.

Inden at du starter din parkering i vores app vil du præsenteret for hvilket område og køretøj at du er ved at starte din parkering på.

Når du trykker start i appen bekræfter du at det hele er korrekt.

Jeg bliver derfor nødt ti at bekræfte at fejlen ligger hos dig, men vi vil dog gerne refunderer pengene for din parkering når du har fået en afgift.

Du må derfor gerne kontakte os så vi kan sørge for dette.

Application à fuire,

Application à fuire,
Ils font plusieurs prélèvements sur un même stationnement. Je ne comprend pas pourquoi ????
J'abondonne cette application est retourne à la méthode traditionnelle avec le parcmètre, c'est plus sur.
En plus ils répondent en anglais au avis négatif.

25. syyskuuta 2025

Hi Samir,

Thank you for your feedback.

I understand that you are frustrated to pay twice for the same parking. I would like if you contacted us so we can take a look on this since this shouldn't be possible.

Our phone number is +45 70 22 12 08 but we only speak danish and english.

The reason that we answer you in english is because you write to us in french and you contact us on our danish site.

Unfortunately we can not speak french and we don't want to do a directly translation on google since this can lead to a lot of misunderstandings.

Have a lovely day!

Best regards,
Nadja B. / EasyPark

Fik en parkeringsafgift fra EuroPark…

Fik en parkeringsafgift fra EuroPark pga en teknisk fejl I EasyPark-appen de kunne godt se det var en fejl og valgte at få parkeringsafgift annulleret hos EuroPark.
Super service fra EasyPark💪

22. syyskuuta 2025

Hej Freddy,

Tak for din feedback.

Jeg er naturligvis rigtig ked af at høre at der har været en teknisk fejl i vores app som har resulteret i at du har fået en afgift.

Jeg er udover dette så glad for at vi har kunne hjælpe herinde og at vi har kunne lokaliserer fejlen så det forhåbentlig ikke sker en anden gang.

Nadja B. / EasyPark

Kan ikke kontaktes pr. tlf eller live chat

Har prøvet at oprette en parkeringsapp hos Easypark, men modtog ikke den nævnte 6-cifrede verifikationskode. Prøvede at kontakte selskabet kl.12.15 via chatboksen, som meldte at live chat var uden for åbningstiden kl. 09-15.30!!! Har også prøvet pr. telefon, som også melder at det er uden for åbningstiden. Har ringet ca. kl. 12.10 en onsdag!

17. syyskuuta 2025

Hej Inger,

Tak for din feedback.

Mellem 12:00-12:30 spiser vi frokost herinde, hvorfor der i dette tidsrum er lukket på vores chat og telefon.

Jeg forstår at det er frustrerende når man ønsker svar på hurtigt, hvorfor at vi giver besked om at vi har frokost i denne periode.

Jeg vil derfor anbefale at du forsøger at ringe til os uden for denne tidsperiode, så vi kan hjælpe dig.

Nadja B. / EasyPark A/S

Fungerede perfekt også i udlandet

Vi er lige kommet hjem fra en ferie på Sicilien. Af alle steder kunne vi bruge Easypark på Sicilien. Vi talte oven i købet med en virkelig sød parkerings vagt, og hun kunne nærmest med det samme se, at vi havde aktiveret vores app, det fungerede perfekt. Appen var lynhurtig til at finde hvor vi var, og det var jo bare så meget lettere end en betalings automat på italiensk.

11. syyskuuta 2025

Hej Connie,

Tak for din feedback.

Hvor er det vidunderligt at høre at vores app også fungerer som den skal på Sicilien.

Vi gør en stor dyd af at vores app er opdateret alle de steder hvor vi kan bruges og at oversættelserne er helt opdateret, din feedback er derfor meget betydningsfuld for os.

Forslag til ny funktion.

Hej EP

jeg er rigtigt godt tilfreds med jeres app. Den gør alting meget nemmere.

Jeg har dog bare en lille bøn.
I dag fik jeg en bøde af Europark på 995 fordi jeg ikke fået trykket ‘START PARKERING’. Helt klar min egen fejl.

Men det havde reddet mig hvis appen kom med en advarsel eller alarm der handlede om, at jeg har påbegyndt en parkering jeg ikke havde trykket start til.

Altså, jeg vælger område og jeg vælger tiden. Det vil sige jeg er i gang med at registrere en parkering. Men enten har jeg glemt det eller også er min finger smuttet. Uanset hvad fik den ikke startet parkeringen.

Mit forslag er, at hvis man fx 60 sekunder efter man har valgt parkeringstid IKKE har fået trykket på start, så skal min mobil gå fuldkommen amok med alarmer fra min Easypark app, fordi så er der en stor sandsynlighed for at jeg ikke har fået trykket på start. Det er mega ærgeligt at få en dummebøde når appen faktisk kunne have reddet mig med lidt mere funktionalitet.

vh
Karsten

13. syyskuuta 2025

Hej Karsten,

Tak for din feedback.

Jeg synes din ide lyder helt genial, men jeg sidder desværre ikke og tager de store beslutninger om den slags herinde.

Jeg har dog sendt din ide videre til vores app-udviklere.

Nadja B. / EasyPark

Der er fejl i systemet og jeg kan ikke…

Der er fejl i systemet og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen, da jeg er privatkunde.

Jeg er ikke registreret for en udkørsel og nu står der at bilen har stået i et parkeringshus i 18 dage. I midlertid har jeg foretaget parkeringer andre steder efterfølgende og har fået og betalt regninger.

Den pågældende parkering varede få timer.

Der er ingen måde at komme i kontakt med Easy Park, så jeg håber at denne "sviner" vil gøre at Easy Park kontakter mig i stedet.

Jeg kan kontaktes på telefon nr. 42618821 eller mail Stjernefinans snabel a gmail.com

Venlig hilsen

23. elokuuta 2025

Hej,

Tak for din feedback.

Du kan kontakte os på +45 70 22 12 08, eller på mail info@easypark.net og på vores chat.

Vi vil altid gerne hjælpe med at stoppe en parkering som ikke er blevet læst ud korrekt.

Rigtig god dag.

områdeparkering virker ikke

områdeparkering virker ikke. Jeg kunne ikke se området omkring dgi og valgte forkerte og det koster mig 900kr plus parkeringsbetaling. Det har jeg svært ved at synes er uretfærdigt. Gør det tydligere!

Hej Kim,

Tak for din feedback.

Du kan altid dobbelttjekke hvilken områdekode du skal søge på i vores app, ved at tjekke skiltningen på det område hvor du parkerer.

Områder hvor du kan benytte vores app, så vil der være markeret inde i appen som et område.

Hvis du er i tvivl om hvorfor at afgiften er udstedt, så er du velkommen til at kontakte os så vi kan kigge på det sammen.

Nadja B. / EasyPark

A company that punishes drivers for…

A company that punishes drivers for using their app correctly should have no right to exist. And they know it because they literally built a button into the app for you to push when you have a valid parking session and still get a fine. That is the clearest proof imaginable of how broken this system is. EasyPark even advises you to pay the fine. Do not do that! File the complaint directly on Q-Park’s website instead. At least then your case is set on hold, which is the bare minimum of decency. EasyPark could not even manage that.

Hi,

Thank you for your feedback.

We do not give out fines out at EasyPark and we don't benefit at all from when our users are getting a fine.

The reason that we can't put a fine on hold is because we don't give out fines and therefor you should always report it directly to the parking operator which in your case is Q-Park.

We will gladly help our users to understand why a fine was given to you.

Have a lovely day.

Best regards,

Pas på med at lade bil ved dem

Pas på med at lade bil ved dem
Nogle af de dyreste og oven i den dyre pris ligger de så 15% ekstra i service tillæg

Hej Jesper,

Tak for din feedback.

Vi sætter hverken priserne for opladning eller parkering da de er fastsat af udbyderen.

Det er korrekt at der pålægges et servicetillæg på 15% oveni prisen når du parkerer eller lader med vores app. Dette skyldes at resten af beløbet bliver sendt videre til dem der administrerer opladeren eller parkeringspladsen og de 15% går derfor til os for at vi kan blive ved med at forbedrer vores app og service.

Jeg forstår at man kan blive overrasket når man blot ser en pris, men det har omkostninger at drive en virksomhed og have en app til at følge med tiden.

Nadja B. / EasyPark

Har du firma kan jeg ikke anbefale og…

Har du firma kan jeg ikke anbefale og indgå samarbejde med dem. De charger for noget man ikke har brugt. God gammeldags bonde fangeri, men de kræver stadig skriver man har haft god service hos dem før de vil lukke ens aftale som jeg ikke nåede og benytte før de trak mig.

Hej Christian,

Tak for din feedback.

Det er korrekt at det koster et abonnement at have en erhvervsaftale hos EasyPark.

Du har 14 dages fortrydelsesret hvis du ikke ønsker at have det alligevel men hvis du aldrig har brugt de fordele som der er som erhvervskunde og har haft betalt for en erhvervsaftale så er det naturligvis dit ansvar at kontakte os hvis du har brug for hjælp til hvordan du bruger det eller få det opsagt indenfor fortrydelsesfristen.

Når du opsiger din erhvervsaftale hos os spørger vi ind til hvordan du synes vores service har været og om der er noget vi kan gøre anderledes. Du skal naturligvis ikke svare at vores service har været god hvis det ikke er det du mener.

Nadja B. / EasyPark

Parkerede i bruns galleri i århus hvor…

Parkerede i bruns galleri i århus hvor der er 1 time gratis og den selv registrere bilen køre ind og ud og vi har startet parkeringen i appen og det hele og stoppet den og så får man en parkering bøde på 125 kr hvad dælen sker der for danmark.
Og easy park

30. elokuuta 2025

Hej Bo,

Tak for din feedback.

EasyPark udsteder ikke afgifter men vi vil naturligvis altid gerne være behjælpelige med at forstå hvorfor at du har fået den.

Du må meget gerne sende et billede ind til os på info@easypark.net så vi kan undersøge hvorfor du har fået afgiften.