Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Wszystko dotarło na czas i było zgodne z zamówieniem. Produkt spełnił moje oczekiwania, a cała realizacja przebiegła bez żadnych problemów. Polecam!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Chciałbym bardzo odradzić kupowanie kwiatów przez tą platforme. Miesiąc temu zamowiłem kwiaty na okazję roczniczy ze swoją dziewczyną. Zależało mi bardzo aby w bukciecie były lilie które bardzo lubi m... Näytä lisää
Bardzo pozytywne doświadczenie z e-kwiaty.pl. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i bezproblemowo, a kwiaty dotarły świeże i pięknie przygotowane. Wszystko zgodne z zamówieniem, a cała obsługa pr... Näytä lisää
Jestem bardzo zadowolony z usługi! Bukiet był przepiękny i dokładnie taki, jakiego oczekiwałem. Co najważniejsze, kwiaty dotarły do mojej żony już następnego dnia i zrobiły na niej ogromne wrażenie. W... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!
Yhteystiedot
Puola
- e-kwiaty.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Polecam ten bukiet kwiatków
Polecam tą stronke. Bukiet był naprawdę piękny
Kwiaty były wspaniałe i przyjaciółka…
Kwiaty były wspaniałe i przyjaciółka się szczerze wzruszyła. Bardzo dobry serwis. Polecam!
Ogłaszają się
Ogłaszają się, że dostarczają- nie dostarczyli- zwrot pieniędzy 2 tygodnie. Unikać.
Spoko tylko bukiety różnią się od tych…
Spoko tylko bukiety różnią się od tych poglądowych (nawet duży bukiet nie wygląda tak dobrze jak na zdjęciu), a dostawa w dniu zamówienia to po prostu nieprawda (zamówienie na ten sam dzień można składać do godziny 18, a zostało złożone po 14ej), więc jeśli zakupy na ostatnią chwilę to na pewno nie tu
Profesjonalizm
Ocena jest na podstawie odbioru…
Ocena jest na podstawie odbioru przesyłki przez osobę do której została wysłana więc co mam wam opisać?
Gorąco każdemu polecam
Kontakt znakomity , ceny nie są wygórowane, a przede wszystkim piękne kwiaty
Wiazanka kwiatowa niezgodna że zdjęciem…
Wiazanka kwiatowa niezgodna że zdjęciem ktora była na stronie za którą zapłaciłam 200zl.Za ta cenę powinna jednak być taka jak na zdjeciu
Sprawna komunikacja duży wybór …
Sprawna komunikacja duży wybór kwiatow i dodatków
Realizacja zgodna z ofertą
Realizacja zgodna z ofertą, punktualni dostawcy, świeżość kwiatów bardzo dobra .
Zamówienie zrealizowane na czas,kwiaty…
Zamówienie zrealizowane na czas,kwiaty bardzo ładne.
Perfect jak zawsze…
Z poprzedniego zamówienia szybkość realizacji.. Tym razem ze względu na weekend dzień opóźnienia.. W części jest też moja wina co do różnicy czasu..
Łatwość I bezpieczeństwo zakupu online.
Łatwość I bezpieczeństwo zakupu online.
Kwiaty świeże i pięknie ułożone w bukiet.
Kurier uprzejmy i przewidujący.
Całość doświadczenia oceniam na 5 gwiazdek.
Piękny bukiet
Polecam, żona była zachwycona bukietem, szynka dostawa wszystko super. Polecam
Kwiaty miały być dostarczone na…
Kwiaty miały być dostarczone na urodziny, między 9 a 12. Nie dość, że człowiek siedział w domu oczekując przesyłki, to jeszcze wysłali powiadomienie, że przesyłka została dostarczona. Po mojej interwencji na drugi dzień, Pani z obsługi klienta potwierdziła, że kwiaciarnia zapomniała o tym zamówieniu. Powiedziałabym-zdarza się, ale jeśli wysyłają powiadomienie, że kwiaty zostały dostarczone, spodziewam się, że liczono na to, że nikt się nie upomni.... Zdecydowanie nie polecam.
Warto kupować tam kwiaty
Dostawa na czas, kwiaty na rocznicę ślubu bardzo ładne
Firma dotrzymuje terminu
Firma dotrzymuje terminu, co jest bardzo ważne. Prezent jest aktualny w danym dniu, a nie za dwa lub trzy dni. Ważne, że towar jest świeży. Tylko trochę drogo. Latem, przy dużej dostępności kwiatów powinno być taniej
To że wszystko jest na czas i świetnej…
To że wszystko jest na czas i świetnej Jakości
wszystko na czas
Trustpilot-kokemus