3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Værste oplevelse jeg længe har haft

Værste oplevelse jeg længe har haft! Hvis du har den mindste kærlighed for dit kæledyr så hold dig langt væk! Jeg kom ind for, at få rettet på nogle af min hunds tænder også går jeg ud med en hund, der har vejrtrækningsproblemer?? Ik nok med det så når jeg konfronteret ejeren med det så vælger han usympatisk at sige min hund har aggressions problemer og give mig skylden for den dårlige behandling han fik hos dem. Håber det samme sker for ham næste gang han skal til tandlægen

16. maaliskuuta 2026

Jeg kan IKKE anbefale Ølstykke…

Jeg kan IKKE anbefale Ølstykke Dyreklinik ved øjenskader hos hund.

Vi konsulterede klinikken fordi vores hund havde puds i øjnene, som ikke skulle være der og han lukkede øjnene, selv når han sad op.

Vi blev sendt hjem med 2 slags dråber og kontrol om en uge.

Efter få dage var den hel gal. Jeg kontaktede derfor et dyrehospital og der var ingen tvivl. Han blev opereret omgående. Han havde et dybt hornhindesår på det ene øje og en ridse i den anden hornhinde.

Det undrer mig at Ølstykke dyreklinik ikke kunne se dette. Jeg har efterfølgende talt med indehaver og han fastholder at det er den rigtige behandling, de har givet min hund.

JEG ER MEGET UENIG MED HAM

4. heinäkuuta 2025

Verdens bedste dyrlæge

Verdens bedste dyrlæge
Jeg har lige ringet til min dyrlæge i dag pga. en af vores hunde har haft det skidt og havde brug for vejledning. Tusind tak til personalet(Josephine) for jeres tid og tålmodighed og for at rumme vores bekymringer. Vi er utrolige glade for at have jer til at tage sig af vores dyr. Både vores hest og to hunde har samme dyrlæge. Kun oplevet super god service, rummelighed og stor omtanke for dyrene og os bekymret dyreejere. Kan varmt anbefale verdens bedste dyre klinik, hvor personalet er i top og dine dyr er i bedste hænder.

3. tammikuuta 2025

Meget professionel behandling til min…

Meget professionel behandling til min syge hund. Jeg var først ved en anden dyrlæge om natten, som ikke kunne finde ud af hvad der var galt.
Min hund havde fået en mindre hjerneblødning, under fødsel, som dyrlægen hos Ølstykke dyreklinik håndterede fantastisk. Dels kunne han hurtigt stille rette diagnose, og igangsatte behandling hurtigt. Efter et par timer, var hun hjemme hos sine nyfødte hvalpe, og trives i bedste velgående.
Tak for top professionel indgriben, der redede et helt kuld hvalpe, samt deres mor

10. heinäkuuta 2024

Brug IKKE denne dyrlæge, medmindre du godt kan lide at folk behandler dig dårligt

Jeg stod med en akut syg kat der skreg af smerte, pga blæresten, hvis man rørte ved ham. Så jeg ringer til dyrlægen (vagtdyrlæge da det var sent)
Og forklarer grædende situationen, forklarer at jeg grundet brækket arm havde været sygemeldt og desværre ikke havde fået den løn jeg plejede og derfor ville høre om jeg kunne splitte regningen i 2 så jeg kunne klare mig den måned.

Dyrlægen siger kort og kontant NEJ, og så forklarer jeg ham at så må aflivning være vejen frem fordi jeg ikke havde råd til længere sygeforløb..

Jeg får dette flabede svar tilbage: hvis katten alligevel skal aflives, hvorfor så tage til dyrlægen med den? Du kan jo bare lade blæren sprænge, så dør den alligevel😱

Jeg var voldsomt chokeret og virkelig ked af det og ked af den behandling..

Endte alligevel med at tage til dyrlægen næste morgen, da jeg boede tæt på.. og da vi stod med katten følte jeg virkelig ikke at dyrlægen tog mig seriøst og virkede næsten sur over at jeg ikke havde råd til at behandle katten..

Den kat var min bedste ven, og er ked af at jeg ikke fik den hjælp han havde brug for😳

Kan absolut ikke anbefale denne dyrlæge!

9. helmikuuta 2023

Var ved Carsten igår med en hund som…

Var ved Carsten igår med en hund som desværre hoppet ud af armene og landet med hovedet i gulvet og der vil jeg give Carsten zen største ros man kan han handlet hurtigt og fik hunden i behandling med det samme og inden vi gik der fra var hunden sig selv igen så stor tak til jer

20. helmikuuta 2023

Verdenens sværeste job, redder vores kære.

Jeg tror intet job er svære end at være læge for patienter som intet fortæller, jeg vil give min største respekt til Carstens klenik, serøse venligt personale der af hjerte forsøger at redde alle vores kære dyr.
Tak til alle jer der gør det bedste i nu kan ud fra de svære vilkår i dagligt arbejder under.
TAK FOR SUPER MENNESKELIG BETJENING GENNEM MANGE ÅR
At jeres butiks produkter ikke kan sælges med tab, det burde være klart for alle.

23. syyskuuta 2022

Ikke tilfreds overhoved !!!

Jeg har nu købt foder til vores hunde igennem flere årtier men det stoppede igår ,jeg stiller aldrig mine ben der mere!

Jeg kommer for at købe foder som jeg plejer og vælger jeg vil købe 12 kilo denne gang ellers har jeg købt mindre poser de sidste 3 gange jeg har købt har priserne på deres hundefoder ikke passet til prisen der stod ved varen på hylden til produktet ,en kunde har altid ret !

Jeg går til kassen og pigen i kassen er vældig sød og hun hjælper også med at finde det rette produkt fordi min hund desværre har fået forkert foder over meget lang tid det min skyld selv ,men jeg kommer optil kassen med den flinke pige som så siger du har noget rabat osv på din app jeg siger det fint det trækker du bare fra skal sige det stod til 805 på skiltet under produktet men i kassen skal der så trækkes de der rabatter fra som udgør ca 150 kr men produktet er jo så steget oppe i kassen til 945 kr altså ikke 805 som der står for 12 kilo ,jeg undre mig og spørg indtil prisen hvor hun siger prisen er steget OKAY spændende for den besked fik jeg også sidste gang for 14 dage siden da jeg købte en lille pose foder ,hun siger så nu kunne hun ikke gøre noget ved det hun spørg så ejer af butikken som står og giver Hills skylden for de har hævet prisen men hey er det mit problem nej få nu rettet de priser for den pris kunden ser er den man skal betale også nytter det jo ikke at give en forhandler skylden el fra røve en kunde så min rabat er jo i bund og grund ikke brugt !

Det bliver så 795 og det betalte jeg med udfra prisen på skiltet til produkter står der 805 det giver så ingen mening at betale 795 det jo ikke de 150 jeg får på min rabat !

Det simpelhen en ommer få rettet jeres priser det vel også derfor man har personale ansat for at gøre de ting for at begynde at diskutere med en kunde uhhh den er ikke god sorry!

Og vil tilføje pigerne dernede de andre gange har givet mig prisen som stod på skiltet trods de også i kassen kunne se prisen var en anden,jeg skal da ikke som kunde minde jer om at rette jeres priser til den rigtige hvor lang tid tager det at lave skilte 10 min ?

Ejer skal nok sætte sig ind i at kunden skal have det til den pris som står på skiltet og det vedrøre ikke mig i får et underskud som ejer stod og sagde fordi i ikke retter jeres priser når i ved de er steget !

Det nytter ikke at give en forhandler skylden når det ligger på ejer og ansattes skuldre.

Jeg finder selv ud !

28. huhtikuuta 2022

Mit dyr i centrum!

Har kun rosende ord om dyrelægerne i Dyrgod.
De tager sig tid, lytter til symptomer, tjekker dyret. De kigger dig i øjnene når du spørger om hvordan det går. Har desværre lige været nød til at få aflivet en kat på en søndag. Det var så fint og æstetisk. Hun tog sig god tid til at være der for min kat og for os. Tak!

19. lokakuuta 2020

skræmmende

Jeg har min hest, som en dag pludselig får voldsom feber og nedsat appetit samt svagt drikkende. Da jeg aldrig har haft en syg hest, så kontakter jeg denne dyrlæge, som så kommer ud. Han kigger lidt på min hest, som er 7 år. Han sir at det nok bare er en influenza og så udtager han 4 blodprøver og fortæller mig at jeg skal holde øje med temperaturen og at den ikke må blive højere end 42 grader. Han udskriver medicin jeg skal gi ham..
Da jeg er bekymret for mit hest og hans temperatur falder og stiger hele tiden, så har min veninde som hjælper mig daglig kontakt til dyrlægen som forklare os at han selv prøver at bekæmpe den virus han har. Men jeg undre mig over at min hest ikke spiser og drikker optimalt, men dyrlægen virker ikke synderligt bekymret og sir at han skal nok spise og drikke når han blir tørstig og sammenligner det lidt med os mennesker når vi har en virus. Men han sir dog at vi kan give han en masse havre da det kan give ham noget energi. Dette tænker jeg umiddelbart er en dårlig ide da han bare står og dårligt kan gå fordi bagparten er delvist lammet.
Da jeg efter 3 dage blir ringet op af min veninde som var ude ved ham, som fortæller mig at min hest er ved at falde om, drøner jeg derud i panik og vi kan ik komme i kontakt med dyrlægen. Vi tar en beslutning om at ringe til landbohøjskolen, som kommer med det samme og gennemtjekker min hest fra slimhinder og alt andet. Det viser sig så at min hest udover at have en eller anden virus også er svært dehydreret. Havde det ikke været for landbohøjskolen, så havde jeg ikk haft min hest længere.
Det viste sig at være en herpesvirus.
kommentaren, da jeg konfronterede dyrlægen, så var han bare så ubehøvlet og flabet. Han burde ikk ha lov til at være dyrlæge.

4. maaliskuuta 2019

Dyrlægen opdagede ikke hvor syg hun …

Dyrlægen opdagede ikke hvor syg hun var…

Vores missepige på 10 år er en dag i august rigtig skidt tilpas. Som kæledyrsejer ved du hvornår dit kæledyr trives og hvornår det ikke trives.
Jeg var ikke i tvivl om, at hun havde det rigtig skidt. I flere dage havde hun gemt sig under sengen, spiste ikke og hun var ikke opsøgende – stik imod den hun plejer at være.

Derfor opsøger vi dyrlægen, som vi forventer at vide mere end os. Jeg har en forventning, om at en dyrlæge med en lang uddannelse bag sig, ud fra min observation kan kombinere det med sin egen viden og erfaring, til at finde frem til en diagnose – muligvis med nogle blodprøver som kan give et klart svar, men hos denne dyrlæge oplevede jeg nedenstående:

Den 22. August 2017 bliver vi kaldt ind. Dyrlægen starter med at sige ”puh, hun stinker af pi*”. Han henvender sig til Chili og siger ”er du en gammel kat der lugter af pi*”.

Chili har altid være meget bange for at køre bil og derfor tisser hun i transportkassen.
Jeg fortæller ham dette og at hun ikke er gammel nok til at tisse ned af sig selv. Det ignorerer han.
Jeg oplyser ham, at hun har fået binyrebarkhormon i en del år, og at hun har døjet med urinvejsinfektion det sidste års tid. Han vejer hende og hun har tabt 500 gram inden for meget kort tid, som jeg åbenlyst studser meget over.
Hun kigger op på mig med bedende øjne og gemmer sit ansigt i min arm, som jeg også påpeger over for dyrlægen ikke er normalt adfærd.
Dyrlægen giver Chili smertestillende i nakken, men hendes pels vil ikke trække sig tilbage og det erfarer vi efterfølgende, er et tydelig tegn på dehydrering.
Med så mange informationer (sygdomshistorie, vægttab samt adfærdsændring), burde klokkerne have ringet hos ham, men hun får blot medicin til endnu en urinvejsinfektion med hjem.
Inden vi tager afsted, tager han lige hendes temperatur og udbryder ”der sidder en stor lo** i vejen”, hvilket gør mig ked af det, fordi jeg kan se at hun er syg.

Chili får det værre da vi kommer hjem og min mand kører straks til dyrehospitalet i Valby, hvor de med det samme konstaterer at Chili er voldsomt dehydreret. Enhver dyrlæge burde ifølge dem have observeret dette. Vi fik foretaget blodprøver som senere hen viste at hun havde sukkersyge.
Chili får lagt et drop mod dehydreringen og får det mærkbart bedre i løbet af aftenen og natten. Min mand taler med dyrlægen kl. 2 om natten.

Desværre er nyren så svækket af binyrebarkhormonet, at det væske som Chili får ikke kan omdannes til urin i nyren og derfor har ophobet sig i hendes lunger, hun er langsomt ved at blive kvalt. Vi mister Chili under et døgn efter besøget hos Ølstykke dyrlæge.

Hvis Ølstykke dyrlæge havde været mere kompetent og havde opdaget at hun var dehydreret, havde vi kunne handle hurtigere på at hun var så syg. Vi havde mistet hende under alle omstændigheder, men hun var ikke blevet trukket igennem et lidende døgn.

Selv jeg som ikke er dyrlæge kan lægge to og to sammen. Den store lo** som han kommenterede og som sad i ”vejen” for termometeret, var også et tegn på at hun var dehydreret. Hun havde jo forstoppelse og kunne ikke komme af med sin afføring fordi der ikke var væske i hendes krop.

Dette er desværre vores triste erfaring med Ølstykke dyrlæge og vores anden kat besøger dem ikke mere. Vær opmærksom på denne erfaring til jer som vælger at lade jeres kæledyr besøge Ølstykke dyrlæge i god tro om, at de kan diagnosticere jeres kæledyr.

21. lokakuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili