Fantastisk oplevelse hos Helin Hair i Hørsholm! Jeg er virkelig tilfreds med resultatet – farven og striberne blev helt perfekte og præcis som jeg havde håbet på. Der blev lyttet til mine ønsker,... Näytä lisää
Helin hair i Farum. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjordt det, der blev på ingen måder lyttet til hvad jeg sagde,samt frisøren var utrolig dårlig til dansk, Frisøren var sur og tvær und... Näytä lisää
Velkommen til Helin HairSaloner, hvor skønhed og velvære starter med dit hår. Vores saloner, beliggende i Værløse, Farum ,Allerød og Hørsholm, er designet til at tilbyde den ultimative forkælelse fra top til tå. Vores dedikerede og erfarne team af stylister og terapeuter er klar til at hjælpe dig med at opnå dit drømmelook. Vi er specialiserede i alt, der har med hårpleje at gøre – fra klipning og farvning til styling og extensions. Vores mål er at tilbyde kvalitetsprodukter og behandlinger til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forstår, at dit hår er en vigtig del af din personlighed og stil, og derfor er vores ambition at give dig en professionel og kompetent rådgivning. Vi holder os opdaterede med de sidste nye produkter og trends, så vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte look til dig. Og vi har altid god tid til dig – vores varme og venlige personale vil sikre, at du har en uforglemmelig oplevelse, når du besøger vores salon. Dit hår, din hud og din krop er en del af dig og et udtryk for, hvem du er. Når den rigtige stil, farve og hårkvalitet kombineres, kan der skabes det look, du efterstræber. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå netop det, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon.
bymidten 40, 3500, værløse, Tanska
- +45 2625 9292
- info@helinhair.dk
- helinhair.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg havde ringet til Hørsholm afd
Jeg havde ringet til Hørsholm afd. Og specifikt spurgt efter en frisør der var god til at klippe korthårs frisure på kvinder. Og kom med hår der kunne klippes I mange forskellige frisure! Jeg sagde FLERE gange at det IKKE måtte klippes kort i nakken og ved ørene!! Jeg gik derfra med hår der var BARBERET op over hår grænsen og maskine klippet kort ved ørene. I nakken var det så sindsygt skævt at min ti årige søn helt seriæst ville have klaret jobbet bedre. Det var d. 21 /12 og den 22 om formiddagen tog jeg derop for at klage og få pengene igen. Det kunne ikke lade sig gøre fordi hende der havde klippet mig ikke var på arbejde for én uge senere!! Jeg ville have indsat et billede, men det kan man ikke. I ville tro jeg var blevet klippet hos en bil mekaniker!! 🤡
En klipning af min søn der ligner noget…
En klipning af min søn der ligner noget der er gjort med en køkkensaks. Eneste mulighed var at få samme såkaldte stylist til at forsøge at rette op på tingene. Det blev et nej tak herfra.
Jeg ville ønske man kunne indsætte et billede til skræk og advarsel.
Fantastisk oplevelse hos Helin Hair i…
Fantastisk oplevelse hos Helin Hair i Hørsholm!
Jeg er virkelig tilfreds med resultatet – farven og striberne blev helt perfekte og præcis som jeg havde håbet på. Der blev lyttet til mine ønsker, og man kunne tydeligt mærke professionalisme og stor erfaring hele vejen igennem.
Super god stemning, dygtige hænder og et flot resultat. Kan varmt anbefales!
Helin Farum d. 30/10 kl. 11:10
Jeg besøgte salonen i Farum i dag kl. 11:10 for at få ordnet hår i anledning af min 10-årsdag med min kære mand. 💇♀️💖 Jeg synes, at resultatet stemte fantastisk godt overens med det, jeg havde beskrevet. ✨ Frisøren var utroligt venlig; hun kom til at spilde lidt vand ned ad nakken på mig under hårvasken, hvilket jeg kun kan grine af. 😂 Hun undskyldte og løste situationen med en hårtørrer, så ingen skade skete. 💧 Jeg vil helt sikkert komme igen og kan varmt anbefale salonen i Farum. 👍😊
Bare nej til Hørsholm.
Bare nej til Hørsholm.
Når man aldrig ved hvad man får, så går det ikke og jeg er også usikker på de forstår alt jeg siger.
Min søn har det flotteste år og jeg bedte om samme frisure som altid ( typisk drenge frisure - kort i bag/ langt på toppen) og det blev klippet så kort og skævt over alt. Jeg gik ned 2 dage efter og de prøvede at rette op på det men der var nærmest ikke mere hår tilbage.
Min teenage datter skulle klippes 4-5 cm - hun endte næsten med en page så hun var rasende inden vi overhovedet var færdige.
Vi kommer ikke igen.
Meget dyr hårvask
Meget dyr hårvask - helin hair Farum.
Havde bestilt en hårkur med hovedmassage, men det levede slet ikke op til hvad en hårkur er, hun vaskede mit hår med shampoo 2 gange, så kom hun cinditioner i, lød det sidde 1 min mens hun halvhjertet redte det ud. Snakkede med manageren som fortalte frisøren der også var hovedmassagde inkluderer, det fik jeg så, men ingen hårkur blev masseret ind i det, som er det, det skal. kommenterede det da det skulle betale og de ville kun gå med til at slå 100kr af prisen. Manageren kunne ikke kommunikere ordentlig med frisøren da hun ikke snakkede dansk.
Jeg betale 350kr for mere eller mindre en alm. hårvask.
Du kender aldrig prisen, før det er for sent
VÆLG ALDRIG HELIN HAIR!!
Deres klipning er sikkert fin, men du bliver pålagt en ekstra pris, hvis frisøren vurderer, at klipningen tog længere tid end forventet (selvom det tager kortere tid end 30 min.) og du ved det ikke før du skal betale - og det er ikke til diskussion.
Er kunde i Farum og er meget tilfreds…
Er kunde i Farum og er meget tilfreds med både Sevin og Danyelle som begge har haft saksen igennem håret. Og de giver sig god tid til at spørge ind til detaljer, virkelig god behandling.
Kunde igennem flere år og altid tilfreds
Jeg har været kunde hos Helinhair og Sipan igennem flere år og har altid værdsat den gode service samt resultatet fra både klipninger samt behandlinger for tør hovedbund, de er altid dejligt imødekommende, positive og kompetente - kan varmt anbefale Sipan og Helinhair
Jeg har netop fået mit hår klippet af…
Jeg har netop fået mit hår klippet af Sipan igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet! Det er sjældent, man møder en frisør, der virkelig forstår at arbejde med hoved facon og personlig stil – men det gør Sipan til fulde. Fra det øjeblik jeg satte mig i stolen, følte jeg mig i trygge hænder. Han er ikke bare dygtig, men også utroligt opmærksom på detaljer og god til at lytte.
Jeg tog chancen dengang for ca. et og et halvt år siden, da jeg skulle klippes og muligheden opstod – og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde.
Siden hen efter alle mine mange klipninger har jeg altid fået masser af komplimenter – både fra venner, kollegaer og familie. Alle siger, at det ser virkelig flot og professionelt ud. Det er tydeligt, at Sipan har et talent og en passion for sit håndværk, og jeg vil varmt anbefale ham til alle, der leder efter en frisør med både teknisk kunnen og stilforståelse. Derudover tager han tit og ofte på uddannelses og produktture med personale for at blive bedre. Jeg kommer ingen andre steder.
Worst haircut
Lad vær med at få farvet hår hos dem
Lad vær med at få farvet hår hos dem. De kan ikke finde ud af at farve det pænt eller farve ens udformning. Så jeg har nu en hel mørk top selvom det næsten lige er blevet farvet. Kommer ned for at få det fixet og det blir faktisk bare værre. Så jeg anbefaler det IKKE.
Ok klipning hos Helinhair
Ok klipning hos Helinhair, Hørsholm , men træt af høre på en mandlig medarbejder/chef i hvid skorte, der havde en anden kunde i salonen, han talte aggressivt og nedladende til sin kollegaer/ansatte, virkelig en klovn at høre på. En ting er i hvert fald sikkert. Hvis du som leder ikke kommunikerer ordentligt og rettidig, har du tabt

Vastaus yritykseltä helinhair.dk
Ødelagde mit hår.
Var dernede for at få lavet pandehår og fik den værste frisure jeg nogensinde har haft. Jeg viste frisøren op til flere billeder af, hvad jeg gerne ville have, og kom ud derfra med hår der lignede noget en 2-årig kunne have klippet på sig selv.
Mit hår var asymmetrisk, skævt og lignede den værste mullet, (svenskerhår, bundesligahår, eller hvad end man ville kalde det), jeg nogensinde har set, overhovedet ikke i nærheden af det jeg viste frisøren.
De insisterede på, at jeg ikke havde briller på, så jeg kunne ikke engang se katastrofen de havde lavet indtil skaden var sket. Jeg bliver nødt til nu at betale en anden frisør for at redde mit hår. Ufatteligt at man kan få sig selv til at ødelægge nogens hår på den måde.
Totally destroyed my hair
Totally destroyed my hair. I asked for a wolf cut-ish thing, ended up with an uneven blunt fringe, where one side is noticeably higher up than the other. I need to go to another hair stylist to fix this. Would give it 0/5 if I could
Fik lavet lyse babylights og blev…
Fik lavet lyse babylights og blev klippet af sipan. Han er virkelig dygtig og giver sig rigtig god tid til at vejlede og give råd. Og sammen finde den rigtige løsning. Nu skal jeg i gang med deres hårvækst kur fra muran som skulle give nyt liv til håret og gøre det tykkere. Så det er jeg meget spændt på.
Virkelig god oplevelse i Helin Hair i…
Virkelig god oplevelse i Helin Hair i Hørsholm.
Er super tilfreds og vender gerne tilbage
Tak for en dejlig oplevelse og flot arbejde!
Jeg har haft en rigtig dejlig oplevelse af at blive klippet af Svetlana hos Hellin Hair i Hørsholm. Hun er professionel, kreativ og imødekommende. Jeg blev meget tilfreds med resultatet af hendes arbejde og kan virkelig anbefale Svetlana til min familie og vennekreds 👌 Tak!
In Helin Hair In Farum Bytorv
In Helin Hair In Farum Bytorv: I showed a picture of the hairstyle that I wanted to have. The hair was cut a few inches shorter, which really makes a difference with short hair. The hairdresser still tried to convince me that it was the same length, only the styling was different. No, it's not the styling. The hair was too short, and she finally admitted it. The worst haircut I've ever had, and I've been through a few mishaps in this area.
Jeg nyder at komme i salonen …
Jeg nyder at komme i salonen og bliver altid klippet meget tilfredsstillende hos Sevin. Vi får altid en god sludder med grin og smil.
Jeanne