Vanwege aanschaf nieuw aquarium wil ik graag met Alkatronic, Mastertronic en Dosetronic gaan starten. Nol heeft mij uitleg gegeven a.d.v. het systeem dat in de winkel draait. De spullen gekocht (lange... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Uw specialist op het gebied van zeewateraquariums
Baarnsche Dijk 6 B10, 3741LR, Baarn, Hollanti
- 0640675356
- info@dutchreef.nl
- dutchreef.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Top ervaring met Dutch Reefs
Top ervaring met Dutch Reefs. Nol denkt echt met je mee, geeft goed advies en reageert snel op vragen. Alles is naar mijn wensen gegaan en de prijs/kwaliteit is gewoon sterk. Producten werken perfect. Zeker een aanrader!
Levering kwaliteit
Heb nu in het verleden drie keer levende have besteld bij Dutchreef. Het voordeel van Dutchreef dat ze het bij je thuis leveren, helaas is de uitval groot in all drie gevallen, vooral in de laatste en derde levering. Dus dat was mijn laatste bestelling.
reliable seller
reliable seller, excellent prices, on average lower than other shops, shipping carried out within the established times, I recommend it
Levering na 3 weken niet ontvangen
Levering na 3 weken niet ontvangen. Geen reactie per mail en de telefoon klinkt steeds bezet.
Erg teleurstellend en wacht nog steeds op 820 euro!
2 bestellingen gedaan, 1 verkeerd geleverd gevolgd door veel beloftes maar niet goed opgelost (wel verschil in geld retour gehad).
Naar aanleiding hiervan 2e bestelling geannuleerd. Diverse keren gebeld, beloftes maar nog steeds geen geld retour.
Na 2 maanden nog steeds niets…
Na 2 maanden nog steeds niets ontvangen. Twee maal gebeld en twee maal beloofd geweest dat de bestelling verstuurd zou worden. Dit lijkt op fraude. 120 euro verloren.
They take your money and run
They take your money then only respond to say you “forgot” to pay for shipping and need to buy a gift card to go with the order they won’t be sending. After that, you’re on your own.
Time wasting scammers.
Niks kopen Ik had levend steen besteld…
Niks kopen Ik had levend steen besteld heb niks gekregen beweert dat het mijn fout is terwijl het fout op de site staat. heb mn geld terug gekregen. maar wees gewaarschuwd dat het niet goed staat beschreven op de site.

Vastaus yritykseltä Dutch Reef
Slechte winkel met zieke vissen
Slechte winkel met zieke vissen. Hier niet heen gaan als je van je aquarium houd.

Dutch reef…waar begin ik
Dutch reef…waar begin ik?
Eerst en vooral wil ik Nol Luijer bedanken, wat een kerel!! Rijdt deze man maar even een 460km om persoonlijk een Kamoer reef master te leveren. Topper!!
Het toestel zelf overtreft mijn verwachtingen ondanks de hoge prijs, benieuwd of andere toestellen ook deze kwaliteit kunnen waarmaken.
Bedankt Dutch Reef voor de excellente service.
Don´t use
Worst ever service I have encounter buying on line.
Product laten annuleren en alsnog geld houden!
Allereerst heb ik een product besteld via de website. Na zelf contact opgenomen te hebben waarom het langer duurt dan aangegeven blijkt het niet meer leverbaar. (Website niet up to date) ze bieden een alternatief aan maar niet met dezelfde verzendsnelheid zoals vermeld op de website. Ik laat het product annuleren en vragen mijn geld retour. Dit zou even duren geven ze aan. Tot mijn verbazing komt meer dan twee weken later het product alsnog per post. Na meerdere keren geprobeerd contact te krijgen via de email en via het web formulier en de chatfunctie geen gehoor. Er rest mij niets anders dan mijn frustratie hier te uiten. Een schandalig service en criminele manier van een bedrijf runnen.
Denkt goed mee en geeft goed advies
Denkt goed mee en geeft goed advies. Leuke winkel met mooie koralen. Installeert ook bij mij thuis, wat mij veel tijd en gedoe scheelt. Dus ook zeker voor de beginnende zee aquarium houder echt een aanrader!
Mooie winkel en een vriendelijke…
Mooie winkel en een vriendelijke eigenaar die professioneel advies geeft en voor je klaar staat als het minder in je aquarium gaat.
Super service en goed advies
Afgelopen week een compleet aquarium aangeschaft. Compleet met alles erop en eraan. Goed advies gekregen, geen poespas gewoon recht toe recht aan. DE bak staat inmiddels in te draaien. Dus als je advies zoekt omdat je een bak wil starten kan ik Dutch Reef echt aanraden. Ik ben zelf geholpen door Nol.
Late bezorging, klantenservice antwoordt niet
Bezorging later dan vermeld op de website. Klantenservice reageert niet op mails met vragen.(2x gemaild) De dieren zijn uiteindelijk wel goed aangekomen.

Slechte zaak!
Slechte zaak!
Wat besteld...nooit verstuurd.
Geld terug gevraagd, dan reageerd meneer niet meer totdat je dreigt om aangifte te doen. Dan staat het geld opeens binnen een paar u op je rekening. En niets is zijn fout.

Vastaus yritykseltä Dutch Reef
slechte tot geen communicatie. geld weg...
slechte tot geen communicatie.
Heb mijn bestelling elders moeten plaatsen omdat ik niet meer kon wachten. naar mijn geld kan ik fluiten en doen gewoon of ze van de aardbol verdwenen zijn.
Super scherpe prijzen en een…
Super scherpe prijzen en een uitstekende en snelle service!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.