Duschkompaniet Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alltså, det här duschmunstycket med filter är verkligen en game changer! Jag har redan ett filter till vattnet hemma, men ändå märker jag en så stor skillnad. Och när jag såg hur mycket som hade saml... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Håret blir lenare och inte lika grönt som det tyvärr blir utan filtret. Dock upplevde jag att jag behövde byta filtret tidigare än vad jag behövt innan. Förut har filtret gett resultat ca 3 månader, m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har haft så otroligt uttorkat hår som inte vart fint alls när jag haft det utsläppt. Jag har egentligen lockigt hår när det är friskt. Efter någon v med munstycket har jag fått tillbaka mitt självfall... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Enda anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor är att det inte går att ändra intervallen på dusch filtret intervallen, det kommer ett nytt var 3e månad, jag upplever att det hinner bli igen satt, h... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. ja myös
  3. Ihotautilääkäri
  4. Kampaaja
  5. Kosmetiikan tukkumyynti
  6. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

På Duschkompaniet erbjuder vi det filtrerande duschhuvudet LILY som kombinerar skandinavisk design och kvalitet med innovativ teknik för att förbättra din duschupplevelse. Våra produkter är designade för att göra hårt vatten mjukt, filtrera bort metaller och orenheter som skyddar och förbättrar din hud och ditt hår Vår mission är att göra rent vatten till en självklar del av den svenska rutinen, med kundnytta som vårt ledord. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, både genom våra produkter och vår service. Välj Duschkompaniet för att uppleva skillnaden rent vatten kan göra i ditt liv.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

222 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra erfarenthet efter 6 veckor

Har bara använt munstycket 6 veckor men upplever att framförallt mitt hår inte känns lika ”trassligt” efter duschen.
Upplever också att det blir mer tryck i vattnet när man duschar.
Ska bli spännande att se om det blir större skillnad även på huden efter lite längre tids användning.

28. toukokuuta 2026

Håret har blivit starkare

Har nu använt det sen januari, Håret har blivit mjukt, jag tappar inte hår längre och det har blivit lite tjockare och längre! Jag är så nöjd! Rekommenderar LILY 100%!

26. toukokuuta 2026

SUPERNÖJD

Jag har haft andra duschfilter tidigare, men aldrig märkt någon större skillnad. Blev nu glatt överraskad, då jag redan efter bara TVÅ duschar märkte stor skillnad på både hud och hår. Har nu använt i ett par veckor och är verkligen SUPERNÖJD.

25. toukokuuta 2026

Fantastiskt filter!!

Jag upplever att jag fått mycket ljusare hår än innan. Mina kollegor, vänner och även min frisör har också sagt det. Är uppvuxen med egen brunn. Färgat slingor i många år som sedan övergått till en grön och dassig nyans, gång på gång. Bodde i stan under 4 år, då blev det bättre. Sedan ut på landet igen. Var rädd att jag skulle få det gröna nyanserna tillbaka. Men nu är det slut med det! Att jag inte hittat detta fantastiska filter innan. Är glad enda in i själen! Ingen torr hud heller och inte lika frissigt hår. Upplever även att håret växer bättre nu. Tack för denna produkt! Kommer alltid ha en Lily!!

Var en lite försenad leverans. Då fick jag kompensation för det. Riktigt bra kundservice.

24. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Är jättenöjd med Lily duschmunstycke &…

Är jättenöjd med Lily duschmunstycke & filter!
Känner att kroppen blir mer återfuktad tack vare filtret. Och tappar inte lika mycket hår med filtret, håret har mer lyster och glans i sig efter varje dusch.

Kan varmt rekommendera detta duschmunstycke & filter till andra som är måna om både kropp och hårets kvalitet. Och som vill få kroppen & håret på att må sitt allra bästa!

14. toukokuuta 2026

Var lagom lång leveranstid

Var lagom lång leveranstid, bara hunnit använda d 4-5 gånger så han inte kunnat säga att jag märkt ngt på mitt hår än, men gillar trycket som blir av munstycket! Hade kanske önskat att d inte var ett hål i mitten. Känner lite skillnad i huden men vet att det ofta brukar bli bättre när våren/sommaren kommer. Men blir ofta väldigt torr & stram efter dusch men har inte upplevt stramandet de få gångerna jag duschat med Lilly ✌🏻 tror man behöver använda d under en längre tid för att märka några underverk! Men jag tror på filterlösningen för allt bruk av vatten med tanken på hur mkt kemikalier å restprodukter som finns i vattenledningarna ✌🏻

15. toukokuuta 2026

Lily duschmunstycke/filter

Bästa duschhuvud jag någonsin haft😊Köpte det för metaller i vattnet. Vi har otroligt mycket kalk b.l.a. Så behagligt att duscha nu och jag får en känsla av att jag känner mig renare. Tack för Lily🌸

Superbra

Superbra, nu blir inte mitt hår missfärgat längre av metallerna i vattnet och det känns mycket mjukare än tidigare!

Bästa 🙏

Gillar munnstycket mycket, så bra tryck tycker hela familjen.
Och det känns så lenande & friskt och bra för min hud som är så känslig efter en massa cellgifter 🙏
Och håret tvättar jag bara 1 gång per veckan, perfekt ju 👌🏻

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin