Alltså, det här duschmunstycket med filter är verkligen en game changer! Jag har redan ett filter till vattnet hemma, men ändå märker jag en så stor skillnad. Och när jag såg hur mycket som hade saml... Näytä lisää
Håret blir lenare och inte lika grönt som det tyvärr blir utan filtret. Dock upplevde jag att jag behövde byta filtret tidigare än vad jag behövt innan. Förut har filtret gett resultat ca 3 månader, m... Näytä lisää
Har haft så otroligt uttorkat hår som inte vart fint alls när jag haft det utsläppt. Jag har egentligen lockigt hår när det är friskt. Efter någon v med munstycket har jag fått tillbaka mitt självfall... Näytä lisää
Enda anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor är att det inte går att ändra intervallen på dusch filtret intervallen, det kommer ett nytt var 3e månad, jag upplever att det hinner bli igen satt, h... Näytä lisää
- Kylpyhuonetarvikeliike
- ja myös
- Ihotautilääkäri
- Kampaaja
- Kosmetiikan tukkumyynti
- Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
Yrityksen kirjoittama
På Duschkompaniet erbjuder vi det filtrerande duschhuvudet LILY som kombinerar skandinavisk design och kvalitet med innovativ teknik för att förbättra din duschupplevelse. Våra produkter är designade för att göra hårt vatten mjukt, filtrera bort metaller och orenheter som skyddar och förbättrar din hud och ditt hår Vår mission är att göra rent vatten till en självklar del av den svenska rutinen, med kundnytta som vårt ledord. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, både genom våra produkter och vår service. Välj Duschkompaniet för att uppleva skillnaden rent vatten kan göra i ditt liv.
Södra förstadsgatan 1, 211 43, Malmö, Ruotsi
- 075-770 19 17
- kontakt@duschkompaniet.se
- duschkompaniet.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Helt otroligt
Helt otroligt, håret mjukare och mer volym, huden len och har slutar med hudkräm helt. Ansiktet har märkt skillnad med, huden glänser helt utan återfuktande kräm. Så även om den kostar lite så är den helt klart värd pengarna, då andra kostnader försvinner och din hälsa blir bättre på köpet. Tack Duschkompaniet!
//Elias
Har använt i 3 veckor
Har använt i 3 veckor. Märker att håret och huden känns mjukare efter duschen. Det absolut bästa än så länge är dock vattentrycket!
Fräsch och behaglig
Fräsch och behaglig, med flera tunna strålar som ger bra tryck och skön känsla.
Vi märker stor skillnad på vattenkvalitén då duschutrymmet håller sig fräscht. Störst skillnad ”hårmässigt” på sonens tjocka lockiga hår som blivit mjukare kch inte så ”frasigt”.
Håret blev över förväntan mjukt
Håret blev över förväntan mjukt! Och lugnare hud. Gick fortare än jag tänkt att se förändringen 👌
Jag gillar både handtaget och strålen…
Jag gillar både handtaget och strålen väldigt mycket. Kommer absolut rekommendera till vänner.
Håret känns friskare och huden är inte…
Håret känns friskare och huden är inte lika irriterad längre 🙏 älskar Lily. Har gjort stor skillnad för min hud och hårkvalitet.
Skön duschstråle
Skön duschstråle, svårt att säga att det känns någon skillnad i hud o hår. Nöjd iaf.
Jag och hela familjen är mycket nöjda…
Jag och hela familjen är mycket nöjda med duschmunstycket Lily. Vi har märkt en tydlig skillnad – huden känns mindre torr efter duschen och vi upplever inte samma klåda som tidigare. Det är en positiv förändring som hela familjen uppskattar.
Det enda jag skulle önska är lite högre vattentryck i munstycket. Utöver det fungerar produkten utmärkt och lever verkligen upp till våra förväntningar.
Jag rekommenderar den varmt till andra som vill ha en behagligare duschupplevelse och mindre torr hud. 👍🏻
Älskar att duscha nu
Älskar att duscha sedan jag installerade Lily. Äntligen känner jag mig ren, och inte kladdig efter duschen....
Har använt Lily snart i två veckor och
Har använt Lily snart i två veckor och tycker att håret redan känns lite bättre.
Va lite skeptisk men håret känns…
Va lite skeptisk men håret känns faktiskt mjukare, så jag är nöjd.
Extremt mycket bättre tryck ibland…
Extremt mycket bättre tryck ibland nästan för bra.
Inte märkt någon stor skillnad på håret, än...
Jättenöjd!
Mycket nöjd
Mycket nöjd. Haft problem med trycket och med kalk. Inga problem längre. Håret och huden mår också mycket bättre. Rekommenderas verkligen!!👍
Oerhörd skön duschstråle
Oerhörd skön duschstråle. När det gäller mitt hår så är det för kort tid jag har haft den för att kunna uttala mig. I min proffetion som frisör så skulle ingen bli gladare än jag och mina kunder att det fungerar
5 stjärnor från mig!
Jag har använt LILY i några månader nu och det första jag märkte var att jag inte behöver använda lotion efter varje dusch. håret är mindre frissigt och mycket mjukare efter varje tvätt. Jag rekommenderar verkligen. 5 stjärnor från mig!
Duschhandtaget är snyggt och…
Duschhandtaget är snyggt och duschstrålen är skön. Trodde att handtaget skulle vara klumpigt men så var det inte.
Vattnet blir så mjukt och rent
Vattnet blir så mjukt och rent. Har inte behövt använda så mycket kroppslotion när jag började med Lily,
Har använt mitt Lily duschmunstycke i…
Har använt mitt Lily duschmunstycke i 2-3 veckor nu och mina slingade/blonda hårtoppar som gått åt det orangea hållet i flera år nu trots att jag testat massor av hårprodukter för att hålla det kallt, är nu blonda och fina igen! Beställde munstycket på chans då jag inte haft en tanke på att det kunde varit vattnet som gett håret den varma/orangea tonen. Så nöjd! 👏🏻👏🏻
Mjuka sköna strålar med riktigt bra…
Mjuka sköna strålar med riktigt bra tryck i. Håret mjukt, glansigt där märks stor skillnad jämfört med det gamla!
Toppen!!