Dryboy Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag har länge varit på sök efter ett bra och vattentät skydd till min hörnsoffa. Har testad olika med dålig erfarenhet. Beställde nu busenkelt ett skydd från Dryboy’ hemsida och fick ett bra pris me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leveringen og produksjonstid var slik som beskrevet. Trekket virker veldig solid, og godt sydd. Forsterket i hjørnene. Har bare hatt trekket noen dager, og ikke fått prøvd det på peisbordet enda , men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ja jag vet man skulle inte förvara dynorna under vintern under skyddet. Men japp, det gjorde vi och kan bara säga wow! När vi nu drog av skyddet är dynorna samma skick som när vi la in dem i höstas. F... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

När vi fick varan vi beställt och provade fick vi huvudbry, inget stämde, vi tog kontakt med Dryboy, skulle återkomma dagen efter. Sagt och gjort, fick en lösning på problemet, vi själva hade mätt f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Tietoja yrityksestä Dryboy

Yrityksen kirjoittama

Förvandla soffan till smart dynförvaring

Sluta släpa dina dynor fram och tillbaka varje dag. Låt dynorna ligga kvar och trä över ett skräddarsytt, vattentätt och elegant överdrag.

Dryboy® är ett svenskt företag och varumärke. Vår mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för både privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus. Helst skulle vi sagt att Dryboy® skyddar din utredning, om bara ordet haft en annan betydelse.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda mål i kombination är förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

All utveckling, design och produktion av Dryboy® sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt. BESÖK VÅR HEMSIDA KONTAKTA OSS

Erinomainen

Kaikki arvostelut

89 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Die unkomplizierte Kommunikation und…

Die unkomplizierte Kommunikation und Auftragsabwicklung.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dryboy

Vielen Dank für die Bewertung, Mathias. Wir wissen Ihre freundlichen Worte und die Zeit, die Sie sich genommen haben, um uns zu bewerten, sehr zu schätzen. 😊🌻

Mit freundlichen Grüßen,

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dryboy

Vad kul att höra att du är nöjd med vår kundservice! Tack så mycket för det fina omdömet 😊

Vastaus yritykseltä Dryboy

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung! Es freut uns sehr zu sehen, dass Sie mit uns und unserem Produkt zufrieden sind. 😊

Mit freundlichen Grüßen

Great product and Great service

Jessica from Dryboy has been super helpful, quick to respond and answer all the questions related to the cover. It arrived as promised and it is FANTASTIC looking cover - it has actually surpassed our already excellent expectation. Beautiful looking yet very sturdy and easy to see that it will be long lasting. Thank you Jessica and team whose service and product we HIGHLY recommend!

20. maaliskuuta 2026

Hi Dragana,

We're so happy to hear that you're satisfied with us and our product! Thank you for your kind review 😊🫶

Best regards,

Trekk til utemøbel

Bestilte et produkt som er langt fra standard og Dryboy leverer skreddersøm!
Kvalitet og passform virker bra.
Bra kommunikasjon og informasjon hele veien.
Takk!

11. maaliskuuta 2026

Hej Jorn,

Vi är så glada att trekket blev precis som du tänkt dig. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något! 😊🫶

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling med svar som gav trygghet i de specifika krav vi hade.

17. maaliskuuta 2026

Hej Michael,

Vad kul att höra att du är nöjd med oss och vår service! Vi hoppas du har nytta av överdraget i många år framöver 😊🫶

Extremt fin passform!!

Extremt fin passform!!

12. joulukuuta 2025

Hej Anna,

Vad kul att höra att du är nöjd med passformen! Våra skräddare lägger stor omsorg vid att få till den helt perfekt, så det är alltid kul när det uppmärksammas 🫶🏻

Bra bemötande

Bra bemötande och service

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Vad kul att du är nöjd med oss och vår service! Tack snälla för omdömet 😊

Med vänliga hälsingar,

ravo

Fin kvalitet och superb passform till Bordet. Stolarna är även dem skyddade för vind och regn.

5. marraskuuta 2025

Hej Thomas,

Tack snälla för den fina recensionen 😊🫶🏻

Bra produkter

Hej
Bra produkter och uppmärksamma om de inte måtten stämmer .
Trevliga bemötande

30. lokakuuta 2025

Hej Jonas,

Vad kul att höra! Och enligt bilderna du skickade ser det också ut att sitta riktigt bra 😊 passformen är viktig för oss, så det är kul att våra kontrollfrågor har uppskattats 🫶🏻

Vastaus yritykseltä Dryboy

Vad glada vi blir över recensionen! Tack snälla för dina ord, säg gärna till om vi kan hjälpa till med något annat 😊

Saanut 5/5 tähteä

Aldrig har jag tidigare mött ett så bra företag och produkt.

Aldrig har jag tidigare mött ett företag med så stort tillmötesgående och vilja att leverera en perfekt produkt. Jag gjorde ingen reklamation då det första överdraget gick att använda ändå fastän jag inte var nöjd.

Företaget kontaktade mig och har sytt upp ett nytt, superbra och fint överdrag till mig. Det är mycket välgjort och av mycket fin kvalitet på det överdraget. Den förvaringsväska som de levererar med är mycket bra. Jag är så glad och tacksam över det. Rekommenderar dem varmt.

10. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Gun-Britt,

Vi har ju redan varit i dialog, men det är så fint att höra att ni är nöjda med oss och att det nya överdraget sitter så mycket bättre. Vi hoppas att ni kommer ha nytta av det i många år framöver 😊🫶🏻

Smidigt att beställa

Smidigt att beställa, bra kundservice och har klarat ett första test av ett skyfall

29. lokakuuta 2025

Hej Jonathan,

Vad kul att ni är nöjda med oss! Jag vågar lova att överdraget kommer klara många, många skyfall till 😉

Fantastisk kvalité

Fantastisk kvalité, snabb levererans och bra dialog i fråga om mått och mätningar.

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Vad glada vi blir över din fina recension! Hoppas höjderna på hörnsofforna blev precis som du tänkt dig. 😊🫶🏻

Excellent service

Excellent service - Superb quality!

14. lokakuuta 2025

Hi,

Thank you for the great review! We hope you'll get to love your covers for many years to come 😊🫶🏻

Best regards,

Alt som ønsket!

Hurtig reaktion på ordre, god proces for at sikre at tilpasset produkt matcher vores behov, leveret til aftalt tid, produktet kvalitet i top og til en fair pris - alt som ønsket!

14. lokakuuta 2025

Hej Henrik,

Vad kul att höra att det blev bra och att ni är nöjda med oss! Nu är matgruppen säkrad för vintern 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde enkelt och fick ett skydd…

Jag beställde enkelt och fick ett skydd med perfekt passform till mitt bord.

7. lokakuuta 2025

Hej Kristina,

Vad kul att höra att allt gått smidigt och att överdraget passar perfekt. Säg gärna till om vi kan hjälpa till med något! 😊

Utemöbler fint inpaketerade

Utemöbler fint inpaketerade. Härligt med svensktillverkade varor och att kunna kommunicera på svenska när frågetecken uppstår. Måtten stämde. Speciellt tack 🙏 till Jessica på kundtjänst.

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hej Mona, vad kul att du är nöjd med våra överdrag! Hoppas höjden till matgruppen blev precis som du tänkt dig 😊🫶🏻

Jessica, Dryboy

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin