Dryboy Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag har länge varit på sök efter ett bra och vattentät skydd till min hörnsoffa. Har testad olika med dålig erfarenhet. Beställde nu busenkelt ett skydd från Dryboy’ hemsida och fick ett bra pris me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leveringen og produksjonstid var slik som beskrevet. Trekket virker veldig solid, og godt sydd. Forsterket i hjørnene. Har bare hatt trekket noen dager, og ikke fått prøvd det på peisbordet enda , men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ja jag vet man skulle inte förvara dynorna under vintern under skyddet. Men japp, det gjorde vi och kan bara säga wow! När vi nu drog av skyddet är dynorna samma skick som när vi la in dem i höstas. F... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

När vi fick varan vi beställt och provade fick vi huvudbry, inget stämde, vi tog kontakt med Dryboy, skulle återkomma dagen efter. Sagt och gjort, fick en lösning på problemet, vi själva hade mätt f... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä Dryboy

Yrityksen kirjoittama

Förvandla soffan till smart dynförvaring

Sluta släpa dina dynor fram och tillbaka varje dag. Låt dynorna ligga kvar och trä över ett skräddarsytt, vattentätt och elegant överdrag.

Dryboy® är ett svenskt företag och varumärke. Vår mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för både privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus. Helst skulle vi sagt att Dryboy® skyddar din utredning, om bara ordet haft en annan betydelse.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda mål i kombination är förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

All utveckling, design och produktion av Dryboy® sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt. BESÖK VÅR HEMSIDA KONTAKTA OSS

Erinomainen

Gute Arbeit

Gute Arbeit. Danke

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Guten Tag Sonja, schön zu sehen dass du mit deinem neuen Bezug zufrieden bist! 😊

Mit freundlichen Grüßen,

Ni var trevliga och hjälpsamma

Ni var trevliga och hjälpsamma

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hej Lars-Åke, vad kul att höra! Hoppas du är nöjd med överdraget och får njuta av det i många år framöver 😊🫶🏻

Saanut 5/5 tähteä

Bra og hyggelig service og oppfølging

Bra og hyggelig service og oppfølging. Trekket passet perfekt

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hej Marit, vad kul att höra att trekket passade perfekt! Allt vi gör som 3D design har en speciell plats i våra hjärtan, när vi får chans att göra något helt eget för perfekt passform 😊

Brilliant.

Brilliant.
A few emails back and forth to get the exact dimenions as our out door sofa is not a normal one.

It fits perfectly and will be great to keep the sofa protected during winter.

thank you Dry boy.

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hi Steve, happy to hear that the cover lives up to your expectations! We hope you'll get to love it for many years to come, should something come up along the way we're always happy to help 😊🫶🏻

Best regards,

God og rask sørvis

God og rask sørvis, fint trekk og god kvalitet. Nøye QA underveis for å få rette mål.

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hej Lars, vad fint att du är nöjd med ditt nya trekk och vår service! Tack för recensionen 😊🫶🏻

Saanut 5/5 tähteä

Meget fint trekk og med flott passform

Meget fint trekk og med flott passform. I tillegg er det med stropper for å sikre trekket mot vindvær. Dette tror jeg vi skal bli godt fornøyd med.

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hej Kjell-Arne, vad kul att ni är nöjda! Vi har tänkt igenom stormsäkringarna noga för att trekken skall sitta kvar i alla väder, så det är kul att den detaljen uppskattas 😊

Supert

Genialt produkt med god kvalitet. Nå kan jeg kvittet meg med putekassen.

Supernöjd kund

ag är supernöjd med mitt grå överdrag från Dryboy till uteköket! ✨
Materialet känns riktigt slitstarkt och skyddar perfekt mot både regn, sol och smuts. Passformen är genomtänkt och gör att överdraget sitter snyggt och stadigt även när det blåser. Dessutom smälter den grå färgen in väldigt fint i trädgården och ger ett stilrent intryck.

En riktigt bra investering som förlänger livslängden på uteköket och gör att det alltid känns fräscht och redo att användas. Rekommenderas varmt!

Saanut 5/5 tähteä

Från start väldigt fin hjälp av Jessica…

Från start väldigt fin hjälp av Jessica Ceder som säkerställde att alla mått var korrekt. 🙏🏻
Tack för en superprodukt som verkligen fyller sitt syfte. Från att ha behövt hämta alla dynor till att bara dra av överdraget har verkligen höjt livskvaliteten. Såååå nöjd!

31. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk produkt och proaktiv serviceupplevelse

Enkel, instruktiv websida som ställde rätt frågor för att jag skulle kunna få en fungerande produkt. Sedan när produkten kom blev jag överraskad över hur genomtänkt den var, och över de proaktivt svaren på de frågor som jag skulle kunnat ställa, i den medföljande FAQ:n.

25. heinäkuuta 2025

Henrik

Henrik
Fick fel överdrag till min utesoffa.
Jag kontaktade Dryboy att överdraget inte passade.
Inga problem, nya mått och nytt överdrag som levererats
Tack Jessica för ditt tillmötesgående o Er fina service.

21. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Passformen är perfekt.

Passformen är perfekt.
Vi satte på skyddet innan vi åkte iväg 1 vecka på semester. När vi kom hem såg vi att skyddet verkligen hölk vad det lovade. Skyddret satt kvar där det skulle och alla kuddar var torra. Vi är så nöjda med denna produkt och framförallt att slippa ha en dynlåda som tar en massa onödig plats.

4. heinäkuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin