Dryboy Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag har länge varit på sök efter ett bra och vattentät skydd till min hörnsoffa. Har testad olika med dålig erfarenhet. Beställde nu busenkelt ett skydd från Dryboy’ hemsida och fick ett bra pris me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leveringen og produksjonstid var slik som beskrevet. Trekket virker veldig solid, og godt sydd. Forsterket i hjørnene. Har bare hatt trekket noen dager, og ikke fått prøvd det på peisbordet enda , men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

När vi fick varan vi beställt och provade fick vi huvudbry, inget stämde, vi tog kontakt med Dryboy, skulle återkomma dagen efter. Sagt och gjort, fick en lösning på problemet, vi själva hade mätt f... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä Dryboy

Yrityksen kirjoittama

Förvandla soffan till smart dynförvaring

Sluta släpa dina dynor fram och tillbaka varje dag. Låt dynorna ligga kvar och trä över ett skräddarsytt, vattentätt och elegant överdrag.

Dryboy® är ett svenskt företag och varumärke. Vår mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för både privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus. Helst skulle vi sagt att Dryboy® skyddar din utredning, om bara ordet haft en annan betydelse.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda mål i kombination är förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

All utveckling, design och produktion av Dryboy® sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt. BESÖK VÅR HEMSIDA KONTAKTA OSS

Erinomainen

Kaikki arvostelut

89 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt fin kvalitet och snabb leverans…

Riktigt fin kvalitet och snabb leverans :)

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dryboy

Tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattar både kvaliteten och den snabba leveransen. Tack för att du valde oss!

Saanut 5/5 tähteä

Very good customer service.

Very good customer service.
Together we have checked the sizes.
It will much easier if they know the Modell.
Fast deliver and it fit perfect.

Hi Oliver,

Thank you for your kind words! 😊 We're so pleased to hear that you were happy with our customer service, fast delivery, and the perfect fit of your covers. We truly appreciate your trust in us!

Saanut 5/5 tähteä

It actually works + good quality

Measured my outdoor couch and ordered a cover. It fits well and seems durable

28. elokuuta 2025

Hi Espen,

Thank you so much for your review! 😊 We're delighted to hear that the cover fits well and meets your expectations for durability. Thank you for choosing us and for taking the time to share your experience!

Perfekt passform

Hej Gunnar,

Tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss att höra att passformen blev precis som du önskade. Tack för att du valde oss!

Top Product

Good quality. Fast delivery, good Customer Service

Hi,

Thank you for your kind words. 😊 We're happy to hear that both our product and our service has lived up to your expectations. Thank you for choosing us!

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt bra och snabb info

Väldigt bra och snabb info, samt mycket trevlig personal.
Något dyrt men det är ju specialbeställt.
Kvalitet i produkt och företag.
Med vänlig hälsning, Rune Björlin

Hej Rune,

Tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår service och kvalitet. Vi lägger stor omsorg i våra skräddarsydda produkter, så det betyder mycket att du är nöjd. Tack för ditt förtroende!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service och perfekt…

Fantastisk service och perfekt passform. Väldigt nöjd kund!!

18. toukokuuta 2026

Hej Linda,

Tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med både servicen och passformen. Det betyder mycket för oss!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra produkt och kvalitet.

5. toukokuuta 2026

Hej Carina,

Stort tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produktens kvalitét. Tack för ditt förtroende!

Saanut 5/5 tähteä

Bra support vid val av produkt

Bra support vid val av produkt. Snabb leverans och ett perfekt skydd för vår balkongsoffa.

28. huhtikuuta 2026

Hej Kjelle,

Tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt produkt och att skyddet passar perfekt till din soffa. Tack för att du valde oss!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har fått 2 leveranser fra dere…

Jeg har fått 2 leveranser fra dere samlet sett og har besvart med full tilfredshet på den første leveransen.

Takk for GOD service og flott produkt.

Hej Espen,

Stort tack för de fina orden! 😊 Vi är extra glada över ditt fortsatta förtroende och att du är nöjd med både produkterna och servicen. Tack för att du valde oss igen!

Saanut 5/5 tähteä

Effektiv og hyggelig bestillingsprosess…

Effektiv og hyggelig bestillingsprosess og rask levering

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dryboy

Tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss att höra att både beställningen och leveransen levde upp till dina förväntningar. Tack för att du valde oss!

Saanut 5/5 tähteä

La bâche est incroyable, sur mesure donc tres imperméable, très.solide, anti humidité et en esthétique! Bref une pure merveille pour protéger mes coussins et canapés en bois tres honéreux!

La bâche est incroyable! Robuste jolie imperméable elle a TOUT ET l equipe est absolument incroyable! A l'écoute et très pro!

Hi Celine,

Thank you so much for your kind review! 😊 It warms our hearts to hear that you're satisfied with both the product and with our service. Thank you for taking the time to leave us a review.

Stabilt och bäst

Ett överdrag som är stabilt och håller länge. Toppen,

4. toukokuuta 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss att höra att överdraget lever upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det er bare kvalitet

Det er bare kvalitet og god hurtigt levering

4. toukokuuta 2026

Hej John,

Tack för dina fina ord! 😊 Det gläder oss att höra att både kvaliteten och leveransen levde upp till dina förväntningar. Tack för att du valde oss!

Saanut 5/5 tähteä

Super kvalitet som sidder perfekt.

Super kvalitet som sidder perfekt.

Vastaus yritykseltä Dryboy

Stort tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten och att passformen blev perfekt. Tack för ditt förtroende!

Saanut 5/5 tähteä

Ja jag vet man skulle inte förvara…

Ja jag vet man skulle inte förvara dynorna under vintern under skyddet. Men japp, det gjorde vi och kan bara säga wow! När vi nu drog av skyddet är dynorna samma skick som när vi la in dem i höstas. Förutom att allt är helt torrt har vårt skräddarsydda skydd överlevt stormen Dave utan en minsta skråma. Sååå nöjda!!!

2. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Anna-Lena,

Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vad roligt att höra att dynorna klarade vintern så bra under överdraget. Även om vi höjer varningens fingrar för vinterförvaring av textilier 😉 Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Vi önskar dig många härliga stunder utomhus framöver!

Vastaus yritykseltä Dryboy

Stort tack för dina fina ord! 🌟 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vår service och kvaliteten. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, det betyder mycket för oss! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Väldigt bra passform soffans kunde…

Väldigt bra passform soffans kunde varit bättre regn kommer tynga ner! Men nöjd på utseende! Skall regna ikväll spännande att se om mina dynor som är tjocka håller sig torra håller alla tummar för detta🌧️

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dryboy

Passformen på raka möbler gör vi rektangulära för att undvika sömmar som vetter uppåt. Risken är annars att dynor drar åt sig regnvatten genom kapillärkraft och de små, små hål som sömmarna innebär. Om ni placerar dynorna så de skapar en liten kulle i mitten på soffan slipper ni att det bildas en pöl över sitsen som tynger ned. Det är dock ingen fara om det skulle vara så, tyget är vattentätt 😊 tack för din recension!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, god rådgivning, leverede hurtigere end lovet, og både kvalitet og design er fuldstændig perfekt.

1. huhtikuuta 2026

Hej Mads,

Tack snälla för de fina orden, vi är så glada att du är nöjd med oss och vår produkt. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra service och en riktigt bra…

Jättebra service och en riktigt bra produkt.
100% nöjd

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dryboy

Hej Magnus, vad kul att höra att du är nöjd med oss och vår produkt! Säg bara till om vi kan hjälpa till med något 😊🫶

Jessica, Dryboy 🧡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin