Tegn aldrig ejerskifteforsikring via Domus/Frida. Du føler dig meget velkommen og til en start og de lover guld og grønne skove. Men anmelder man en skade skal man lige en tur igennem en bevidst... Näytä lisää

De svarede først efter et halvt år, og da de svarede var der ikke tilfredsstillende. De henholder sig til, at forældelsesfristen var overskredet med 5 dage, selvom forsikringen stadig gjaldt 1,5 år. D... Näytä lisää

Direkte løgnagtig behandling af sagen. Køb aldrig forsikring hos Domus. De gør alt for at trække sagen i langdrag og når svaret endeligt kommer frem så er den baseret på forkert bagrund, forkerte l... Näytä lisää

Burde have 0 stjerner. Domus lever til fulde op til den lyssky del af forsikringsbranchens motto "deny, delay, defend". Taksator siger én ting ved besigtigelse, men når rapporten kommer står der noget... Näytä lisää

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Den gode historie

Dagen efter at have set DR dokumentaren, hvor Domus var med, opdagede jeg, at vores forholdsvis nye hus havde meget store fugtskader på taget. Herefter læste jeg anmeldelserne herinde, og vi blev meget bange for, om vi nogensinde ville få det dækket, da dette ville blive meget dyrt.
Jeg skriver denne anmeldelse for at vise, at man også kan få en god oplevelse. Vi skrev en mail om sagen til Domus. 1 uge efter kontaktede de os, og aftalte besøg af taksator. Efter hans besøg, gik der ca. 2 uger, og vi fik medhold i erstatning. Herefter skulle der findes ud af hvordan det skulle udbedres. Det tog lang tid, da vi flere gange skulle have besøg af tømrer og endnu engang af taksator. Nu 6 måneder efter er alt på plads, Domus har godkendt udbedrings tilbuddet, og tømreren har fået grønt lys til at starte. Rygterne om Domus gav os virkelig dårlig nattesøvn, men vi må bare sige, at for os har der ikke været problemer.

24. marraskuuta 2025

0 - stjerner - hold jer langt væk ……

O stjerner herfra - har forgæves forsøgt at få svar på henvendelse siden 1. Februar i år …… trods utallige rykkere har jeg intet hørt. Telefonerne er lukkede - en svarer henviser til hjemmesiden og når man skriver via den til kundeservice så får man mailen retur med besked om at den ikke kan leveres 🤷‍♀️
SÅ - det er i praksis ikke muligt at komme i kontakt med DOMUS …… og så er det jo svært at få udbedret de skader man har anmeldt efter at have købt en dyr ejerskifteforsikring hos dem 😡

21. marraskuuta 2025

SVINDEL!

Vi oplever sætningsskader i huset, og de svarer ikke på henvendelser. Den første svarede de på med en forholdsvis flabet tone, og efterfølgende intet svar. Sagen gik således:
17. april 2025: Vi starter en sag
28. april 2025: første svar fra Domus
1. maj 2025: Vi sender alt det ønskede materiale og har haft håndværker forbi for at vurdere skaden.
7. maj 2025: Kvittering for modtagelse og info om svar inden for 4-6 uger (må være årets joke).
14. juli 2025: Vi rykker for svar. Vi står med udgifter for nær 200.000 kroner!
24. juli: Vi rykker for svar IGEN
15. september: Stadigvæk intet svar. Det virker som et svindelforetagende. Man kan kun skrive mails, og de bliver ikke svaret. Et telefonnummer, man kan ringe på, har de ikke.

15. syyskuuta 2025

Spar jeres penge og køb IKKE ejerskifteforsikring

Træls at man ikke kan give nul stjerner, for dette forsikringsselskab er INTET værd…. Svarer ikke på mail og kan ikke ringe til dem. De må da virkelig score kassen, når man betaler i dyre domme for en forsikring, som intet er værd. Spar jeres penge til den dag der evt opstår et problem. Så har I i det mindste disse kroner at gøre godt med😡😡😡

7. syyskuuta 2025

Domus fortjerner 0 stjerner.

Domus fortjerner 0 stjerner.
Den 2 maj havde vi besøg af en taksator. Vi har ikke hørt fra Domus siden. Der er nu gået lidt over 3 måneder. Vi har selv prøvet at komme i kontakt med dem over mail og telefon. De svarer ikke...
Det føles som penge direkte ud af vinduet.

12. elokuuta 2025

samme oplevelse som alle andre

Jeg føler mig nødt til at dele min oplevelse, fordi jeg kan se, at mange andre har haft næsten identiske problemer med Domus. Det er vigtigt for kommende kunder at vide, hvad de kan risikere at stå i.

Jeg har en alvorlig skade på mit hus: vand er trængt ind gennem fugerne i muren, og den er begyndt at tage skade. Flere uafhængige fagfolk – både advokater og eksterne taksatorer – har tydeligt bekræftet, at min ejerskifteforsikring burde dække skaden. Men Domus har valgt at afvise min sag med begrundelser, som samtlige advokater, jeg har talt med, har kaldt direkte ulovlige.

Det største problem er, at det er umuligt at komme i reel kontakt med dem. Der er ingen opfølgning, de sender ikke folk ud for at inspicere skaden, og man får ikke en seriøs dialog. Deres afvisning føles som en standardreaktion, uden at de reelt sætter sig ind i sagen.

Situationen er samtidig ekstremt tidskritisk. Hvis jeg ikke handler med det samme, risikerer muren at tage varig skade hen over vinteren. Derfor er jeg nu tvunget til at tage sagen i egen hånd, på trods af at jeg betaler for en forsikring netop til denne slags situationer.

Det betyder, at jeg må mobilisere en stor indsats omkring mig:

Mine forældre må passe mine børn på 1 og 3 år hele weekenden, så jeg kan arbejde på huset.

En god ven stiller op og hjælper mig med det fysiske arbejde.

Jeg bruger hele min weekend på at sætte stillads op og fjerne de ødelagte fuger.

En lokal murer står klar til at fuge hele muren op på mandag – betalt af egen lomme.

Alt dette sker, fordi Domus ikke vil tage ansvar i tide. Jeg skal endda låne penge i banken for at betale mureren, vel vidende at arbejdet ikke øger værdien af mit hus, men blot redder det fra yderligere forfald.

Jeg kører naturligvis sagen videre juridisk, men jeg ved, at mine chancer for at vinde kan være mindre, fordi jeg ved at redde huset nu samtidig ændrer på det bevismateriale, der kunne være brugt. Jeg har dog allerede fået skaden dokumenteret af eksterne taksatorer – men det ændrer ikke på, at Domus’ forretningsmodel tilsyneladende bygger på, at man som kunde presses til at opgive eller selv udbedre, når man ikke kan vente i årevis. - hertil skal det tilføjes, ankenævnet for forsikring fortæller at de direkte spekulerer i at trække alle sager ud, og advokaterne kan først gå ind efter ovenstående sag har kørt, til trods for de allerede nu kan pege på flere ulovlige forhold. Heldigvis har jeg retshjælp igennem en anden forsikring, der bekræfter de tager sagen, men afgørelsen ligger langt ude i fremtiden.

For mig er det et stærkt advarselssignal: en ejerskifteforsikring skal være der, når man har mest brug for den – ikke kun på papiret. Min oplevelse er, at man hos Domus reelt står alene, når skaden opstår.

12. elokuuta 2025

Aldrig tegn forsikring hos dem.

Vedr sag 117639.

Anden vi prøver forsikrings vejen før hed de Frida, nu Domus. Igen har det taget næsten 8 mdr fordi man bliver kastet frem og tilbage. Sidste gang fik vi afslag pga fyrværkeri midt i juni. Denne gang prøver de at slippe uden om igen igen. De sender ens sag videre til Sedgwick efter de ikke selv gider. Sedgwick bliver betalt for at afvise sager. Åbenbart har har Domus vurderet den samme skade som sidst som vi ikke har meldt. Må åbenbart give op. Så hold jer væk fra Frida / Domus og Sedgwick det er helt klart folk der sover dårlig om natten må håbe karma finder dem alle.

20. kesäkuuta 2025

Fejlfyldt rapport og svindel.

Har haft en sag kørende hos Frida siden start 23, de har lange svartider. Bruger forkerte oplysninger når de er til deres fordel, trækker tiden ud og "glemmer" at tage kontakt.
I januar i år for jeg langt om længe en Taksator ud, men først juni modtager jeg en rapport efter at have rykket flere gange. Afvist selvfølgelig. Rapporten har i øvrigt forkert bygge år samt adresse...
DOMUS har ikke et nummer man kan ringe til og de svare ikke på mails. Den eneste kontakt jeg har haft held med var Taksatoren selv. Genovervej om en ejerskifte forsikring er noget for dig. Jeg har spildt flere penge og resurcer på det end det var værd!

11. kesäkuuta 2025

Plattenslager-selskab

Plattenslager-selskab. Først kræver de, at man som køber selv står for en undersøgelse, og når udfaldet af den undersøgelse så ikke huer dem, så hyrer de selv et firma, der - helt tilfældigt selvfølgelig - kommer til en konklusion, der passer Domus bedst.

5. marraskuuta 2024

Undgå !

Køb ikke forsikring her. De skriver sig ud af alt ansvar. Undgå deres forsikring.
Selv ting beskrevet i forsikrings police, kan de skrive sig ud af.
Og de sender en byggesagkyndig, ansat af dem selv, til at vurdere om der er erstatningspligt.
Totalt vanvid, at de kan fortsætte sådan her.

9. toukokuuta 2025

Hold Jer langt væk fra dette firma

Vi har haft en sag kørende i snart et år. Vi har ringet utal af gange for at rykke, hver gang bliver vi mødt af “vi rykker på det”. Lige pludselig en dag efter 9måneder kom en taksator - i hører fra mig inden en uge. Det er to måneder siden nu. De har i mellemtiden nedlagt deres tlf, så nu kan man slet ikke ringe til dem mere. Det er under al kritik. Vi har købt et produkt hos dem og de vil ikke engang have kontakt til deres kunder. De nøler så man giver op til sidst. Hvordan kan et firma få lov til at tage måsen på deres kunder på den måde?

28. maaliskuuta 2025

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk fra Domus forsikring!
Vi har siden februar 2023 ventet på svar/erstatning på et utæt tag som er anmeldt til Domus Ejerskifteforsikring.
Når det lykkedes at komme igennem på telefonen får man at vide at de har mange "bunker" af sager og derfor ikke kan give et svar på behandlingstiden.
Det kan ikke være rigtigt at man som kunde skal gå i flere år uden et svar!

4. maaliskuuta 2025

Hvorfor overhovedet købe en ejerskifteforsikring?

Vi blev sendt videre til Domus efter Frida Forsikring gik nedenom. Det fandt jeg imidlertid først ud af da jeg skulle bruge forsikringen, for så at finde ud af, at Domus ikke rigtig burde have lov til at kalde sig et forsikringsselskab, da man må formode at man faktisk skal kunne få dækket skader af sådan en. Det er nu engang ikke lige den erfaring vi har med os indtil videre.

I januar 2024 erfarede jeg, at der var store klumper is og rim på mine spær over hanebåndssamlingerne. Det eneste jeg kunne forestille mig der var galt var huller i dampspærren, hvilket taksator gav mig ret i til gennemgangen. Domus svarede tilbage med, at det virkelig ikke kunne være deres problem da huset jo var gammelt. Jeg måtte jo så igen fortælle dem at taget og 1.-salen højst er 40 år gammelt, og at taget øjensynligt er yngre, dog udokumenteret. Så blev de enige med sig selv om, at når taget ikke var faldet ned endnu, var der ikke noget galt i, at mine spær er våde. Da taksator jo havde givet mig ret i sin tid, udbad jeg mig taksatorrapporten flere gange skriftligt. Den efterspørgsel blev ikke bare nægtet. Nej, den blev slet og ret ignoreret. Så ringede jeg til dem for at bede om den, for bare at blive spist af med, at det var et internt dokument, som Domus hverken var forpligtet til eller havde lyst til at udlevere. (Nej klart de ikke vil det, for der står jo nok at jeg har ret. . . .)

Så måtte jeg, i bedste børnehavestil, fremsende diverse dokumenter herunder fra DTI, der beskriver, at vådt træ har en høj risiko for at rådne og få svamp. Stor overraskelse. . . .

Så mente Domus pludselig, at jeg ikke havde bevist at jeg faktisk HAVDE våde spær, på trods af de billeder jeg har, hvor der sidder store klumper af rim og is på spær og undertag, og hvor der er sorte plamager på spær og hanebånd. Jeg mente jo så de skulle være med til at finde ud af det, da min forsikring inkluderer afdækning af et berettiget forhold, men da Domus jo ikke mente det var forsikringsberettiget, ville de ikke hjælpe mig. De havde jo allerede givet mig afslag. De var også lige venlige at vedsende en kendelse fra Ankenævnet, som viste at de intet forstod af sagen, da kendelsens sag ikke var sammenlignelig med min.

Hvad søren gør man så? For i betingelserne står der jo, at for at forsikringen dækker, er det en forudsætning, at forsikringen har godkendt arbejdet. Det spurgte jeg også lige om da jeg nu havde fat i dem. Her fik jeg svaret, at hvis det nu viste sig at være et dækningsberettiget forhold, så ville de da være gode nok til at tage prisen for undersøgelsen med i sagen.. (Year right. . . . .)

Det endte med at jeg selv hyrede en byggesagkyndig som ganske rigtigt kunne fortælle mig at der er fejl i dampspærren, og at den nogle steder mangler helt. Da dette foregik i september, var der ikke sønderligt med fugt at måle, men 19. november anskaffede jeg selv en fugtmåler, og målte fugt i træværket, som nogle steder allerede var 20%, som ca. er grænsen for seriøs risiko for angreb af svamp. Jeg afventer stadig deres reaktion på den fremsendte rapport med tilhørende målinger, her 11 uger efter jeg sendte den, og det er nu mere end 1 år siden jeg henvendte mig første gang. Jeg forstår jo godt, at de ikke lige har travlt med at vedkende sig problemet, da dampspærren ikke er nævnt i afskrivningstabellerne, hvorfor arbejdet tilsyneladende skal dækkes med 100%, og vil kræve en fuld renovering af 1.salen, men det er jo nu engang derfor forsikringen eksisterer. Så tag nu for søren jeres ansvar alvorligt, i stedet for at forsøge at trække sagen langt nok ud til, at folk ender med at opgive.

Jeg havde aldrig i mit liv valgt Domus selv, og er her KUN fordi jeg blev smidt videre uden at blive spurgt. Gå i en STOR bue udenom, hvis du har muligheden. Det her er under AL kritik.

4. helmikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili