Saanut 5/5 tähteä

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin ha... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een prachtig assortiment!! Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook w... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima levering en contact. Wijnen met prima prijs- /kwaliteitverhouding uit een voor particulieren enigszins ondergewaardeerd wijnland, wat overigens geheel onterecht is. Voordeel is dan wel weer dat... Näytä lisää

1. Viinimyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Prettig cintact

Eerst verkeerde jaar opgestuurd. Prettig en vlot contact en netjes opgelost.

27. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä DokterMaler

Bedankt voor je review. Ook bij ons gaat er helaas wel eens iets fout, maar we proberen daar altijd een goede oplossing voor te vinden. En gelukkig lukt dat eigenlijk altijd.

Lekkere wijnen

Het bedrijf heeft leuke mooie produkten. Het enige dat misging was de bezorging. Daarvoor is wel excuses aangeboden, maar toch een punt van aandacht .

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä DokterMaler

Beste Jeannet, hartelijk dank voor je revieuw. De bezorging heeft onze aandacht!

Prima

Prima, op tijd, goede wijn

16. toukokuuta 2023

Dank je wel Matthé. Groeten, Mark en Jaap

Fraaie toelichtingen!

Fraaie toelichtingen bij de wijnen, bezorging netjes.

23. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä DokterMaler

Dag Marcel, ja de toelichting vinden wij ook een echte meerwaarde naast onze wijnen. Bij elke wijn een A4-tje. Bedankt voor je mooie recensie. Mark en Jaap

Saanut 5/5 tähteä

Top Service, een DIKKE 10 !!!

aantal flessen besteld voor een proeverij.
3 flessen Silvaner geleverd ipv Riesling
In no time rechtgezet door Dokter Maler.
een dikke 10 voor wijn, verpakking, documentatie en top service.

6. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä DokterMaler

Heel hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Wij doen ons best. Ik hoop dat de proeverij een succes was. Mark en Jaap

Snelle levering na bestelling

Snelle levering na bestelling. Mooie diversiteit in de aanbieding. Niet nodig zes van elk te bestellen. Eén fles per soort nodigt uit diverse wijnen te proeven.

3. huhtikuuta 2023

Bedankt Hans voor je mooie beoordeling Mark en Jaap

Snelle en verrassende levering

De wijn is vlot bezorgd en redelijk geprijsd. Of het lekker is moet ik nog proeven. Ik had 3 flessen Silvaner en 3 flessen Rivaner besteld, In plaats daarvan kreeg ik 3 flessen Silvaner en 3 flessen Riesling (beide van Búrgerspital). Niet erg want ik hou ook van Riesling. De Rivaner bestel ik later nog wel een keer. :-)

22. maaliskuuta 2023

Beste Herman,

Daar is helaas inderdaad iets fout gegaan. Excuus daarvoor. Fijn dat je je ook van riesling houdt! Wellicht heb je de wijn inmiddels geproefd en bevalt het goed. De 2022 rivaner is net binnen en is een heerlijke voorjaarswijn. Dus wat in het vat zit.......

Veel plezier met de wijn,

Mark en Jaap

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin